reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Miałam śmieszna dziś sytuację, jeden z lekarzy tak mnie w przerwie zagadał kiedy mam poród i mówię że połowa lipca a on oczy i że cooo dopiero? Bo on myślał że to już :p a przecież mój brzuch raczej do gigantycznych nie należy żeby było łatwo się w tę stronę pomylić :D

reklama
W Warszawie może nie leje ale siąpi. Nigdzie nie wylaze. Wczoraj chyba przecholowalam i mnie brzuch pobolewa.
Chybra super wieści z praca, no i z końcem tego syfu. Oby mąż był zadowolony.
Po ogarnięciu pita muszę dziadom dopłacić 22 PLN :/ ech...

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

hej Wam :)

aim a bo chłopy sie nie znają :p Miesiąc temu kolega mojego R jak mnie zobaczył to powiedział a raczej wykrzyknął: Oh My God!! It is massive!! , no błagam, jaki massive, dopiero 102cm...

Jejku czeka mnie dziś segregowanie tych ciuszków rozmiarami bo mam dwie wielkie torby od 0-3lat,.. nie chce mi się :D no ale jak tak będę odkładać to w końcu nigdy tego nie zrobię ehh

Widzę, że pokładacie we mnie nadzieję, jesli chodzi o to słońce :D Ale musiscie wiedzieć, że moje miasto rodzinne jest w połowie drogi między Katowicami a Krakowem, za pozostałe części nie odpowiadam :D tylko za południe PL :D

Hej matko co za pogoda oszalec mozna,,,ledwo zipie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cisnienie mega niskie....strasznie slabo i zle mi w taka pogode:((((((((((((

Kasia to gdzie ta rodzinna miejscowość:D bo tereny mi znajome:)

Chybra super z ta pracą:))

Pumelova Evella Bulkasia gratuluje dobrych wiesci!!

Jeju ale mam smaka na jakies ciasto takie czekoladowo orzechowe najlepiej mhmmmmm:D

Chybra super że maz dostał te prace:))

Aim haha :D mnie na weselu gdzieś o 23 jakiś gość pytał 'staroscina to już chyba zaraz rodzi,co?' Cóż nie tłumaczyłam że nie tak zaraz bo był pijany:D

Misia za dużo byś chciała, państwu też się nalezy haha

Kasia831 mi południe wystarczy:D to kiedy przylatujesz?

Truskawka ja nigdy nie byłam kierowcą na weselach bo zawsze byliśmy dość blisko a teraz i tak był nocleg więc normalnie byśmy się napili:D może jakby byli moi przyjaciele - to by było na pewno super, a tutaj nikogo nie znałam poza rodzina męża..

Maziajka ja też bym wszamala takie ciacho [emoji173]wczoraj się złamałam i zjedliśmy o 21 czekoladę [emoji173] mimo iż mam dietę bo dziś ważenie:D ale miałam doła (problemy rodzinne) i chciałam sobie humor poprawić

Ewella ooo obadam przepisy może jakieś łatwe:D można zamiast migdałow w tym jogurtowym dac coś innego?? Mój mąż jest uczulony

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova, Ewella gratulacje wizyt!

Bulkasia ciesze się z dobrych informacji, oby tak dalej.

Chybra oby to była fajna, stabilna praca.

Kasia ja też z południa więc wiesz ;-)

Pogoda paskudna, nic tylko spać i jeść, a waga rośnie :p
Wieczorem ostatnie genetyczne, ciekawe co u bąbelka słychać. A u mnie bez zmian dalej z tymi skurczami chodzę, narazie nieznacznie skróciły szyjkę, ale dalej twarda, zamknięta więc tak ma być. Jeśli będzie planowe cc to zostały mi równo 2 miesiące, ale coś mi się wydaje że synuś zacznie się wcześniej na świat spieszyć.

Maziajka pochodzę z Trzebini koło Chrzanowa:)
Wiecie co no zaczynam odczuwać presję w związku ztą pogodą, ale się wpakowałam :D 1 maja wieczorem przylatuje więc to się jeszcze nie liczy hehe

U nas na naszym terenie z tego co się orientuję nie ma państwowych żłobków, tylko prywatne - jedyne 1500zł miesięcznie :D

aim a bo chłopy sie nie znają :p Miesiąc temu kolega mojego R jak mnie zobaczył to powiedział a raczej wykrzyknął: Oh My God!! It is massive!! , no błagam, jaki massive, dopiero 102cm...
Tylko że to nie był zwykły chłop co się może nie znać tylko lekarz :p fakt, nie ginekolog, ale jednak w miarę ogar wydawało mi się że mieć powinien :p

reklama
Karuzela kciukasy za wizytę.
Pumelova trochę czekolady nie zaszkodzi. To w końcu roślina nie? :)
Aim bo te chłopy to jednak chłopy i koniec. Nawet jak ginekolog-poloznik to nigdy kobiety w ciąży nie zrozumie. Wczoraj na szkole rodzenia to panowie takie komentarze rzucali że szkoda gadać. Żony biedne z politowaniem na nich patrzyły.
Znowu tematy ciastowe. Ja nie mogę to sobie wmawiam że nie lubię. Za to pocisnelam z czekolada gorzka , 4kostki wszamalam. :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry