reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Tymuniek lepszy antybiotyk niż męczenie się bez niego. Szybciej przejdzie.

Pola zdrowia dla córeczki.

Misia, nie źle z PITami...zawsze jakiś pieniądz wskoczy.
Szkoda, że na wesele nie idziesz, ale co zrobić? Masz szczęście z tą opieką, tym bardziej, że to twoja mama.

Anita, to ile u was dzieci idzie, że przewidziane na 3 godz. U nas ponad 50 w tym wczesna komunia i musimy się w 1,5godz zmieścić, bo następna msza się zaczyna. Na nieszporach może być dłużej, bo zdjęcia mają robić.

Pumelova kończymy dom na obrzeżach Pszczyny(dokładnie Piasek). Tak że dojazdy i z młodym do szkoły i ew.do pracy.

Kasia gratuluję wizyty, no i czekamy w ojczyźnie!

Ewella fajnie , że uda się szybciej zacząć remont.

Aha kontakt z rówieśnikami jest na plus dla dziecka, ale też dużo zależy od pań opiekunek. Fajne panie, to dziecko chętnie chodzi i dużo się uczy, a jak takie żeby odbić zegar i do domu, to dzieci się zniechęcają.

reklama
Kasia super że masz pozwolenie na lot:)) czekamy na sloneczko:D
Ja lubię tańczyć i mój mąż lubi tańczyć(Po ślubie byliśmy na kursie tańca towarzyskiego i 2na1) ale żeby tańczyć z obcymi kobietami to musi się coś napić:D no brzuszek trochę ogranicza możliwości, nie mogłam skakać przy szybszych piosenkach a robiłam ciągle przerwy bo się bałam że zaszkodzi. Mam nadzieję że szyjka mi się od tego nie skrocila :D

Aniek ooo piasek, wynajmowalismy tam miejscowke w lesie z okazji kawalerskiego:D

Ewella super że wszystko dobrze po badaniu:))

Ja też wróciłam z prenatalnych, mała waży 1390g:D obróciła w tej chwili glowkowo, przepływy ok, narządy ok - wszystko dobrze! Ale się cieszę [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka w prywatnym do którego syn chodził wcześniej puszczali bajki, teraz puszczają na tzw dyżurze, czyli w wakacje, ale rodzice o tym wiedzą
Paalinaa szkoda że ci nie dadzą, eh trudno
Anita7891 3 godziny ? żartujesz? ja się spotkałam z tym że komunia jest jak na krócej żeby dzieci dały radę
Nie wiem ile dzieci będzie u Ciebie ale u nas 112-116 miały być 2 grupy ale mamusie idiotki nie chcąc być w 2grupie stwierdzili że będzie tylko jedna godz- same przyjmowanie komunii przez dzieci może zająć z poł godz a cała reszta?! Nie mówiąc już o tym że goście się nie zmieszczą w kosciele (rok temu było niecałe 70 dzieci i rodzina pod kościołem stała a tu 50 więcej + rodzina niech tylko 200 osób doliczyc-masakra).

Misia to masz fajna mame-nie wszystkie by zrezygnowały nawet będąc na emeryturze.

A ja już odpoczywam- zebranie w szkole kolejne siedzenie 1.5h na szczęście nasza klasa zostaje-parę osób odejdzie może ktoś dojdzie ale jej nie rozwiąża. Oby teraz politycy nie wymyślili kolejnej durnoty testując na naszych dzieciach bo u mnie już limit wyczerpali;)

A i zapomniałam-przyszedł mi dzisiaj termofor z bebiklubu. Dobrze ze jesteście i potraficie doradzić i podpowiedziec pewne rzeczy:)

reklama
Do góry