Witam się. Słonecznie i zimno za oknem.
Wczoraj na wizycie okazało się że dzidzia mało przybrała, ale teraz mieści się w normie i jest ok. Dostałam opieprz, że chyba za mało jem. Szyjka4.5 wiec twardnięcie brzucha na nic się nie przekłada. Podczas badania Majeczka chyba salta robiła, nie można jej było zbadać, ani foty zrobić. Raz była główką na dole, raz pośladkami i ze dwa razy na poprzek
pan doktor powiedział, że nie zazdrości doznań
Paninka gratuluję trawki, mam nadzieję, że kręgosłup mniej boli.
Aim zazdroszczę umiejętności szycia. Życzę udanego wyjścia.
Bulkaasia gratuluję wizyty i mocno trzymam kciuki za was. Jejku to już tak szybko zobaczysz twoje skarby, super! Wszystko musi być dobrze jak tyle brzuchatek trzyma kciuki.
Liluli niestety jeszcze na razie mam kuchenkę gazową.
Teściową nie ma co się przejmować. Najważniejsze, że wam taki układ pasuje .
Truskawka nie martw się, miesiąc to jeszcze sporo czasu. Może się okazać że dzidzi całkiem zdrowe się urodzi...a trachykardia może sama minąć do roku, czy się mylę?
Pumelova nie wniósł??? Co za gbur! Ja bym po to do bramki nie wychodziła, czekam przy drzwiach mieszkania.
Z tymi informacjami na fb to na prawdę ludzie przesadzają na maxa, zastanawiam się kiedy będą zdj.z toalety?
Mnie nikt nigdy w kolejce nie przepuszcza, grzecznie stoję.
Lineone pochwal się wiedzą, jak przyspieszyć, bo bałam się przedwczesnego porodu, a tu się okazuje, że mogę znów przenosić
Tea trzymam kciuki żeby wszystko poszło zgodnie z twoim planem. Z tą przepukliną będziesz musiała coś zrobić?
AAggAA zaryzykowałam ze względów formalnych dla dziecka, a imprezy dużej nie było, tylko my, świadkowie i babcia mojego męża. Do knajpy na obiad i w domu trochę posiedzieliśmy. Zrobiliśmy za to duże chrzciny w restauracji i byli wszyscy którzy na ślubie nie byli.
Co do fb też się nie chwalę ciążą, wiedzą tylko osoby z bliskiego grona. Zdjęć bardzo mało dodaję. A nawet osoby które widuję na codzień nie wszystkie wiedzą, że jestem w ciąży, a brzucho mam już ogromniasty.
Tymuniek biedna, tak się męczysz...mocno trzymam żeby dolegliwości jednak przeszły. Nie wiem co ci poradzić, nigdy nie miałam hemoroidów. Pęcherz to chyba musi mieć ciepło, dużo pić i może żórawina oczyszcza?
Moja mała też 1500 wczoraj 29+4
Aga_k_m mam nadzieję że nie odemnie ta ocena tutaj? Nigdy nikomu źle nie oceniam, a jeśli tak, to naprawdę przypadkowo
sama zresztą też mało zwracam uwagę na to czy jestem oceniona.
Abed jak powizycie u fryzjera ? Zadowolona jesteś? Ja idę w piątek.
Lilith trzymam za egzaminy córki.
Gratuluję gotowego planu i wagi bobaska.
Emol powodzenia na wizycie.
Aha oby synuś szybko doszedł do siebie.
Maziajka, mówisz że obsiurany test na fb wrzuciła? A ja się zastanawiałam kiedy ludzie z toalety zaczną foto wrzucać hahaha
Uciekam coś zjeść i z małym do szkoły jadę.