reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej Dziewczyny!:) ja bylam dzisiaj na usg 3 trym i waga corci od wczoraj ta sama 1600 gram;) wszystkie inne pomiary tez super, takze uffff....:):)

Kylesa przykro mi, ze nie wyszlo z ta praca dla meza, mam nadzieje ze szybko bedzie mial inne propozycje pracy.

Abed wspolczuje unirruchomienia z synkiem w domu, dobrze ze pogoda nie jest taka super-hiper to nie jest az tak zal ze trzeba siedziec w domu.

Maziajka ale sie obkupilas! Haha;)

Xatu tez gratuluje coreczki:)

Misia fajnie,ze masz tsh w normie i jakie mile zaskoczenie, ze wszyscy ustepowali miejsca!:)

Moj maz tez chce sie odchudzac, na razie ma mocne postanowienie;) wazyl sie rano i chce sie odchudzac 8 kg, zobaczymy jak bedzie z tym postanowieniem wieczorem;)

reklama
Kylesa, współczuję stresu..
Misia, gratki za wynik tsh! :)
xatu, witaj!
Pola, super że na usg wszystko ok!
abed, to zdrówka dla synka, oby szybko mu przeszło. A dla ciebie dużo cierpliwości :)

Mój mąż też na diecie + siłka. Ja przybieram na wadze, on chudnie! Mój brzuch coraz większy, jego coraz mniejszy... Gdzie ta sprawiedliwość! ;)
Do mnie zaczęły właśnie przychodzić paczuszki z allegro. Pierwsza doszła ze smoczkami <3, ochraniaczem na szczebelki i prześcieradłami do wózka i łóżeczka. Przejrzałam czy wszystko się zgadza i zamykam pudło. Będzie tak czekało miesiąc na pranko :) I czekam z niecierpliwością na resztę paczek.

Abed to Twój syn ma jak ja, infekcja się ciągnie jak guma. Raz temperatura podwyższona raz nie. I kijowe samopoczucie. Zdrowia dla młodego.
Pola gratuluję udanej wizyty. Mój mąż ma 15 na minusie. Trzyma się. Jak tak będę palić wszystko to jeszcze więcej mu spadnie :)
Linoone też ciągle czekam na paczki i zamawiam nowe :) jakie to fajne.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

co do chudnięcia to właściciel z firmy z którą współpracuję schudł 45 kg od lipca zeszłego roku do stycznia, ograniczenie śmieciowego jedzenia, jadł w miarę normalnie i aktywność fizyczna 5-6 razy w tygodniu :) motywację miał nie złą bo ważył chyba ze 130 kg i lekarz mu powiedział że jak nie schudnie to z nogami będzie źle

Kasiulka to są takie skurcze nie wiem jak to opisać:errr: dosyć dokuczliwe bo budzą człowieka co chwilę dokupiłam dziś jeszcze specjalny żel do mycia tego miejsca:eek:

Dziewczyny fajnie że wizyty udane:)gratuluję:)
U nas cały dzień leje:(:(

Kylesa współczuję stresow. Trzymam kciuki żeby coś znalazł:*

Aniek jak proba?:)

Maziajka czekamy na upały żeby się na te lody umówić!

Misia używasz minutnika?:D

Xatu witaj! Zbierasz pokemony?:D jest taki pokemon xatu:p skąd jestes?

Abed zdrówka dla syna!

Pola gratuluje udanego usg:)))

Mój mąż tyje razem ze mną:) przed ciąża oboje schudlismy po 10kg więc wiem że jak urodzimy to szybko nam pójdzie:) dużo spacerów i pyknie:)

Dziś mnie koleżanki z pracy pochwaliły że ciąża mi sluzy, że mam tylko brzuszek i nie chodzę jak kaczka[emoji173] rzadko można usłyszeć komplement od innej kobiety;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Abed grubasem jest się całe życie. Teraz schudł, pewnie przytyje i znowu będzie chudl. Wiem co mówię jako grubas. Moja ciocia ma teraz -25, kuzyn już dwa razy zrzucił 50 kg i wrócił do wagi. Ja też już dwa razy byłam 15 kg lżejsza. Ale wtedy w głowie też byłam grubasem. Mój mąż też cały czas góra- dół.
Pumelova używam ale on pika w kuchni, a ja mam spory dom [emoji14]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Pola@, Linoone

Ja się śmieje trochę z mojego, że wreszcie mam taki sam brzuch jak on [emoji14] Nijak nie da się go od słodyczy odpędzić. Niestety remontujemy mieszkanie i teraz jestem u rodziców więc szaleje do woli.

Wgl mam pytanie. Czy którejś z Was leciała krew z nosa? Dla mnie to nowość, bo nigdy tego nie doświadczyłam, ale w ciąży było wiele tych nowości. Czytałam, że to się zdarza w tym stanie, ale i tak powiem o tym ginowi.

pumelova hahaha, tak, to od poków. I tak jestem duuużym dzieckiem ;) Ja ze śląskich Gliwic.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Noo mi prawie codziennie w ciąży krew leci, w poprzedniej też, dr mówi, że taki urok mojej ciąży heh, więc nie przejmuję się:-p

Cieszę się gdy znajomi mnie spotykają i mówią, że mam malutki brzuszek albo w ogóle nie widać, że w ciąży jestem :-) :) Na fb nie udostępniam takich inf więc niech się dziwią

W kominku tyle dobrze, że możemy już palić, za pierwszym razem tylko mega się zadymiło, ale to od klejów i innej chemii, za drugim razem już było cacy. Wnerwia mnie to, że tamci znowu przedłużyli termin końca robót do pon. A wtedy niech mnie w d pocałują, bo już mąż wraca do pracy , a ja nie będę z nimi siedzieć:growl:
Pogoda taka sobie, od jutra ma być cieplej, nie wierzę. Poćwiczyłam, teraz pewnie jaki film. Jutro do kumpeli skoczę bez syna. A poza tym stara bida.
Pozdro!

Do góry