reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aga km nie będę tam narazie nic cisla bo śluz mam normalny. Myślę że to z dwojki.
Ewella no malutko tego było ale na tyle żebym się zestresowala, bo przecież mam mało stresu ostatnio. Od tego papieru to aż zatkalam wc a jak już za 5 splukaniem nie przeszło to szczotka do wc pocislam i mi się odkrecila i została w wodzie. Nosz ku*wa. Ale pocieszylas mnie że Ci się zdarzyło coś takiego to nie panikuje bo nie mam już sily.
Które szpitale rozwazasz?

Abed fajnie że tak macie;) ale matka chyba z tych 'mądrzejszych'

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No spokojnie :)
Myślę nad ul. Raciborska w Katowicach i tym bonifratow, a lekarz cały czas mnie tutaj na Tychy namawia i ten drugi lekarz od prenatalnych tez mówił ze tutaj źle nie jest..a opinie wiadomo są podzielone. ..boje się tego, że pojadę do Katowic i mnie nie przyjmą i będę tak jeździć. ..

Misia - no właśnie nie kumam co z tymi glukometrami jest nie tak - przed krzywa cukrowa babka mi najpierw sprawdzila glukometrem i wyszlo 98 a na wyniku z pierwszego pobrania o 20 mniej. Wtf? [emoji48]
Pumelova - dziekiii! A nie wiem jak to wychodzi, na chama biorę fałdę skóry i jakos jeszcze udaje mi się ją utrzymać - moze mam obwislą skórę [emoji16]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

hej:)

Ewella ja bym na tychy sie nie zdecydowala mam taki uraz do tego szpitala ,ze dziekuje bardzo.Ja w własnie bede miec CC u Bonifratów moja ginka tam pracuje wiec o tyle jestem spokojna ,przyjąc mnie muszą.A Twoj gin gdzie pracuje? bo Zielinski w Tychach to wiem.

Pumelova dont stres czasami przy takim silniejszym parciu sie zdarzaja takie rzeczy.Tez tak mam.A co do hemoroidow to mozna je miec i nie bola..mialam tak w 1 ciazy.Jedyny objaw to krwawienia.

U mnie w szpitalu dla dziecka tylko pampki i chusteczki dla mamy wiadomo wszystko.

AAA co do walizki to wlasnie ostatnio czytalam artykul by nie brac walizek tylko torby bo torbe mozna wlasnie poten wybrac a walizki juz nie...a jednak ona lezy na podlodze...wiadomo tam jest najwiecej bakterii.Pisalo tez by nie brać też zadnych miśkow uspokajaczy , rogali itp.Ktorych potem nie mozna uprać.To jest bardzo ważne.Więc ja biorę torbę ktora p[otem normalnie wypiore w wysokiej temp.I ograniczam sie do minimum by nie przynosic tych zarazkow do domu.
Co do noszenia przecież ja torby nosic nie bede tylko moj mąż..Zreszta nie bede tam miec duzo rzeczy wiec ciezka nie bedzie.Dziennie maz u mnie bedzie wiec przywiezie mi to czego bedzie mi brakować.

Maziajka wsadzę potem walizkę do zamrażarki :) akurat w sezonie letnim zawsze mam jedna wolna :) wolę żeby mi było wygodnie, bo akurat męża nie będzie na 95%. Nawet już poleciałam sprawdzić czy wejdzie nawet duża :)
Wale te pogodę,nie pije kawy kładę się do łóżka z książka przed obiadkiem, choć na 30minut.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka mój lekarz tez przyjmuje w Tychach.

Tez czytałam żeby nie brać niepotrzebnych rzeczy do szpitala za dużo bakterii, ja tam wezmę tylko to co najpotrzebniejsze resztę może mąż dowieść a jednak chciała bym być tam jak najkrócej ;)

Podrzucam Wam link mnie akurat sie nie przyda bo mam CC Link do: Masaż krocza przed porodem - video

tak poza tym spojdzcie na moj suwak aaaa

httpsproxy

reklama
dzień dobry:)

Za akcesoria do szpitala zabiorę się po moim przyjezdzie z PL, nie chce mi się o tym teraz myśleć:) a toreb mamy dużo także nie mam dylematu.

pumelova raz mi się zdarzyła taka sytuacja jak przez krótki okres 4 mc miałam zaparcia, i też się wystarszyłam. Ale czasem peknie jakieś naczynko i dlatego troszkę krewki poleci. Co 2/3 dni to regularnie ale jednak fajnie byłoby raz dziennie:) jak już kiedyś pisałam ranoi na czczo piję kufel ciepłej wody z połową cytryny i godzinę po tym lecę do kibelka:)

Byłam u lekarza u anestezjologa. Chciał oglądnąć moje skrzywienie kręgosłupa żeby upewnić się, czy w razie czego będzie mógl mi dac znieczulenie, mówił że czase kobietom z problemamy plecowymi nie można podawać znieczulenia bo akurat w danym miejscu gdzie muszą się wkłuć są jakieś zwyrodnienia czy coś. Ale na szczęście moje plecy pozwalają na znieczulenie:) Oczywiście objasnił mi, że traktują też kobiety gazem i prądem hehe i to ma pierwszeństwo ale przy bólu do niewytrrzymania bez problemu dają znieczulenie. ZApytałam go co z moją krótkowzrocznością. Popatrzył na mnie jakbym była z marsa ale śmiał się i powiedział, że to najdziwniejsze pytanie jakie kiedykolwiek mu zadano :D Wyjaśniłam mu, że w PL to jest dosyć powszechne, że jak kobieta ma dużą wadę wzroku to może to być wskazanie do cc a on powiedział, że w UK czegoś takiego nie ma i że zapisze sobie moje pytanie bo musi je wyguglować:D
Dopiero dziś dostałam wyniki badań krwi, które robiłam 2 tyg temu - ale mają spózniony zapłon :/ na szczęscie wszystko jest ok.
Kupiłam sobie czekoladkę i już jej nie ma :(

Do góry