reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Chyba jak sie nie siedzi na forum to teraz ciezko wyrobic z czytaniem nie mowiac o odpisywaniu

Lilth super masz rozplanowane wszystko. Kawa na lawe i wszystko jasne. Oby to lozysko sie podnioslo.

Nika super, a duzy dziec z malym brzuszkiem to super opcja :)

Aha ja tak sie czulam wczoraj rano, ale jak zawsze pomogl spacer, tyle ze chyba Ty nie mozesz?

Tymuniek w pierwszej schudlam ok 10kg. A skurcze od hemoroida? Jak to mozliwe, bylas na ip?

Emol zesz jaka Ty mloda!!

Aniek jedz na zdrowie, ale skrycie zazdro malego apetytu

Misia powodzenia u endo. Wg mnie styknie. Ale nasi koledzy sa raczej szczupli i nie jedza typowo po mesku :)
Ja bym zrobila taka salatke

reklama
Właśnie zadzwonił do mnie telefon od firmy gdzie zamawialam 5 tyg temu łóżeczko. Wczoraj łóżeczka na stanie nie mieli to zażądałam zwrotu pieniędzy. A dzisiaj już łóżeczko jest na stanie i czy kupowałam gdzieś łóżeczko bo oni by bardzo chcieli wysłać. :) no jak nie opieprzysz to nic sobie z klienta nie robią.

Tak jak wczoraj pisałam miałam robić kalafiorowa i męsko dla męża. A on wraca z pracy i mówi że on to jednak ta kalafiorowa zje... też nie dogodzisz. Ma większe zachcianki ode mnie.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie zadzwonił do mnie telefon od firmy gdzie zamawialam 5 tyg temu łóżeczko. Wczoraj łóżeczka na stanie nie mieli to zażądałam zwrotu pieniędzy. A dzisiaj już łóżeczko jest na stanie i czy kupowałam gdzieś łóżeczko bo oni by bardzo chcieli wysłać. :) no jak nie opieprzysz to nic sobie z klienta nie robią.

Tak jak wczoraj pisałam miałam robić kalafiorowa i męsko dla męża. A on wraca z pracy i mówi że on to jednak ta kalafiorowa zje... też nie dogodzisz. Ma większe zachcianki ode mnie.

Kasiulka ale średnią małżeństwa to 28 lat. A czasami czuję że to ja mam te 35 ;)

Och coś mi się zacina wszystko i powielana się wiadomości ;(

Natchnelyscie mnie i zweryfikowalam mojego fb:D usunelam większość zdjęć, które kiedyś dodawałam, poukrywalam wszystko z osi, resztę miałam ukryta:D czuje się odświeżona:D

Tymuniek kciuki za wyniki żeby było dobrze:*

Emol intensywnie :)) haha pasztet to chyba mało ma wspólnego z miesem, chyba że swojski:p ja uwielbiam miecho[emoji173]

Ewella u mnie jest zawsze pusto, pewnie bym korzystała jakby były tlumy;)

Maziajka ciepło? Jeszcze z 10 stopni więcej by się przydalo:D

Aniek dobre wieści, szyjka trzyma:) oby tak dalej:)

Misia mmm grill [emoji173] zazdroszczę, pomodle się o pogodę to może i my zrobimy. Powodzenia u endo:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Przyczyną jest to, że mniejsza ma IUGR i niestety dla dobra jej nie można dłużej niż do 34tc. Mam tylko nadzieję, że przez te kilka dni nabiorą jeszcze trochę masy.
Co do ubranek to są dostępne już od rozm.44cm, więc na spokojnie. Jak narazie będę parę tygodni w inkubatorach.
No właśnie moja córeczka też miała IUGR. Na szczęście u was bedzie to jeszcze te parę tygodni do przodu więc jest szansa ze plucka się rozwiną lepiej i krócej dziewczynki będą w inkubatorach. Trzymam mocno mocno kciuki!

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję wam wizyt i wzrostu dzieciaczków [emoji4][emoji4]
Tymuniek trzymaj sie i nie daj się skurczom!

Choć też kurde łatwo mówić. Ja przed chwilą z nerwów dostalam bardzo dziwnych odczuć. Moj K. nie dostał tej pracy i teraz jestesmy w czarnej dupie. Ciśnienie mi wzrosło... ech [emoji52]

Czy u was też jest zima???

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Abed ja też ciągle zapuszczam, mam dość cienkie i kiepsko rosną, to długich już nigdy nie będę miała.

Emol dzięki. Ja już wszystkiego próbowałam mleko, migdały, imbir, woda, reni, soda...nawet po samej wodzie mam zgagę.
Nie zła akcja z tym łóżeczkiem.
A facetowi to nie dogodzisz. Mój się ciągle odchudza i muszę mu wozić do firmy lekkie obiadki, a on wieczorem jak idę pod prysznic z młodym wcina chipsy, albo płatki nesquik. Ale fakt faktem, w pewnym momencie życia schudł ze 120 do 86kg. Twarda bestia.

Kasiulka apetyt to ja mam, co prawda nie taki jak przed ciążą, ale mam. Ja się boję jeść. Do chudziaczków też nie należę, to będzie mniej do zrzucenia.;)
Robię podobną sałatkę ziemniaki, cebula czerwona, korniszon i majonez kielecki, pieprz, odrobina cukru PYCHA!

Pumelova ja często robię porządek na fb i nie przyjmuję zaproszeń od osób z którymi nie miałam lub nie mam kontaktu osobistego. A dostaję takie często...nie rozumie po co to komu?

Kurcze zapomniałam, że dziś mamy próbę przed komunią na 16. Znów 2 godz. W d....!
Idę zaraz do ZUS odnieść L4 , po młodego i na tę nieszczęsną próbę.

reklama
Do góry