reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aniek42 mój też miał epizod z odchudzaniem 2 lata temu. Wytrzymał ponad miesiąc ale wystarczyło ze jadł regularnie i nie jadł chipsów Ani mięs smażonych tylko ewentualnie pieczone i schudł 10 kg. Bez ruchu i siłowni. Teraz od kiedy rok temu zdał egzamin na instruktora na matocykle to częściej się rusza po placu i ma do garażu z 800 metrów a musi kilka kursów po motocykle pójść. A jak go poznałam ważył 82. Jak widać obiadki mu służą ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aim miescisz się w zimowe rzeczy? Ja to miałam nadzieję w połowie kwietnia nie ubierać bo już trochę ciasne były. Ale pogoda płata figle i juz nie zapinam się w 2 kurtkach z 3

Miałam kupiony taki płaszczyk typu oversize. W resztę rzeczy które mam bardzo dopasowane się nie mieszczę ;)

Ja miałam sporo luźnych koszulek i bluzek. Ale większość białe wiec teraz żółte są i noszę je tylko po domu. Nie mogę doczekać się dni gdzie będzie temperatura 20+ i będę mogła ubierać sukienki bo mam sporo takich luzniejszych. Och jak ja bym chciała :D

A to ja właśnie smutek bo wszystkie absolutnie wszystkie sukienki jakie mam są w jednym kroju-odcinane w talii i nie ma szans w nie ani się wbić ani co gorsza dobrze wyglądać :/ także w sumie mi na rękę ta pogoda...

Kylesa o kurczaczek mam nadzieje,ze u Was sie ulozy.

Aniek matko ale masz z ta zgaga u mnie ostatnio po ananasie mialam zgage gigant teraz nie tkne juz dziada za cholere;P

Pumelova no wiadomo jutro ma byc 20 stopni:p ale w porownaniu do tego co bylo to dzisiaj Majorka;D

a ja zamowilam na Alieexpres 2 pary skarpet szalenstwo:D

Abed tak tak kiełbasa będzie, no musi być.
Sałatki będą. Ze trzy zrobię.
Emol to raczej wszystko mięsne ludzie będą. W piątek chłopaki to takie typowe, nawet mąż na wieś jedzie po wiejskie wyroby :)
Nika, Tymuniek są takie specjalne wielorazowe "czopki" co się je mrozi, ale zanim się kupi warto spróbować czy chłód pomaga w ogole, bo niektórym tak, a innym nie.
Kasiulka dzięki za inspiracje. Tu będą raczej typy co lubią pojesc szczególnie wiejskie rzeczy i do tego bimberek. Normalnie to cały czas muszą trzymać formę i być fit to kochają takie jedzonko bo rzadko mogą sobie na nie pozwolić.
Kylesa współczuję tyle stresu teraz jak potrzeba Ci spokoju. Trzymam kciuki w końcu znajdzie dobra pracę.
Aniek nie mogę się marzyć bo mi rennie pomaga od razu.
Wróciłam od lekarza. Tsh 0,9 następna wizyta w październiku. W poczekalni dwóch starszych panów na siłę chciało mi miejsca ustępować, a starsza pani przepuscila mnie przed siebie bez pytania do lekarza :) lekarstwa kupiłam, do domku wróciłam. Robię mężowi pudełeczka na jutro. Znów przypalilam kasze. :/

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kylesa przykro mi, musi szukać dalej, będzie dobrze :) u mnie też zimno chociaż słońce świeci.
Aniek42 ja mam zazyczaj takie do ramion, ale w zeszłym roku po ciąży poza macicznej ściełam na dośc krótko, i później stwierdziłam że jedna to nie to... ale potrzebowałam wtedyy tego
misia12 wynik super :)
xatu gartuluje córeczki

a my wróciliśmy z kontroli, jeszcze jak się zbieraliśmy to marudził że się źle czuje, mierzę mu gorączkę a tam 38,1, Pani doktor mówi że oskrzela ok, za to lekka infekcja gadrła, siedzenie do końca tygodnia w domu i czekanie czy coś się rozwinie... eh jak się coś przypałęta to go zawsze długo trzyma...

Do góry