reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
W którym tygodniu najlepiej umówić się na wizytę? Już nie pamiętam jak było z córką, wiem że poszłam zaraz po zrobionym teście ale było za wcześnie jeszcze

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

W którym tygodniu najlepiej umówić się na wizytę? Już nie pamiętam jak było z córką, wiem że poszłam zaraz po zrobionym teście ale było za wcześnie jeszcze

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy :-) wydaje mi się ze najlepiej to tak 6t no najwyżej ze cos Cie nie pokoi. Ja sama musze wytrzymać jeszcze 11 dni :-( .

Też mam wizytę 21.11 ;) kilka dni musimy wytrzymać ;)
Wytrzymamy [emoji4]. Ja póki co oaza spokoju.. W poniedziałek pewnie zacznę swirowac [emoji14]

Witam się wcześnie porannie [emoji2]

Właśnie zyskałam dodatkowe 20 minut leżenia.. Bo z tego całego wczorajszego zamieszania zapomniałam kupić pieczywo na dzisiaj (jedynie mi się ciabatta została).
No nic...Mężowy i córa dzisiaj na bulkach słodkich będą bazować, które mam nadzieję zdążymy kupić przed 7:00 [emoji6]

Dorota, Hajmal, Tymuniek - [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe mamusie :-) Olisiaa witaj jeszcze raz, super miałaś przeczucie że ci się uda :-)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&

f2w33e3kdaj3n4f0.png

Witam kolejne przyszle mamusie [emoji4] Pozytywnych wizyt zycze ,jeszcze 5 tyg i ja doczekiam sie pierwszego USG :D Uciekam spac bo kolejna noc zarwana i dopiero teraz mnie cos spanie lapie ...nie wiem co sie ze mna dzieje...[emoji42] Moj sobie za to smacznie spi i do tego chrapie ale za pare godzin wstaje do pracy,a ja zostaje w domku wiec nie zazdroszcze [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze... Umknęłas mi - przepraszam [emoji120]
Gratuluję udanej wizyty :-) Mamy między sobą tydzień różnicy między terminami :-). Ja wizytę mam w poniedziałek 21.11. Ciekawa jestem czy juz usłyszę serduszko

Tymuniek - powodzenia [emoji110]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe, nie ma problemu! Dziekuje!
Mysle, ze serdunio to juz bedzie ladnie bilo:) trzymam bynajmniej kciuki!

Witajcie ranne Mamuśki!
Chyba szykuje sie L4 u mnie. Kolejna noc z boku na bok, tym razem chyba z 4 razy siku. Z moja padaczką takie nie wysypianie sie predysponuje do ataku...co sadzicie drogie Panie?

reklama
Witajcie ranne Mamuśki!
Chyba szykuje sie L4 u mnie. Kolejna noc z boku na bok, tym razem chyba z 4 razy siku. Z moja padaczką takie nie wysypianie sie predysponuje do ataku...co sadzicie drogie Panie?
Pewnie. Jak możesz to idź na L4.

A ja też problemy ze spaniem mam. Budzę się w nocy na siku i nie mogę potem zasnąć. Wizyta dopiero za równo tydzień już się doczekać nie mogę. A mój brzuch to jedno wielkie wzdęcie - ukryć to ciężko jakimiś sweetrami. Moja kierowniczka labu mówi, że to woda się zbiera i , że przy drugim dziecku tak jest wszystko szybciej.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Do góry