reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hejka

Tymuniek niech Nelka zdrowo rośnie

Bulkaasia no to będziesz pierwszą z nas,która pozna swoje dziewczynki [emoji4] trzymam za Was kciuki

Pola@ gratuluję

Lilith super, fajnie, że już wiesz co i jak [emoji4]

Nika999 gratuluję, no waga synka zacna [emoji6]

Emol trzymam kciuki za wizytę [emoji5]

A ja dziś jakaś mega słaba, niedobrze mi było, nogi i ręce jak z waty .... to wszystko pewnie przez tą porabana pogodę [emoji58] a jeszcze starszaka miałam w domu, bo wczoraj już w szkole zagoraczkowal. Dziś już super, ale jutro jeszcze go zostawię w domu , niech zna moje dobre serce [emoji39]

3jgxhqvkn04csc4c.png

reklama
Nika super waga maluszka [emoji5]

Lilith juz niedlugo i Ty bedziesz miala porod za soba [emoji6]

Pola gratuluje udanej wizyty.

Fb..mam ale praktycznie nie korzystam. Mam jakies 2 zdjecia dodane dawno temu i zadnych informacji o mnie [emoji5]

Abed tesciowa juz dawno przestalam sie przejmowac bo bym na glowe dostala przy niej.. Jednym uchem wpuszcze...i tyle jej ze sobie czasami pogada.

Linoone ja tez tak w gemini dodawalam cos usuwalam i zmienialam [emoji28] ale w koncu zamowilam.

Tymuniek biedna...zdrowka zycze. A Nela najwazniejszecze ze zdrowa,pewnie bedzie drobna dziewczynka.

Aaggaa88 mi sie tez marzyl kominek,a jak zrobilismy to rzadko w nim odpalamy.

Lilith, ale twoje maleństwo już duże! Super że masz plan porodu! Jest widzę szansa na sn. To zawsze coś i pewnie jesteś spokojniejsza, że wiesz co i jak. Trzymam kciuki za łożysko :)

Nika, super, że wszystko ok po usg, faktycznie klocuś z niego! Czyli u ciebie wszystko idzie w brzuch, to chyba dobrze, też bym tak chciała :D

Emol, kciuki za wizytę! Ja też zwykle chodzę późnym wieczorem i przez to cały dzień chodzę troszkę poddenerwowana ;)

Ta pogoda jest porąbana! Wczoraj rano lodowato, wieczorem padał śnieg, a teraz ładne słoneczko od rana. Co prawda dalej zimno, ale przynajmniej jest złudzenie pięknego, ciepłego, majowego poranka! :D No zwariować można!

Truskawka współczuję stresów, dobrze będzie, trzymam kciuki :*

Jenny u mnie nie ma rozwodów bo u mnie dopiero zaczęto brać śluby ;) my byliśmy pierwsi 4 lata temu, w zeszłym roku 2 pary, w przyszłym ze 2..

aim wstyd przyznać ale nigdy nie byłam w operze :p
muszę się w końcu wziąć za maszynę bo planowałam jakieś chmurki i inne dupstwa uszyć, a tu już 8 miesiąc :D

AAggAA w bloku nie ma dyskusji, musiałby wejść ;)

Linoone ale ja mieszkam w domu na parterze :D też kupiłam w weekend wanienkę z ikei :) i ręczniczek kąpielowy :p i śpiworek!

Tymuniek współczuję problemów :/ idź od razu na konsultacje, niech Ci ulżą! trzymam kciuki żeby przybrała Nelcia!

misia ja właśnie też się na przyszły piątek umówiłam ze znajomymi ze studiów :D (dzień hutnika na polibudzie) nikt nie wie, bo się z nimi widziałam rok temu haha chyba że spuchnę albo coś to nie idę :p

a co do fb.. też jestem raczej biernym użytkownikiem ;)

aga km - ja też mam jakieś negatywne oceny ale od obcych no to trudno :D
hahaha rozwala mnie, mam jedną dalszą znajomą w ciąży, ale aż żal czytać - na fb to jeszcze, wrzuca zdjęcia brzucha od 12 tyg, ale na instagramie się w 9 pochwaliła i codziennie wrzuca zdjęcia z żałosnymi wulgarnymi opisami jak to obcy w brzuchu jej daje popalić.. masakra ;)

Pola piękna waga!! :) super że wszystko dobrze!

LILITH super że masz już plan!! to już niedługo całkiem :D!

Nika wow 2kg :D przynajmniej nie grozi Ci hipotrofia :D super!

