reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hejka

Tymuniek niech Nelka zdrowo rośnie

Bulkaasia no to będziesz pierwszą z nas,która pozna swoje dziewczynki [emoji4] trzymam za Was kciuki

Pola@ gratuluję

Lilith super, fajnie, że już wiesz co i jak [emoji4]

Nika999 gratuluję, no waga synka zacna [emoji6]

Emol trzymam kciuki za wizytę [emoji5]

A ja dziś jakaś mega słaba, niedobrze mi było, nogi i ręce jak z waty .... to wszystko pewnie przez tą porabana pogodę [emoji58] a jeszcze starszaka miałam w domu, bo wczoraj już w szkole zagoraczkowal. Dziś już super, ale jutro jeszcze go zostawię w domu , niech zna moje dobre serce [emoji39]

3jgxhqvkn04csc4c.png

reklama
Nika super waga maluszka [emoji5]

Lilith juz niedlugo i Ty bedziesz miala porod za soba [emoji6]

Pola gratuluje udanej wizyty.

Fb..mam ale praktycznie nie korzystam. Mam jakies 2 zdjecia dodane dawno temu i zadnych informacji o mnie [emoji5]

Abed tesciowa juz dawno przestalam sie przejmowac bo bym na glowe dostala przy niej.. Jednym uchem wpuszcze...i tyle jej ze sobie czasami pogada.

Linoone ja tez tak w gemini dodawalam cos usuwalam i zmienialam [emoji28] ale w koncu zamowilam.

Tymuniek biedna...zdrowka zycze. A Nela najwazniejszecze ze zdrowa,pewnie bedzie drobna dziewczynka.

Aaggaa88 mi sie tez marzyl kominek,a jak zrobilismy to rzadko w nim odpalamy.

Lilith, ale twoje maleństwo już duże! Super że masz plan porodu! Jest widzę szansa na sn. To zawsze coś i pewnie jesteś spokojniejsza, że wiesz co i jak. Trzymam kciuki za łożysko :)

Nika, super, że wszystko ok po usg, faktycznie klocuś z niego! Czyli u ciebie wszystko idzie w brzuch, to chyba dobrze, też bym tak chciała :D

Emol, kciuki za wizytę! Ja też zwykle chodzę późnym wieczorem i przez to cały dzień chodzę troszkę poddenerwowana ;)

Ta pogoda jest porąbana! Wczoraj rano lodowato, wieczorem padał śnieg, a teraz ładne słoneczko od rana. Co prawda dalej zimno, ale przynajmniej jest złudzenie pięknego, ciepłego, majowego poranka! :D No zwariować można!

Truskawka współczuję stresów, dobrze będzie, trzymam kciuki :*

Jenny u mnie nie ma rozwodów bo u mnie dopiero zaczęto brać śluby ;) my byliśmy pierwsi 4 lata temu, w zeszłym roku 2 pary, w przyszłym ze 2..

aim wstyd przyznać ale nigdy nie byłam w operze :p
muszę się w końcu wziąć za maszynę bo planowałam jakieś chmurki i inne dupstwa uszyć, a tu już 8 miesiąc :D

AAggAA w bloku nie ma dyskusji, musiałby wejść ;)

Linoone ale ja mieszkam w domu na parterze :D też kupiłam w weekend wanienkę z ikei :) i ręczniczek kąpielowy :p i śpiworek!

Tymuniek współczuję problemów :/ idź od razu na konsultacje, niech Ci ulżą! trzymam kciuki żeby przybrała Nelcia!

misia ja właśnie też się na przyszły piątek umówiłam ze znajomymi ze studiów :D (dzień hutnika na polibudzie) nikt nie wie, bo się z nimi widziałam rok temu haha chyba że spuchnę albo coś to nie idę :p

a co do fb.. też jestem raczej biernym użytkownikiem ;)

aga km - ja też mam jakieś negatywne oceny ale od obcych no to trudno :D
hahaha rozwala mnie, mam jedną dalszą znajomą w ciąży, ale aż żal czytać - na fb to jeszcze, wrzuca zdjęcia brzucha od 12 tyg, ale na instagramie się w 9 pochwaliła i codziennie wrzuca zdjęcia z żałosnymi wulgarnymi opisami jak to obcy w brzuchu jej daje popalić.. masakra ;)

Pola piękna waga!! :) super że wszystko dobrze!

LILITH super że masz już plan!! to już niedługo całkiem :D!

Nika wow 2kg :D przynajmniej nie grozi Ci hipotrofia :D super!

