reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej Dziewczyny!:) ja bylam dzisiaj na usg 3 trym i waga corci od wczoraj ta sama 1600 gram;) wszystkie inne pomiary tez super, takze uffff....:):)

Kylesa przykro mi, ze nie wyszlo z ta praca dla meza, mam nadzieje ze szybko bedzie mial inne propozycje pracy.

Abed wspolczuje unirruchomienia z synkiem w domu, dobrze ze pogoda nie jest taka super-hiper to nie jest az tak zal ze trzeba siedziec w domu.

Maziajka ale sie obkupilas! Haha;)

Xatu tez gratuluje coreczki:)

Misia fajnie,ze masz tsh w normie i jakie mile zaskoczenie, ze wszyscy ustepowali miejsca!:)

Moj maz tez chce sie odchudzac, na razie ma mocne postanowienie;) wazyl sie rano i chce sie odchudzac 8 kg, zobaczymy jak bedzie z tym postanowieniem wieczorem;)

reklama
Kylesa, współczuję stresu..
Misia, gratki za wynik tsh! :)
xatu, witaj!
Pola, super że na usg wszystko ok!
abed, to zdrówka dla synka, oby szybko mu przeszło. A dla ciebie dużo cierpliwości :)

Mój mąż też na diecie + siłka. Ja przybieram na wadze, on chudnie! Mój brzuch coraz większy, jego coraz mniejszy... Gdzie ta sprawiedliwość! ;)
Do mnie zaczęły właśnie przychodzić paczuszki z allegro. Pierwsza doszła ze smoczkami <3, ochraniaczem na szczebelki i prześcieradłami do wózka i łóżeczka. Przejrzałam czy wszystko się zgadza i zamykam pudło. Będzie tak czekało miesiąc na pranko :) I czekam z niecierpliwością na resztę paczek.

Abed to Twój syn ma jak ja, infekcja się ciągnie jak guma. Raz temperatura podwyższona raz nie. I kijowe samopoczucie. Zdrowia dla młodego.
Pola gratuluję udanej wizyty. Mój mąż ma 15 na minusie. Trzyma się. Jak tak będę palić wszystko to jeszcze więcej mu spadnie :)
Linoone też ciągle czekam na paczki i zamawiam nowe :) jakie to fajne.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

co do chudnięcia to właściciel z firmy z którą współpracuję schudł 45 kg od lipca zeszłego roku do stycznia, ograniczenie śmieciowego jedzenia, jadł w miarę normalnie i aktywność fizyczna 5-6 razy w tygodniu :) motywację miał nie złą bo ważył chyba ze 130 kg i lekarz mu powiedział że jak nie schudnie to z nogami będzie źle

Kasiulka to są takie skurcze nie wiem jak to opisać:errr: dosyć dokuczliwe bo budzą człowieka co chwilę dokupiłam dziś jeszcze specjalny żel do mycia tego miejsca:eek:

Dziewczyny fajnie że wizyty udane:)gratuluję:)
U nas cały dzień leje:(:(

Kylesa współczuję stresow. Trzymam kciuki żeby coś znalazł:*

Aniek jak proba?:)

Maziajka czekamy na upały żeby się na te lody umówić!

Misia używasz minutnika?:D

Xatu witaj! Zbierasz pokemony?:D jest taki pokemon xatu:p skąd jestes?

Abed zdrówka dla syna!

Pola gratuluje udanego usg:)))

Mój mąż tyje razem ze mną:) przed ciąża oboje schudlismy po 10kg więc wiem że jak urodzimy to szybko nam pójdzie:) dużo spacerów i pyknie:)

Dziś mnie koleżanki z pracy pochwaliły że ciąża mi sluzy, że mam tylko brzuszek i nie chodzę jak kaczka[emoji173] rzadko można usłyszeć komplement od innej kobiety;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Abed grubasem jest się całe życie. Teraz schudł, pewnie przytyje i znowu będzie chudl. Wiem co mówię jako grubas. Moja ciocia ma teraz -25, kuzyn już dwa razy zrzucił 50 kg i wrócił do wagi. Ja też już dwa razy byłam 15 kg lżejsza. Ale wtedy w głowie też byłam grubasem. Mój mąż też cały czas góra- dół.
Pumelova używam ale on pika w kuchni, a ja mam spory dom [emoji14]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Pola@, Linoone

Ja się śmieje trochę z mojego, że wreszcie mam taki sam brzuch jak on [emoji14] Nijak nie da się go od słodyczy odpędzić. Niestety remontujemy mieszkanie i teraz jestem u rodziców więc szaleje do woli.

Wgl mam pytanie. Czy którejś z Was leciała krew z nosa? Dla mnie to nowość, bo nigdy tego nie doświadczyłam, ale w ciąży było wiele tych nowości. Czytałam, że to się zdarza w tym stanie, ale i tak powiem o tym ginowi.

pumelova hahaha, tak, to od poków. I tak jestem duuużym dzieckiem ;) Ja ze śląskich Gliwic.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Noo mi prawie codziennie w ciąży krew leci, w poprzedniej też, dr mówi, że taki urok mojej ciąży heh, więc nie przejmuję się:-p

Cieszę się gdy znajomi mnie spotykają i mówią, że mam malutki brzuszek albo w ogóle nie widać, że w ciąży jestem :-) :) Na fb nie udostępniam takich inf więc niech się dziwią

W kominku tyle dobrze, że możemy już palić, za pierwszym razem tylko mega się zadymiło, ale to od klejów i innej chemii, za drugim razem już było cacy. Wnerwia mnie to, że tamci znowu przedłużyli termin końca robót do pon. A wtedy niech mnie w d pocałują, bo już mąż wraca do pracy , a ja nie będę z nimi siedzieć:growl:
Pogoda taka sobie, od jutra ma być cieplej, nie wierzę. Poćwiczyłam, teraz pewnie jaki film. Jutro do kumpeli skoczę bez syna. A poza tym stara bida.
Pozdro!

Do góry