reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

I ja się witam [emoji5]

Ewella, Pumelova - gratuluję udanych wizyt [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Bułkaasia - bardzo się cieszę, że Twoje dziewczynki tak pięknie walczą i rosną [emoji3]. No to miesiąc Wam raptem do tulenia pozostał [emoji16]

Kasia - gratuluję posiadanych zezwoleń/papierów [emoji3]. Nie zapomnij słoneczka spakować [emoji6]

Pola - zdrówka dla Karolinki! Koraliki są super - sama bym się pojawiła [emoji3]

Misia - szkoda troszkę tego weselicha... Ale spokojnie - nadrobisz wszystko na kolejnym [emoji6]

reklama
Pola będzie kreatywny dzień, zdrowia dla córci.
Bulkaasia o rany już tak blisko. Kciuki trzymam dalej, żeby wszystko było ok.
Kasiulka no nie bardzo bliskiej dlatego dama nie jadę. Męża siostry ciotecznej syn. Siostra teściowej miała 5dzieci i one już mają duże i dużo dzieci, takie w naszym wieku. Więc niby rodzina bliska ale nie mamy tyle kontaktu bo jest ich strasznie dużo :) nie mniej oni u nas byli. Tesciowie za nas pójdą bo mieli nie iść, żeby się talerzyki zgadzaly.
Jakież mi się głupoty śniły :) prowadziłam uniwersytet trzeciego wieku na mojej Alma Mater- laboratoria dla staruszków :)
Jaka u was pogoda? U mnie właśnie otworzyłam oczy i czuję że nie jest dobrze.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam.

Gratuluję zwiększonych bobasow i udanych wizyt oraz badań.

Temat włosów i zabawy bez alkoholu pojawił się... więc moje włosy rosną jak szalone. 4 tygodnie temu byłam u fryzjera i wyglądam koszmarnie. Proszą się o nożyczki. A co do alkoholu to nie piłam ponad 3 lata zupełnie nic i bywalam na imprezach, dyskotece i dałam radę. Jedyny problem to zawsze kierowałam autem...

Dziewczyny które robią zastrzyki...
Wbijacie je nadal w brzuch bo ja ma fazę że dzidziusia nakłuję i staram się w bok je dawać ale to miejsce bardzo jest wrażliwe i ciężko wkuwać się. A poza tym mam twardy brzuch i nie mogę złapać za tłuszcz...

Miłego dnia.

Hej

Dzięki dziewczyny :)

Pola miłego układania :)

Bulkaasia super, że dziewczyny rosną ładnie :)

U nas pada od rana, ja wstałam o 4 do 6 spać nie mogłam i teraz dopiero wstałam :)
Idę zjeść śniadanie i kuchnie musze posprzątać :) później biblioteka a wieczorem kolejne zajęcia szkoły rodzenia ;)

Miłego dnia

Bulkasia super wiadomości :)

Gratki tez wizyt! Teraz to już zupełnie co innego niż te kilkanaście tygodni temu :)

U nas tak dużo się dzieje, łącznie z chorobami, że nie mam teraz czasu i sił. Jak mi już lepiej to córa od wczoraj z gorączka, no ile można..

Wczoraj miałam wizytę omawiajaca cc i SN.
W środę przyszła mam scan i od niego zależy wszystko. Jak łożysko sienie podniosło to cc w 37 i mogę zapomnieć o SN. Jak będzie dobrze, to mam już zaplanowana cc na 38 lub co i jak w przypadku SN. Potem bapisze, teraz z doskoku jestem.
Dziękuję za odpowiedzi. Tym masażem szyjki to tez wyczytałam, że bolesne kurde..
Na polskich stronach mało jest o vba2c. Fb nie używam :)

Inka ja między 3 a 5 miesiącem wbijalam w ramiona i uda ale wróciłam do brzucha bo mniej bola. Ja wbijam cały czas na boczkach, bo tam umiem chwycić skórę - też się trochę boję ale musialybysmy się przebić przez macice wiec wierzę że to nie takie latwe:D

Misia u mnie pada:(

Ewella powodzenia na szkole rodzenia :D ja mam pierwsze zajęcia 4 maja!:)

Lilith trzymamy kciuki za scan:))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O matko co za pogoda. Dziś, jutro i pojutrze ma lać ehhh :no2: Powitałam dzień przytulając muszlę. Ale nic tam. Synuś roznosi mieszkanie, na 12 jedziemy do rodziców, na 14:30 wizyta u ginki , a na 16 ma przyjść chłop i robić do wieczora aby wszystko skończyć. Może uda nam się też wyrwać do Auchana na zakupy. Jutro pewnie będę cały dzień sprzątać. A propos męża to ma zacząć nową pracę 10.05 więc nie tak źle. Pozdro ! :)

Do góry