Emol kciuki za wizytę :)

ja miałam wczoraj śmieszną sytuację kolejkową w rossmanie :p nigdy nie korzystałam z pierwszeństwa tylko grzecznie stoję w kolejce. no i płaciła jedna pani, za nią stała taka wymalowana 60-tka i ja. i ta kasjerka powiedziała tej starszej Pani że przeprasza ale ja mam pierwszeństwo :o ale miała minę :o aż mi głupio było, ale miałam jedną rzecz to skorzystałam ;)

u mnie dziś rano -4! masakra! dobrze że chociaż nie pada bo idę na kawę z koleżankami z pracy.

aaa no i na DHL czekam dzisiaj :D <3

Cześć Laseczki,

Lilith - no pięknie Niunia urosła [emoji3]. Plan widzę rozkminil obie wersje, więc zostaje nam tylko trzymać kciuki za łożysko [emoji110][emoji4]
Ileż ciuszków - wowww [emoji3] [emoji3] [emoji3].
Kciuki za egzaminy Judi [emoji110][emoji110]

Aim - maszynę mam u babci, więc może kiedyś przy okazji usiądę przy niej, a i babcia konkretnie poinstruuje... Tylko kiedy? U mnie wiecznie problem z czasem.

Nika - i Twój Synus pięknie przerasta! [emoji3]. Gratuluję udanej wizyty [emoji3].
Z opiniami lekarzy bywa różnie. Moja gin też nie ma dobrych opinii bo jest dość humorzasta, i ciężka w obyciu (szczególnie narzekają na nią Kobietki, które chcą szybciej przejść na L4, a ona podstaw ku temu nie widzi, no i zdecydowanie inaczej traktuje "swoje" pacjentki, od innych, w szpitalu to już w ogóle czuć tą różnicę).
Ja mam do niej pełne zaufanie, zawsze jest dla mnie bardzo życzliwa, no i nie mogę osobiście złego słowa powiedzieć pod jej adresem..

Emol - powodzenia na dzisiejszej wizycie [emoji110] [emoji110].

Aha - dużo sił Kochana Ci życzę i poprawy nastroju [emoji5].
Na szczęście Synu jest na tyle duży, że w większości sam sobie czas w domu zorganizuje [emoji6] - moja J nie ma z tym w ogóle problemu [emoji1]

Tymuniek - gratuluję pięknej wagi Neli [emoji4]. A Tobie duuuuuzo zdrówka - co by infekcję szybciutko udało się pożegnać, a hemoroidy wyleczyć.

Hej dziewczyny no lekko nie ma skurcz za skurczem:( jutro ide robić wyniki ech...
Mam nadzieję że historia się nie powtórzy tak jak Miałam z Szogunem że przyszedł na świat 6 tygodni za szybko...
Dziewczyny rosnijcie zdrowo z waszymi maluszkami:):p
Wczoraj ppsegregowałam ciuszki do prania takie 50/56 także na dniach robie pranko:)

Dziewczyny cukierkowe czy dużo schudłyście? Ja dziś wyruszam na zakupy miesożerne bo jem chyba za mało:(:( a nie cierpię mięsa wole pierogi z kapustą i grzybami:laugh2:

Pola@ gratuluje udanej wizyty :)
LILITH to super wieści :) będzie tak jak chciałaś :) trzymam kciuki żeby wszystko się udało :)
Nika999 super wieści :) waga jest zawsze szacunkowa, okaże się jak się urodzi :)
Emol powodzenia na wizycie :)
Liluli ja mam takie samo podejście do mojej teściowej :)
Tymuniek może jeszcze posiedzi w brzuchu w końcu u mamy najlepiej :)

ja dziś na kontrolę z młodym, ale chyba obędzie się bez antybiotyku, bo kaszlać przestał :) zobaczymy :) u nas piękne słońce ale zimno :( i w nocy -4 było

Aga_k_m ja nawet nie wiem że można coś kliknąć nawet przypadkiem, po za łapka w górę. Korzystam tylko z telefonu. Suwaczkow nie widzę powiadomień od miesiąca nie dostaje :) taki że mnie forumowy magik ;)
Pola gratuluję, ładna waga :)
Nika pomysł że niektóre dzieciaki takie się rodzą i to prawie donoszone :) gratuluję.
Lilith dobrze że masz plan, to działa uspokajajaco :) już niedługo.
Tymuniek ja jestem cukrowa młody ostatnio 1717 a ja do przodu 3,2 kilo. Także nie schudłam ale waga długo stała na plus 2. Ale skurcze macicy masz?

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova ja dzisiaj też zaplanowany dzień. W poniedziałek zamówiłam paczki wiec pewnie dzisiaj przyjdzie Jadę z mama po lozeczko ( kupuję używane bo jakoś mam pecha przy zamawianiu łóżeczek przez Internet i nie chce czekać kolejnych 5 tygodni) i będę miała je od ręki i do tego taniej. Musze zrobić zakupy spożywcze I potem jeszcze wizyta u gin. Więc mam dzisiaj co robić :)

Jenny z mojej strony nie ma rozwodów bo raczej wszyscy studiują i wolą imprezowac wiec ślubów nie biorą (21 lat) a u Kuby to dużo rozwodów wiec on wolał poczekać na tą jedyna, wiec przynajmniej nie mam rozwodnika za męża i nie miał dzieci z pierwszego małżeństwa (35 lat). Pewnie z czasem by mi to nie przeszkadzało ale jakoś dziwnie ze on mógłby być ojcem mojej siostry bo między nimi jest 21 lat różnicy ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry