reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ale fuks, wczoraj wreszcie siadłam przerobić sukienkę po kilku miesiącach od zakupu a dziś się okazało że będę mieć za półtora tygodnia okazję w niej pójść (a wręcz przymus bo oprócz niej nie mam nic stosownego na tę okoliczność) :)))

reklama
Bulkaasia to zaraz juz, a dlaczego trzeba już tak wcześnie zrobić cc ? Nie można dłużej czekać?

Aim cóż to za okazja? No to dobrze ze masz w czym iść ja na takie większe wyjścia to nie wiem czy bym coś znalazła jeszcze ;)

Bulkaasiu będę mocno trzymać kciuki, żeby dziewczynki były samodzielne i wszystko przebiegło bez komplikacji i żebyście szybko wszystkie wróciły do domu. Tak z ciekawości jaki im rozmiar ubranek kupujesz? Bo dla mnie to szok termin masz po mnie a za chwilę będziesz tulić swoje dzidzie. Mi się to jeszcze takie odległe wydaje.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Bulkaasia - super informacja! A tyle bylo zlych mysli! Juz zaraz przytulisz swoje slicznotki! Nie dziwie sie, ze towarzysza Ci rozne emocje, wazne ze jest dobrze! Czekam wiec z niecierpliwoscia na dobre wiesci po porodzie i fotki[emoji4][emoji4][emoji4] trzymam kciuki![emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Bulkaasia to prawie juz [emoji5] ale super [emoji28]

A my mieszkamy razem bez slubu,mamy wspolny dom i kredyt ktory "zwiazal" nas bardziej niz slub. I tylko "tesciowej"przeszkadza to ze zyjemy jak zyjemy..

Aniek ja od ostatniego spalonego gara ustawiam czas na plycie zeby w razie mojego przysniecia sie wylaczylo wszystko.

Buklasia - to trzymiemy kciuki .. :)

Babcia na chwile zabrała wnuczke wiec mam chwilę dla siebie :) i nic nie robienie ...

U mnie dzis tez były gołabki na obiad :) i na jutro tez bedą ...

paninka87 - skąd u Ciebie siły na to wszytko ? trawnik - mam nadzieje ze szybko wyrosnie :)

U mnie i meża różnica 7 lat..tzn maż starszy.

Liluli - masz racje - kredyty łączą bardziej niż malżenśtwo.

Swoją drogą nie wiem jak wsrod Waszych znajomych ...ale u nas coraz wieciej rozodów w okloicy ..maleznstawa ze stazem plus minus 5 lat, 1 lub 2 dzieci ...i nagle koniec miłosci ...nowe sie pojawają ...

Maziajka ej nie wniosl:/ haha wszystko za jednym razem, w tym proszki nawet:D najlepiej że niedosc że pod drzwi nie przyniosl to mi nad furtką podał 'bo to lekkie' może dla niego:/ pochwalę się fotą jak przyjdą kolejne 2 paczki z allegro:)
Hahaha dobra historia:D

Aniek wszystko co mieli haha

Emol to z bliska jesteś bo my z górnego slaska:)

Aim ah to coś eleganckiego rozumiem Ci zostalo:D

Bulkaasia wooow szybciutko! Będzie dobrze!!! :*

Ja się wzięłam za sprzątanie moich rzeczy, zwolnilam polke w łazience dla nowej domowniczki[emoji16]
A potem rozpakowalam (!) torbe do szpitala która stała od grudnia koło łóżka, spakowana przez mojego męża:D chyba czas to wyprać [emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zemsta nietoperza ale w sumie nie ważne co, ważne że te klimaty :D niestety mój mąż w czymś takim nie gustuje i okazje pójść mam tylko wtedy, gdy dostaniemy wręcz przypadkiem za darmo bilety, bo wtedy wie że nie ma żadnego argumentu żeby nie skorzystać... Niby mogę się wybrać z kimś innym albo sama no ale przyznam że zebrać się do tego mi było zawsze ciężko.

Do góry