reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ale fuks, wczoraj wreszcie siadłam przerobić sukienkę po kilku miesiącach od zakupu a dziś się okazało że będę mieć za półtora tygodnia okazję w niej pójść (a wręcz przymus bo oprócz niej nie mam nic stosownego na tę okoliczność) :)))

reklama
Bulkaasia to zaraz juz, a dlaczego trzeba już tak wcześnie zrobić cc ? Nie można dłużej czekać?

Aim cóż to za okazja? No to dobrze ze masz w czym iść ja na takie większe wyjścia to nie wiem czy bym coś znalazła jeszcze ;)

Bulkaasiu będę mocno trzymać kciuki, żeby dziewczynki były samodzielne i wszystko przebiegło bez komplikacji i żebyście szybko wszystkie wróciły do domu. Tak z ciekawości jaki im rozmiar ubranek kupujesz? Bo dla mnie to szok termin masz po mnie a za chwilę będziesz tulić swoje dzidzie. Mi się to jeszcze takie odległe wydaje.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Bulkaasia - super informacja! A tyle bylo zlych mysli! Juz zaraz przytulisz swoje slicznotki! Nie dziwie sie, ze towarzysza Ci rozne emocje, wazne ze jest dobrze! Czekam wiec z niecierpliwoscia na dobre wiesci po porodzie i fotki[emoji4][emoji4][emoji4] trzymam kciuki![emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Bulkaasia to prawie juz [emoji5] ale super [emoji28]

A my mieszkamy razem bez slubu,mamy wspolny dom i kredyt ktory "zwiazal" nas bardziej niz slub. I tylko "tesciowej"przeszkadza to ze zyjemy jak zyjemy..

Aniek ja od ostatniego spalonego gara ustawiam czas na plycie zeby w razie mojego przysniecia sie wylaczylo wszystko.

Buklasia - to trzymiemy kciuki .. :)

Babcia na chwile zabrała wnuczke wiec mam chwilę dla siebie :) i nic nie robienie ...

U mnie dzis tez były gołabki na obiad :) i na jutro tez bedą ...

paninka87 - skąd u Ciebie siły na to wszytko ? trawnik - mam nadzieje ze szybko wyrosnie :)

U mnie i meża różnica 7 lat..tzn maż starszy.

Liluli - masz racje - kredyty łączą bardziej niż malżenśtwo.

Swoją drogą nie wiem jak wsrod Waszych znajomych ...ale u nas coraz wieciej rozodów w okloicy ..maleznstawa ze stazem plus minus 5 lat, 1 lub 2 dzieci ...i nagle koniec miłosci ...nowe sie pojawają ...

Maziajka ej nie wniosl:/ haha wszystko za jednym razem, w tym proszki nawet:D najlepiej że niedosc że pod drzwi nie przyniosl to mi nad furtką podał 'bo to lekkie' może dla niego:/ pochwalę się fotą jak przyjdą kolejne 2 paczki z allegro:)
Hahaha dobra historia:D

Aniek wszystko co mieli haha

Emol to z bliska jesteś bo my z górnego slaska:)

Aim ah to coś eleganckiego rozumiem Ci zostalo:D

Bulkaasia wooow szybciutko! Będzie dobrze!!! :*

Ja się wzięłam za sprzątanie moich rzeczy, zwolnilam polke w łazience dla nowej domowniczki[emoji16]
A potem rozpakowalam (!) torbe do szpitala która stała od grudnia koło łóżka, spakowana przez mojego męża:D chyba czas to wyprać [emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zemsta nietoperza ale w sumie nie ważne co, ważne że te klimaty :D niestety mój mąż w czymś takim nie gustuje i okazje pójść mam tylko wtedy, gdy dostaniemy wręcz przypadkiem za darmo bilety, bo wtedy wie że nie ma żadnego argumentu żeby nie skorzystać... Niby mogę się wybrać z kimś innym albo sama no ale przyznam że zebrać się do tego mi było zawsze ciężko.

Do góry