Emol kciuki za wizytę :)

ja miałam wczoraj śmieszną sytuację kolejkową w rossmanie :p nigdy nie korzystałam z pierwszeństwa tylko grzecznie stoję w kolejce. no i płaciła jedna pani, za nią stała taka wymalowana 60-tka i ja. i ta kasjerka powiedziała tej starszej Pani że przeprasza ale ja mam pierwszeństwo :o ale miała minę :o aż mi głupio było, ale miałam jedną rzecz to skorzystałam ;)

u mnie dziś rano -4! masakra! dobrze że chociaż nie pada bo idę na kawę z koleżankami z pracy.

aaa no i na DHL czekam dzisiaj :D <3

Cześć Laseczki,

Lilith - no pięknie Niunia urosła [emoji3]. Plan widzę rozkminil obie wersje, więc zostaje nam tylko trzymać kciuki za łożysko [emoji110][emoji4]
Ileż ciuszków - wowww [emoji3] [emoji3] [emoji3].
Kciuki za egzaminy Judi [emoji110][emoji110]

Aim - maszynę mam u babci, więc może kiedyś przy okazji usiądę przy niej, a i babcia konkretnie poinstruuje... Tylko kiedy? U mnie wiecznie problem z czasem.

Nika - i Twój Synus pięknie przerasta! [emoji3]. Gratuluję udanej wizyty [emoji3].
Z opiniami lekarzy bywa różnie. Moja gin też nie ma dobrych opinii bo jest dość humorzasta, i ciężka w obyciu (szczególnie narzekają na nią Kobietki, które chcą szybciej przejść na L4, a ona podstaw ku temu nie widzi, no i zdecydowanie inaczej traktuje "swoje" pacjentki, od innych, w szpitalu to już w ogóle czuć tą różnicę).
Ja mam do niej pełne zaufanie, zawsze jest dla mnie bardzo życzliwa, no i nie mogę osobiście złego słowa powiedzieć pod jej adresem..

Emol - powodzenia na dzisiejszej wizycie [emoji110] [emoji110].

Aha - dużo sił Kochana Ci życzę i poprawy nastroju [emoji5].
Na szczęście Synu jest na tyle duży, że w większości sam sobie czas w domu zorganizuje [emoji6] - moja J nie ma z tym w ogóle problemu [emoji1]

Tymuniek - gratuluję pięknej wagi Neli [emoji4]. A Tobie duuuuuzo zdrówka - co by infekcję szybciutko udało się pożegnać, a hemoroidy wyleczyć.

Hej dziewczyny no lekko nie ma skurcz za skurczem:( jutro ide robić wyniki ech...
Mam nadzieję że historia się nie powtórzy tak jak Miałam z Szogunem że przyszedł na świat 6 tygodni za szybko...
Dziewczyny rosnijcie zdrowo z waszymi maluszkami:):p
Wczoraj ppsegregowałam ciuszki do prania takie 50/56 także na dniach robie pranko:)

Dziewczyny cukierkowe czy dużo schudłyście? Ja dziś wyruszam na zakupy miesożerne bo jem chyba za mało:(:( a nie cierpię mięsa wole pierogi z kapustą i grzybami:laugh2:

Pola@ gratuluje udanej wizyty :)
LILITH to super wieści :) będzie tak jak chciałaś :) trzymam kciuki żeby wszystko się udało :)
Nika999 super wieści :) waga jest zawsze szacunkowa, okaże się jak się urodzi :)
Emol powodzenia na wizycie :)
Liluli ja mam takie samo podejście do mojej teściowej :)
Tymuniek może jeszcze posiedzi w brzuchu w końcu u mamy najlepiej :)

ja dziś na kontrolę z młodym, ale chyba obędzie się bez antybiotyku, bo kaszlać przestał :) zobaczymy :) u nas piękne słońce ale zimno :( i w nocy -4 było

Aga_k_m ja nawet nie wiem że można coś kliknąć nawet przypadkiem, po za łapka w górę. Korzystam tylko z telefonu. Suwaczkow nie widzę powiadomień od miesiąca nie dostaje :) taki że mnie forumowy magik ;)
Pola gratuluję, ładna waga :)
Nika pomysł że niektóre dzieciaki takie się rodzą i to prawie donoszone :) gratuluję.
Lilith dobrze że masz plan, to działa uspokajajaco :) już niedługo.
Tymuniek ja jestem cukrowa młody ostatnio 1717 a ja do przodu 3,2 kilo. Także nie schudłam ale waga długo stała na plus 2. Ale skurcze macicy masz?

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova ja dzisiaj też zaplanowany dzień. W poniedziałek zamówiłam paczki wiec pewnie dzisiaj przyjdzie Jadę z mama po lozeczko ( kupuję używane bo jakoś mam pecha przy zamawianiu łóżeczek przez Internet i nie chce czekać kolejnych 5 tygodni) i będę miała je od ręki i do tego taniej. Musze zrobić zakupy spożywcze I potem jeszcze wizyta u gin. Więc mam dzisiaj co robić :)

Jenny z mojej strony nie ma rozwodów bo raczej wszyscy studiują i wolą imprezowac wiec ślubów nie biorą (21 lat) a u Kuby to dużo rozwodów wiec on wolał poczekać na tą jedyna, wiec przynajmniej nie mam rozwodnika za męża i nie miał dzieci z pierwszego małżeństwa (35 lat). Pewnie z czasem by mi to nie przeszkadzało ale jakoś dziwnie ze on mógłby być ojcem mojej siostry bo między nimi jest 21 lat różnicy ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry