reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

1494516715-aaaaaa.jpeg

Moje kluski bardzo intensywnie testują rogala haha [emoji16] często chcą siadać na brzuchu jak leze ale wyganiam bo mimo ze to tylko 2 lub 3 kilo nie moge złapać oddechu! :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki dziewczyny, mam nadzieję, że te mikstury pomogą :) Tez wolalabym nie wyladować w szpitalu :/ taki stan mam od prawie 2 miesiecy i nic sie nie poprawia. Mam nadzieje ze to pomoże :)

Ja na szczescie żadnych kulek ani bielizny nie zamawiałam :D ale jak juz mowimy o paczkach. Czy Was tez tak spotyka, ze zamawiacie coś lekkiego i małego, a jest to w takim duzym pudełku, ze ponad polowa pudla jest pusta? przeciez paczki maja swoje gabaryty i mniejsze łatwiej przetransportowac.

Oliweczka super zdjecie. A tylko Twoje psy tak się do ciebie miziają? Bo np jak byłam u Teścia, oni mają labradora i skubany wszystkich ominął i pyszczek położył mi na kolanach. Że czują ze jesteśmy w ciązy :)

Dzieki dziewczyny!

Misia - o ja prdl to na bogato te uro [emoji44] ależ bym zasiadla do tego Waszego grillowania [emoji1] hehe!

Emol - ale fajna focia. Piesio przytulas

Aniek - kurfa nie moge uwierzyc w to co piszesz...kpina. Ten wasz ksiadz to chyba sie z wackiem na glowy pozamienial...skad on wzial takie pomysly? Kosciol = zawsze "co laska". Aaaaale bym go w zada kopnela...[emoji34]

Oliweczka - ale slodki czill. Ja umielbiam tak lezec z yorkiem mojej siostry.

Paninka - a to cora daje popalic. Ah te dzieci...

Kasia - rozsmieszyly mnie bimboły!

Pumelova - ja tez busem rzadko, ale jak juz wsiadeeee tooo nie omieszkam zachowac jak na mohera przystalo.[emoji2] moj maz tez mi nie robi fotek[emoji21]

Sama sobie wale focie i juz[emoji4]

A co do dziwnych przesylek to kiedys moj maz zamowil 40szt durexow[emoji28] zaadresowal na sklep monopolowy swojego szwagra(bo tam zawsze ktos siedzi), ktory uznal, ze mu durex przyslal darmowe/reklamowe [emoji23] i sprzedawal po sztuce na sklepie...a my zesmy szukali zguby[emoji23]

