AAggAA88
Fanka BB :)
Misia - mam to samo jak robie pazury...prawa juz mnie dobija i mam ochote skonczyc kiedy indziej[emoji28] zakupy! To jedyne co mi poprawia humor (nie liczac doraznych typu slodycze i dobry humor mojego meza).
Przesyłam gonga w ryja temu lekarzowi...[emoji21]
Emol no to ladna historia! Ze.mna maz bedzie przy porodzie. Pytalam go 3 razy, za kazdym razem odpowiedz na tak. Chociaz ja wiem, ze jak przyjdzie co do czego to wtedy bedzie chcial uciec ze stresu[emoji1] tak jak piszesz nie ma co zmuszac, a zawsze tez moze wyjsc.
Kiepska sprawa z ta woda[emoji21] i tez dzisiaj zalapalam sie na przerwe na allegro...
Aga - tez mi sie trik z prasowaniem ubran przy wylaczonym zelazku przypomnial haha!
Piszesz o czytaniu literatury...no coz ja ostatnio czytalam do brzucha juliana tuwima "lokomotywa"....[emoji2][emoji55]
No to jak lubisz isc do robo rekreacyjnie no to idz, niech Ci bedzie[emoji4]
Chybra mam to samo, zaczynam krecic to spokoj...nawet jak krece z lampa...[emoji16]
Pola - po takich przejsciach rozumie calkowicie Twoja decyzje[emoji4]
Megan - Super cala ekipa! Tobie widze udalo sie zdjac brzuch na ten dzien[emoji4] nic nie widac[emoji4]i Twoja mama...szok!
Jenny - wiekszosc z nas ma.teraz kiepskie nastroje! Bedzie dobrze!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Przesyłam gonga w ryja temu lekarzowi...[emoji21]
Emol no to ladna historia! Ze.mna maz bedzie przy porodzie. Pytalam go 3 razy, za kazdym razem odpowiedz na tak. Chociaz ja wiem, ze jak przyjdzie co do czego to wtedy bedzie chcial uciec ze stresu[emoji1] tak jak piszesz nie ma co zmuszac, a zawsze tez moze wyjsc.
Kiepska sprawa z ta woda[emoji21] i tez dzisiaj zalapalam sie na przerwe na allegro...
Aga - tez mi sie trik z prasowaniem ubran przy wylaczonym zelazku przypomnial haha!
Piszesz o czytaniu literatury...no coz ja ostatnio czytalam do brzucha juliana tuwima "lokomotywa"....[emoji2][emoji55]
No to jak lubisz isc do robo rekreacyjnie no to idz, niech Ci bedzie[emoji4]
Chybra mam to samo, zaczynam krecic to spokoj...nawet jak krece z lampa...[emoji16]
Pola - po takich przejsciach rozumie calkowicie Twoja decyzje[emoji4]
Megan - Super cala ekipa! Tobie widze udalo sie zdjac brzuch na ten dzien[emoji4] nic nie widac[emoji4]i Twoja mama...szok!
Jenny - wiekszosc z nas ma.teraz kiepskie nastroje! Bedzie dobrze!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom