reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aniek42 ja też mogłam tuż przed porodem bo 30 czerwiec a na 8 lipca termin ale tak się bałam ze urodze w dniu ślubu ze wszystko na styczeń przerzucilismy

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paninka super imiona :) pewnie już pisałaś kiedyś, ale wiesz, jednym wleci drugim wyleci :D

Pola haha nie musiałaś, wystarczyło mi że to przypadek - jeśli piszę głupoty to proszę mi powiedzieć :D

misia fajny temat :) dla mojego to była zupełna nowość - czyta książkę o dziecku ale o porodzie nie, więc nic nie wiedział - bardzo mu się podobało :)
haha dobra jesteś :D ja wczoraj miałam dobrą akcję - byliśmy na spacerze, wróciliśmy o 17:30, na 20:00 szliśmy do znajomych. mąż poszedł remontować piwnicę a ja miałam tylko zrobić obiad.. no i jak usiadłam przed kompem, to o 19 se myślę, aaa tyle czasu, umyję włosy.. o 19:20 mi się przypomniało że obiadu nie zrobiłam :o i też przypaliłam jeden garnek z pośpiechu.. dziś o 6 rano kończyłam żeby mój miał do pracy :D

Aniek dobrze że chociaż mamy słoneczko, jest złudzenie wiosny :D kciuki za wizytę!
każda ciąża inna, każda z nas inna.. nie ma reguły :)
też brałam ślub 7 września <3

Maziajka a w którym byłaś miesiącu jak brałaś ślub? :D

ewella to super :D też właśnie kimałam :D

AAggaa wspolczuje :/ ktos tu jest wygodny..

od rana czekam na kuriera z Gemini.. w mailu jest napisane że paczka 21 kg.. myślicie że mi to wniesie? :D muszę wystawić brzuch :D

Zamawialam 5 tygodni temu łóżeczko, szkoda tylko że nie mieli go na stanę i napisali ze za Max 3 tyg będzie. Mówię sobie ze nie spieszy mi się ale te 3 tyg minęły, ja się pytam jak z łóżkiem a mi nikt nie odpisuje, za 2 dni kolejna wiadomość i tak właśnie minęło 5 tygodni od zamówienia łóżka. Weszłam na stronę łóżeczka i tam jest czat z konsultantem. Jak mi odpisał na 'dzień dobry, mam problem' to takim slowotokiem im pojechałam ze albo dzisiaj wysyłają łóżeczko albo zwrot pieniędzy. Przynajmniej hajsiki wyślą to kupię coś stacjonarnie, albo na allegro po prostu

Pumelova to byl jakis 20 tc.A co do kuriera to na pewno wniesie choć kurde co Ty z Gemini zamawialas ,ze waga 21kg.:D:D:D

Dziewczyny ze slubami w ciazy to u nas na wsi jest hit sprzed 8 lat moja sasiadka swietojebliwa rodzina slubu dawalo im 7 ksieży!!!! Brała slub w 9 miesiącu.Oczywiscie nikomu nie mowiąc ,ze jest w ciązy!( pomine fakt ze bylo widać co nie co) wszyscy sasiedzi sie domyslali ale jak ktos pytal to byla gadka" nie ona sie klusek najadla i czekoilady bo tak zre ze stresu hahaha".Podobno nawet maz nie wiedzial.Po slubie rodzice ml,odych pojechali na wakacje i tydzien po slubie Pan mlody dzwonil do mamusi,ze syn mu sie urodzil i nic o tym nie wiedzial.Tydzien po slubie!! niepokalane poczecie normalnie!!!!!! Cała wiesc miala ubaw bo jakby nie szlo powiedziec zreszta co to za wstyd....Pomine to ,ze laska mega głupia bo nie bała sie ,ze na weselu urodzi czy coś to by była dopiero "beka"

Maziajka a z jakich okolic jesteś? Kiedyś też mówiono ze niepokalanego poczęcie i nawet religia na tym powstała wiec wiesz, może tutaj będzie tak samo ;) a co do ciazowego brzucha to widać że to ciążowy bo to inny brzuch niż po najedzeniu tym bardziej w 9 miesiącu.

Ja ogolnie pochodzę z woj. Opolskiego z małej miejscowosci licząca niecałe 10 tys mieszkańców. Mieszkałam tam do 13 roku życia a potem przeprowadziliśmy się do Warszawy. Mam znajomych na fb i stąd i stamtąd. Nie dodałam żadnego zdjęcia z brzuchem bo nie chce aby ploty się rozwialy że pewnie ślub wzięła bo wpadła. No wpadłam ale ślub i tak był planowany o czym Stare mohery nie wiedza. Tym bardziej wierzę że tak by było bo mój Kuba jest sporo ode mnie starszy.

Chybra mniami gołąbkiiii...

Misia ten smród trudno się pozbyć. Z rok temu miałam taki okres przesilenia, w ciągłym ruchu byłam i w ciągu miesiąca 4 razy gary zjarałam. No ale jak wstawiłam mięso na zupę ok.północy i zasnęłam, to męża o 5 obudził czarny dym, bo drzwi do pokoju były zamknięte.:szok:

Pumelova dziękuję.
Coś ty kobieto zamówiła ? 21kg.???:D

Emol z łóżeczkiem trochę lipa.
Co do męża ,to u nas odwrotnie, ja jestem starsza:p

Maziajka nie dość, że niepokalane poczęcie, to jeszcze cud:biggrin2: a jaki wcześniak duży:D

Aniek42 a jaka jest między Wami różnica wieku jeśli mogę spytać? U nas jest 14 lat

Emol u nas prawie 9 lat różnicy.
Znamy się długo , przed ślubem byliśmy razem 7 lat, więc planowaliśmy ślub, a dzidziek nam to przyspieszył.:)
Śmiejemy się, że w rodzinie męża to tradycja, bo teściowa starsza od teścia 11 lat.

Emol ja pochodze z malej miejscowosci na pograniczu Slaska i Malopolski.U nas bylo tak samo ciaza tylko przyspieszyla slub bo slub i tak mial być;) Moj R to znow moj rówiesnik.3 miesiace starszy.

Aniek no beka jak nie wiem.Jeszcze 7 ksiezy slubu dawala:D moze dlatego ich takie szczescie spotkało tak nagle i szybko?

Dzierwczyny zachecam Was do konkursów na dzien dziecka super sprawa Link do: Odliczamy do dnia dziecka oraz do testów mozna przetestowac Mutsy a potem miec go za polowe ceny:)Link do: Przetestuj wózek Mutsy Igo

reklama
Ja ślub brałam w 6 miesiącu ciąży. Taka wpadka ale nic nie ukrywalismy. Nawet by się nie dało ;) Teraz też wpadka hehe powtórka po10 latach. Na FB się nie ujawniam ani na Insta. Główni zainteresowani wiedzą:) Między nami 3 lata, mąż starszy.
Posialam w końcu trawę choć nie na całym i teraz odczuwam... kręgosłup boli nie mogę się wyprostować.
Dziś szybki i prosty obiad tortilla z resztkami gyrosa i mielonego od spaghetti z sałatka.
Jeszcze za godzinę wyjazd na jazdę konną i na próbę z okazji festynu szkolnego. Nie chcę mi się. Lecę myć włosy bo za chwilę zasne :)

Do góry