reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Gratuluję takich pięknych wieści i wag. Zazdroszczę wam niesamowicie. Nawet nie wiem jak ten mój szkrab leży.
Ja tam wolę na weselach być pod wpływem :) muzyka mi wtedy każda pasuje, do tańca zawsze kogoś wyrwę :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova gratuluję! Byliście na prenatalnych u doktor A. Włoch?
Miejscówka- mówisz o "Osowcu"?:p

Kasia moja żabka też ułożona miednicowo i nóżkami po dole kopie. Dziwne uczucie, chłopaki kopały po żebrach.:-) :)

Aniek tak u doc Wloch:) najsmieszniej było jak zapytała o imie - ona i ta babeczka mają na imię Agata - a ja im noo Agatka :D a imię to wybraliśmy jak wyszliśmy z ich gabinetu ostatnio:D
Tak dokładnie tam! Super miejscowa:) tzn ja tam byłam tylko zawieźć chłopaków a potem odebrać zwłoki ale im się podobalo.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova my tam co roku w sierpniu robimy urodziny męża, bo zamawiamy katering i hurtem zapraszamy rodzinę i znajomych. Fajne miejsce, urocze. Teraz będziemy mieli dużo miejsca u siebie, to już pewnie u siebie zrobimy.
To się Pani doktor ucieszyła, że maleńka imienniczka będzie?

Pumelova, Ewella gratuluję udanych wizyt:) ale dzieciaczki już duże!:)
Kasia świetnie, że dostałaś pozwolenie/papier na przylot do Polski!:)
U mnie dzisiaj ciąg dalszy chorowania coreczki, będę sie bawić cały dzień hehe;) wczoraj ukladalam dużo puzzli, dziś coś czuję, że skupimy się na układaniu koralików takich do prasowania;)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry wszystkim :)
Ja jak zwykle wpadam na chwilę zameldowac co u nas :)
My wczoraj mieliśmy usg. Wieści takie, że dziewczyny mają się dobrze!!! Wody i przepływy w porządku, różnica wagowa się zwiększyła ale lekarze mówią, że jest ok.
Klara 841g:rolleyes: a Roma 1231g:rolleyes:. Decyzja, że maks do 34tc będą nas trzymać nadal zostaje. Cesarka pod koniec maja. Także już niedługo!!!! :szok::szok:
Dostałam też zastrzyki na krzepliwość, które mam robić codziennie do porodu.

Postaram się dziś nadrobić te kilkadziesiąt postów dziś bo nie mam pojęcia co u Was :(

reklama
Do góry