Zrobilam dla meza salatke z ryzem makaronowym, zje sobie jak wroci z pracy[emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój ma naszykowane kanapki hehe Dziś światło w lodówce,nie chciało mi się po zakupy jechać.Kurcze przydałoby się prawko...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Emol, Aga - mam dwie chihuahuy suczki - mamę 3l. I córkę 9msc.. póki nie mogłam zajść w ciaze to taki moj "zamiennik" był:) starsza urodziła i po miesiącu zaszłam ja! Postanowiliśmy sobie pierwsza sunie zostawić z miotu i do tego dziewczynkę.. i sami tez czekamy na córę - moze dlatego ze tak je wychowujemy spokojnie domowo nie sa typowymi hałaśliwymi psami które sie rzucają do każdego hehe kochają wszystkich z bloku! I vice versa aż strach zostawiać pod sklepem!!! :)) ale marze o dużym psie :( tulko na 47m w bloku ciezko :( i tak mam łeb kwadratowy co bedzie jak mąż wyjedzie (praca kontraktowa) a ja z 3msc dzieckiem i dwoma psami.. marze o mieszkaniu na parterze z ogródkiem !!!! Lato pol biedy -ale zima? Ubierać dziecko zeby wyjsc na 10min rano z psem i wieczorem? No bo w dzien wiadomo wózek dwie smycze i wio... jestem trochę tym podłamana.. bo nie oddam nigdy!!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Oliweczkaa, ja będę w podobnej sytuacji. My mamy dwa psy, sporawe, bo obydwa ponad 20kg, a mąż w sezonie wakacyjnym praktycznie ciągle w rozjazdach pracowych. Też mieszkamy w bloku, na 4 piętrze... I jak sobie wyobraże, że on już pod koniec lipca wyjedzie, a ja sama z psami i bobasem.. i lataj tak 3 razy dziennie na spacer z całą gromadą, bo przecież dziecka nie zostawię nawet na chwilę samego.. dlatego teraz intensywnie myślę nad wyborem dobrego nosidła czy chusty, żeby małego pakować na siebie i wio na spacerek.. jakoś to będzie [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Oliweczka linoone niezazdroszcze. Mój Gaspar (mix ale weterynarz mówiła, ze ma zapędy pilnowania, zagrodowy do pilnowania owiec, nawet podała nazwę ale teraz wypadła mi z głowy) to pies którego dostałam z bratem na 17 urodziny, ale i tak mój ojczym i mama są w niego tak w patrzeni, że gdy się wyprowadzilam to nawet nie było mowy o zabraniu psa. Teraz mieszkam 1 km od mamy więc jak nie pada to idę do piesa i wychodzę na spacery popołudniowe. W domu u siebie mam chomika :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Hello.
Kasiu szerokiej drogi, tzn słabego wiatru żeby nie trzeslo.
Linoone też kiedyś takie włosy miałam, a nawet za pupę, ale teraz się zbuntowaly i nie chcą rosnąć :/ za to końcówki tnę sama i nie usze farbować to na fryzjerze oszczędzam :)
Pumelova podziel się słoneczkiem.
Alex weź nie żartuj nawet z tym rdzeniem. Trzymaj się dzielnie. Rozłóż siedzenie, najlepiej się prześpij jak możesz i rób postoje, choć pewnie siku i tak wymusi :)
aga_k_m ma 35 urodziny w niedziele:) nawet dobry ten rocznik 82 ;) nie powiem miło mi było choć nie korzystałam z siedzenia, ale do labo 35 numerków postalam. Gratulacje wizyty. Fajnie że się lekarz postarał i pomierzyliscie się dokładnie.
Kylesa serio przedstawiciel w farmie za dwa koła i to z doświadczeniem? Szok.
Karuzela jaki już facet duży u Ciebie w brzuszku. Mi kazał odstawić endokrynolog euthyroks po porodzie od razu i w październiku zrobić badanie tsh, ft3 i ft4 i na wizytę. Tylko przed ciąża miałam w normie hormony.
Maziajka to nie można na rowerze? Ja pomykam w salonie na stacjonarnym :) też nie robię sesji bo nie lubię siebie na zdjęciach.
AAggAA śliczny kolor.
Ja dziś pracowicie. O 7 zakupy. Pomarynowalam miecha. Wyszło 30 szt karkówki na pikantnie, 30 szt bardziej klasycznie. 20 plastrów boczku w różnych przyprawach, żeberka w miodzie. Kurczak do szaszłyków. Do tego kiełbaski. Wieczorami po szkole rodzenia jedziemy po wedlinki i bimber na wieś i jeszcze po ciasta bo zamówiliśmy u sąsiadki. Wolę po to pojechać 100km niż sama robić :) a co do sałatek to robię tylko na jutro. Na sobotę dwie mi zrobi męża siostra i jedna z brokułów mama. 6 stów w sklepie zostawiłam, a to jeszcze nie koniec :/ trudno 35 lat kończy niż raz. Ostatnio takie urodziny robiłam mu 30. Nie wypuszczę gości dopóki wszystkiego nie zjedzą. Najwyżej będą siedzieć do niedzieli.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Nieeee przedstawiciel farmaceutyczny tudziez kierownik regionalny do spraw kluczowych klientow - bo takie stanowisko mial ostatnio - raczej miedzy 5 a 9 tysi zarabia. Zalezy od firmy.
Pisalam ze u nas jest duzo pracy za 2 tysie ale to w ogole nas nie urzadza bo zobowiązania ma wieksze niz te 2 tysie. Wiec nie moze tracić czasu na prace za tyle tylko szukać takiej która pozwoli na oplacenie tego co musi i tak oplacic... a z tym jest problem w tym momencie.
Nigdy nie mial klopotu z praca. Teraz jest jakas zapasc czy co... [emoji52][emoji32]
A ja sie przejmuje nooo...

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka,

U mnie dziś podobnie jak wczoraj, słabo mi ,szczególnie rano, jak tak będzie dalej to odezwę się do ginki , może za niski cukier mam ,do tego ciśnienie moje to max 90/60 Ahhh .

Od Jutra mam tesciow na weekend, może rano do herbatki poczytam Was [emoji6]

Aaa i zajrzałam na czerwcowe mamy ,bo w sumie ja też na czerwiec i rodzą się tam kolejne maluszki brrrr oby jak najdłużej i do terminu jak najbliżej tego nam wszystkim życzę ot tak [emoji3] na koniec dnia.

Buzki mamuśki

3jgxhqvkn04csc4c.png

Do góry