reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol masz pecha z tym allegro, wspólczuję, ja wczoraj cały dzień robiłam 2 zamówienia, jakby mi je szlag trafił to bym się rozpłakała.

Aim mam to samo z tym pokazywaniem jak kopie :D chyba czują presję :D

misia też mam na przedniej - i też jestem ciekawa jak to możliwe żeby czuć bardziej :D

ewella udanych zajęć! fajnie że poznasz już swoją środowiskową - ja jestem z innego miasta niż szpital i szkoła rodzenia więc inną będę miała :(
mi położna na porodówce powiedziała że mają takie na salach i robią przed samym porodem, więc już w domu nie będę kombinować :D

Linoone ja się pytałam wmojej przychodni gdzie mam lekarza rodzinnego. powiedziały mi że przed porodem mam się zgłosić to mi dadzą numer do położnej z tej mojej przychodni i w pierwszej dobie po szpitalu mam zadzwonić i ona przyjdzie parę razy z NFZ. możez w dowolnej przychodni sobie wziąć położną (np w tej w której będziesz z dzieciątkiem potem chodzić, ja jeszcze nie wiem, orientacyjnie pytałam)

reklama
Poczytałam was..ale się dziś rozpisalyscie ;)

Ja na porod wybieram się z partnerem..Przy pierwszym też zemna był i ani on ani ja niczego niezalujemy..Swoją drogą byłam nacinana..dość mocno - 11szwow..Dopiero po miesiącu mój facet odważył się powiedzieć mi że myślał że już z tego niewejde..Przecinał pepowine..i ogółem taki respekt pozostał..bo widział ile sił i bólu mnie to kosztowało..I tym razem chce być przy mnie..jakby nie widzi innej opcji..no chyba że niezdązy..

Ja rok temu jak byłam z koleżanką na jej porodzie to też przecinałam pepowine.. :)
Może jestem dziwna ale dla mnie cały porod (patrząc tak z boku) to mega doświadczenie..zwłaszcza jak już samej się rodziło.. :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Emol - haha moj zareagowal ze fuuj z tymi siuskami:D wiec mu powiedzialam ze on tez tak pochlanial siuski i sie zamknal:D strasznie szybko .. Zaraz wszystkie bedziemy rodzic jedna po drugiej :D

Chybra- mi sie udalo pare razy nagrac mojego ale zazwyczaj wlasnie przestaje sie wiercic gdy tylko wlacze nagrywanie albo jak zawolam Kamila :D

Co do porodu to ja sobie nie wyobrazam zeby Kamila przy tym nie bylo :D on tez zmajstrowal tego brządca to niech podziwia jak sie rodzi :D nie musi mi zagladac w krocze oczywiscie[emoji14]jesli tylko nie bedzie w tym czasie sam w biurze to powiedzial ze jedziemy razem[emoji14]

Pumelova - a ogolnie podoba ci sie na tej szkole rodzenia ? Ja kurde chcialam jezdzic ale no czasu nie mam :/ w domu jestem zawsze po 18 a Kamil tez roznie ma grafik .. Wiec tyle z mojego planowania wyszlo :/ lekarz w sumie na ostatniej wizycie mi powiedzial ze na nastepnej wszystko omówimy o szpitalu itp itd takze tyle dobrze[emoji14]
Powiem ci ze dzisiaj do mnie dotarlo ze to juz miesiac :D i jak napisalam o tym Kamilowi to powiedzial ze no bylismy przeciez wczoraj w kinie wiec mozna to uznac za swietowanie:D

1494262696923.jpg

1494262713323.jpg

1494262720184.jpg

Mam taka skleroze ze nie pamietam czy zdjęcia wrzucalam czy nie [emoji23] takze wybaczcie jesli sie juz nimi chwalilam [emoji56]
Co do czkawki to moj wlasnie od 2-3 tyg ma tak regularnie codziennie :D wczesniej wgl nie czulam :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1494262696923.jpg
    1494262696923.jpg
    57 KB · Wyświetleń: 287
  • 1494262713323.jpg
    1494262713323.jpg
    57 KB · Wyświetleń: 287
  • 1494262720184.jpg
    1494262720184.jpg
    50,9 KB · Wyświetleń: 282
Ewella - dziekuje :D zazdroszcze wam tej szkoly rodzenia :( tez bym sobie chetnie pochodzila:p chwalcie sie tutaj po , czego sie dowiedzialyscie:p

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Megan podoba mi się ale miałam dopiero jedne zajecia[emoji16] a w sumie są 4. Mojemu też się podoba to najwazniejsze. Jeszcze się okazało że na 9 par 2 znam więc fajnie w ogole. Robi się mniejsza otoczka wokół porodu a chciałabym się trochę właśnie odstresować.
Przepiękne [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]zdjęcie!!!!!!W ogóle nie widać brzuszka:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

pumelova juz zaczelam drugie podejscie. znalazlam większość, czekam na meza aby zobaczyl czy wszystkiego jest ok czy chce cos jeszcze dorzucic. Zobaczcie co znalazlam Link do: ROWEREK DREWNIANY BIEGOWY MILLY MALLY GTX 2016 . Już widzę jak tata motocyklista bedzie czekał az Artur skonczy 2 lata aby na tym jezdził. Stylizowane na motocykl tak bardzo :D

Czy wy kupujecie rożki bo sie zastanawiam czy jest sens jak rodzimy latem to malemu nie bedzie w tym za gorąco?

Megan ślicznie :) a brzusia faktycznie nie widać..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Emol moj T.tez taki motocyklowy i juz nawet mowil ze bedzie maly jezdzil z nim ale rowerek biegowy wystylizowany na motor mu sie nie podoba. Bo to nie prawdziwy motor. Narazie pozwalam mu sie ludzic ze beda we 2 jezdzic a pozniej zejdzie na ziemie szybko [emoji28]

Megan super [emoji5]

reklama
Powiem Ci tylko tyle, ja nie mam tu do gadania bo maż na hondzie cbr 600 ale juz mysli o zmianie bo 2 lata to za dlugo, dziadek na yamaha cruiser (chyba tak sie to pisze) z tego co wiem w garazu u dziadka jest motorynka gdzie i moj Kuba na niej jezdzil i jego mlodszy brat a teraz dziadek chce odświeżyć aby mlody jezdził (od kiedy dowiedzial się ze bedzie chlopak) Dziadek do tego jest w MC Zryw Otwock i co tydzien spotkania na jeżdżenie i już wszyscy czekają w tym klubie na małego Arturka jako najmlodszego członka :D mój mąż jest przyjacielem klubu bo nie ma czasu na cotygodniopwe spotkania.
tak wyglada mojego meża nawet olor sie zgadza Link do: Ostrzeżenie o przekierowaniu
sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiZhanp6uDTAhXHWRoKHaJyDzwQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.moto-opinie.info%2F%3Faction%3Dshow%26cat%3D1%26sub1%3D4&psig=AFQjCNGCwVShq2el9KkGAyGyZlvnXj6-uQ&ust=1494351048910256

http://www.moto-opinie.info/imagedb/49.jpg

A to my na slubie na przelomie 4 i 5 miesiaca
16388037_1762146554103214_9156159650259141396_n.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry