reklama
Hej
Dziś miałam wizytę usg, położna i konsultacje. Tak więc Klara 1094g a Roma 1533g .
No i mamy termin cesarki - 25 maj!!! Będzie to 33+0 wg usg, a wg okresu 32+4.
Zostało nam 16 dni do porodu!!!
Jestem pełna różnych emocji...
Dziś miałam wizytę usg, położna i konsultacje. Tak więc Klara 1094g a Roma 1533g .
No i mamy termin cesarki - 25 maj!!! Będzie to 33+0 wg usg, a wg okresu 32+4.
Zostało nam 16 dni do porodu!!!
Jestem pełna różnych emocji...
Bulkaasiu będę mocno trzymać kciuki, żeby dziewczynki były samodzielne i wszystko przebiegło bez komplikacji i żebyście szybko wszystkie wróciły do domu. Tak z ciekawości jaki im rozmiar ubranek kupujesz? Bo dla mnie to szok termin masz po mnie a za chwilę będziesz tulić swoje dzidzie. Mi się to jeszcze takie odległe wydaje.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
AAggAA88
Fanka BB :)
Bulkaasia - super informacja! A tyle bylo zlych mysli! Juz zaraz przytulisz swoje slicznotki! Nie dziwie sie, ze towarzysza Ci rozne emocje, wazne ze jest dobrze! Czekam wiec z niecierpliwoscia na dobre wiesci po porodzie i fotki[emoji4][emoji4][emoji4] trzymam kciuki![emoji8]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Bulkaasia to prawie juz [emoji5] ale super [emoji28]
A my mieszkamy razem bez slubu,mamy wspolny dom i kredyt ktory "zwiazal" nas bardziej niz slub. I tylko "tesciowej"przeszkadza to ze zyjemy jak zyjemy..
Aniek ja od ostatniego spalonego gara ustawiam czas na plycie zeby w razie mojego przysniecia sie wylaczylo wszystko.
A my mieszkamy razem bez slubu,mamy wspolny dom i kredyt ktory "zwiazal" nas bardziej niz slub. I tylko "tesciowej"przeszkadza to ze zyjemy jak zyjemy..
Aniek ja od ostatniego spalonego gara ustawiam czas na plycie zeby w razie mojego przysniecia sie wylaczylo wszystko.
Buklasia - to trzymiemy kciuki ..
Babcia na chwile zabrała wnuczke wiec mam chwilę dla siebie i nic nie robienie ...
U mnie dzis tez były gołabki na obiad i na jutro tez bedą ...
paninka87 - skąd u Ciebie siły na to wszytko ? trawnik - mam nadzieje ze szybko wyrosnie
U mnie i meża różnica 7 lat..tzn maż starszy.
Liluli - masz racje - kredyty łączą bardziej niż malżenśtwo.
Swoją drogą nie wiem jak wsrod Waszych znajomych ...ale u nas coraz wieciej rozodów w okloicy ..maleznstawa ze stazem plus minus 5 lat, 1 lub 2 dzieci ...i nagle koniec miłosci ...nowe sie pojawają ...
Babcia na chwile zabrała wnuczke wiec mam chwilę dla siebie i nic nie robienie ...
U mnie dzis tez były gołabki na obiad i na jutro tez bedą ...
paninka87 - skąd u Ciebie siły na to wszytko ? trawnik - mam nadzieje ze szybko wyrosnie
U mnie i meża różnica 7 lat..tzn maż starszy.
Liluli - masz racje - kredyty łączą bardziej niż malżenśtwo.
Swoją drogą nie wiem jak wsrod Waszych znajomych ...ale u nas coraz wieciej rozodów w okloicy ..maleznstawa ze stazem plus minus 5 lat, 1 lub 2 dzieci ...i nagle koniec miłosci ...nowe sie pojawają ...
pumelova
Fanka BB :)
Maziajka ej nie wniosl:/ haha wszystko za jednym razem, w tym proszki nawet najlepiej że niedosc że pod drzwi nie przyniosl to mi nad furtką podał 'bo to lekkie' może dla niego:/ pochwalę się fotą jak przyjdą kolejne 2 paczki z allegro
Hahaha dobra historia
Aniek wszystko co mieli haha
Emol to z bliska jesteś bo my z górnego slaska
Aim ah to coś eleganckiego rozumiem Ci zostalo
Bulkaasia wooow szybciutko! Będzie dobrze!!! :*
Ja się wzięłam za sprzątanie moich rzeczy, zwolnilam polke w łazience dla nowej domowniczki[emoji16]
A potem rozpakowalam (!) torbe do szpitala która stała od grudnia koło łóżka, spakowana przez mojego męża chyba czas to wyprać [emoji16]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha dobra historia
Aniek wszystko co mieli haha
Emol to z bliska jesteś bo my z górnego slaska
Aim ah to coś eleganckiego rozumiem Ci zostalo
Bulkaasia wooow szybciutko! Będzie dobrze!!! :*
Ja się wzięłam za sprzątanie moich rzeczy, zwolnilam polke w łazience dla nowej domowniczki[emoji16]
A potem rozpakowalam (!) torbe do szpitala która stała od grudnia koło łóżka, spakowana przez mojego męża chyba czas to wyprać [emoji16]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Zemsta nietoperza ale w sumie nie ważne co, ważne że te klimaty niestety mój mąż w czymś takim nie gustuje i okazje pójść mam tylko wtedy, gdy dostaniemy wręcz przypadkiem za darmo bilety, bo wtedy wie że nie ma żadnego argumentu żeby nie skorzystać... Niby mogę się wybrać z kimś innym albo sama no ale przyznam że zebrać się do tego mi było zawsze ciężko.