reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

I ja się witam [emoji5]

Ewella, Pumelova - gratuluję udanych wizyt [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Bułkaasia - bardzo się cieszę, że Twoje dziewczynki tak pięknie walczą i rosną [emoji3]. No to miesiąc Wam raptem do tulenia pozostał [emoji16]

Kasia - gratuluję posiadanych zezwoleń/papierów [emoji3]. Nie zapomnij słoneczka spakować [emoji6]

Pola - zdrówka dla Karolinki! Koraliki są super - sama bym się pojawiła [emoji3]

Misia - szkoda troszkę tego weselicha... Ale spokojnie - nadrobisz wszystko na kolejnym [emoji6]

reklama
Pola będzie kreatywny dzień, zdrowia dla córci.
Bulkaasia o rany już tak blisko. Kciuki trzymam dalej, żeby wszystko było ok.
Kasiulka no nie bardzo bliskiej dlatego dama nie jadę. Męża siostry ciotecznej syn. Siostra teściowej miała 5dzieci i one już mają duże i dużo dzieci, takie w naszym wieku. Więc niby rodzina bliska ale nie mamy tyle kontaktu bo jest ich strasznie dużo :) nie mniej oni u nas byli. Tesciowie za nas pójdą bo mieli nie iść, żeby się talerzyki zgadzaly.
Jakież mi się głupoty śniły :) prowadziłam uniwersytet trzeciego wieku na mojej Alma Mater- laboratoria dla staruszków :)
Jaka u was pogoda? U mnie właśnie otworzyłam oczy i czuję że nie jest dobrze.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam.

Gratuluję zwiększonych bobasow i udanych wizyt oraz badań.

Temat włosów i zabawy bez alkoholu pojawił się... więc moje włosy rosną jak szalone. 4 tygodnie temu byłam u fryzjera i wyglądam koszmarnie. Proszą się o nożyczki. A co do alkoholu to nie piłam ponad 3 lata zupełnie nic i bywalam na imprezach, dyskotece i dałam radę. Jedyny problem to zawsze kierowałam autem...

Dziewczyny które robią zastrzyki...
Wbijacie je nadal w brzuch bo ja ma fazę że dzidziusia nakłuję i staram się w bok je dawać ale to miejsce bardzo jest wrażliwe i ciężko wkuwać się. A poza tym mam twardy brzuch i nie mogę złapać za tłuszcz...

Miłego dnia.

Hej

Dzięki dziewczyny :)

Pola miłego układania :)

Bulkaasia super, że dziewczyny rosną ładnie :)

U nas pada od rana, ja wstałam o 4 do 6 spać nie mogłam i teraz dopiero wstałam :)
Idę zjeść śniadanie i kuchnie musze posprzątać :) później biblioteka a wieczorem kolejne zajęcia szkoły rodzenia ;)

Miłego dnia

Bulkasia super wiadomości :)

Gratki tez wizyt! Teraz to już zupełnie co innego niż te kilkanaście tygodni temu :)

U nas tak dużo się dzieje, łącznie z chorobami, że nie mam teraz czasu i sił. Jak mi już lepiej to córa od wczoraj z gorączka, no ile można..

Wczoraj miałam wizytę omawiajaca cc i SN.
W środę przyszła mam scan i od niego zależy wszystko. Jak łożysko sienie podniosło to cc w 37 i mogę zapomnieć o SN. Jak będzie dobrze, to mam już zaplanowana cc na 38 lub co i jak w przypadku SN. Potem bapisze, teraz z doskoku jestem.
Dziękuję za odpowiedzi. Tym masażem szyjki to tez wyczytałam, że bolesne kurde..
Na polskich stronach mało jest o vba2c. Fb nie używam :)

Inka ja między 3 a 5 miesiącem wbijalam w ramiona i uda ale wróciłam do brzucha bo mniej bola. Ja wbijam cały czas na boczkach, bo tam umiem chwycić skórę - też się trochę boję ale musialybysmy się przebić przez macice wiec wierzę że to nie takie latwe:D

Misia u mnie pada:(

Ewella powodzenia na szkole rodzenia :D ja mam pierwsze zajęcia 4 maja!:)

Lilith trzymamy kciuki za scan:))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O matko co za pogoda. Dziś, jutro i pojutrze ma lać ehhh :no2: Powitałam dzień przytulając muszlę. Ale nic tam. Synuś roznosi mieszkanie, na 12 jedziemy do rodziców, na 14:30 wizyta u ginki , a na 16 ma przyjść chłop i robić do wieczora aby wszystko skończyć. Może uda nam się też wyrwać do Auchana na zakupy. Jutro pewnie będę cały dzień sprzątać. A propos męża to ma zacząć nową pracę 10.05 więc nie tak źle. Pozdro ! :)

Do góry