reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Miałam śmieszna dziś sytuację, jeden z lekarzy tak mnie w przerwie zagadał kiedy mam poród i mówię że połowa lipca a on oczy i że cooo dopiero? Bo on myślał że to już :p a przecież mój brzuch raczej do gigantycznych nie należy żeby było łatwo się w tę stronę pomylić :D

reklama
W Warszawie może nie leje ale siąpi. Nigdzie nie wylaze. Wczoraj chyba przecholowalam i mnie brzuch pobolewa.
Chybra super wieści z praca, no i z końcem tego syfu. Oby mąż był zadowolony.
Po ogarnięciu pita muszę dziadom dopłacić 22 PLN :/ ech...

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

hej Wam :)

aim a bo chłopy sie nie znają :p Miesiąc temu kolega mojego R jak mnie zobaczył to powiedział a raczej wykrzyknął: Oh My God!! It is massive!! , no błagam, jaki massive, dopiero 102cm...

Jejku czeka mnie dziś segregowanie tych ciuszków rozmiarami bo mam dwie wielkie torby od 0-3lat,.. nie chce mi się :D no ale jak tak będę odkładać to w końcu nigdy tego nie zrobię ehh

Widzę, że pokładacie we mnie nadzieję, jesli chodzi o to słońce :D Ale musiscie wiedzieć, że moje miasto rodzinne jest w połowie drogi między Katowicami a Krakowem, za pozostałe części nie odpowiadam :D tylko za południe PL :D

Hej matko co za pogoda oszalec mozna,,,ledwo zipie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cisnienie mega niskie....strasznie slabo i zle mi w taka pogode:((((((((((((

Kasia to gdzie ta rodzinna miejscowość:D bo tereny mi znajome:)

Chybra super z ta pracą:))

Pumelova Evella Bulkasia gratuluje dobrych wiesci!!

Jeju ale mam smaka na jakies ciasto takie czekoladowo orzechowe najlepiej mhmmmmm:D

Chybra super że maz dostał te prace:))

Aim haha :D mnie na weselu gdzieś o 23 jakiś gość pytał 'staroscina to już chyba zaraz rodzi,co?' Cóż nie tłumaczyłam że nie tak zaraz bo był pijany:D

Misia za dużo byś chciała, państwu też się nalezy haha

Kasia831 mi południe wystarczy:D to kiedy przylatujesz?

Truskawka ja nigdy nie byłam kierowcą na weselach bo zawsze byliśmy dość blisko a teraz i tak był nocleg więc normalnie byśmy się napili:D może jakby byli moi przyjaciele - to by było na pewno super, a tutaj nikogo nie znałam poza rodzina męża..

Maziajka ja też bym wszamala takie ciacho [emoji173]wczoraj się złamałam i zjedliśmy o 21 czekoladę [emoji173] mimo iż mam dietę bo dziś ważenie:D ale miałam doła (problemy rodzinne) i chciałam sobie humor poprawić

Ewella ooo obadam przepisy może jakieś łatwe:D można zamiast migdałow w tym jogurtowym dac coś innego?? Mój mąż jest uczulony

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova, Ewella gratulacje wizyt!

Bulkasia ciesze się z dobrych informacji, oby tak dalej.

Chybra oby to była fajna, stabilna praca.

Kasia ja też z południa więc wiesz ;-)

Pogoda paskudna, nic tylko spać i jeść, a waga rośnie :p
Wieczorem ostatnie genetyczne, ciekawe co u bąbelka słychać. A u mnie bez zmian dalej z tymi skurczami chodzę, narazie nieznacznie skróciły szyjkę, ale dalej twarda, zamknięta więc tak ma być. Jeśli będzie planowe cc to zostały mi równo 2 miesiące, ale coś mi się wydaje że synuś zacznie się wcześniej na świat spieszyć.

Maziajka pochodzę z Trzebini koło Chrzanowa:)
Wiecie co no zaczynam odczuwać presję w związku ztą pogodą, ale się wpakowałam :D 1 maja wieczorem przylatuje więc to się jeszcze nie liczy hehe

U nas na naszym terenie z tego co się orientuję nie ma państwowych żłobków, tylko prywatne - jedyne 1500zł miesięcznie :D

aim a bo chłopy sie nie znają :p Miesiąc temu kolega mojego R jak mnie zobaczył to powiedział a raczej wykrzyknął: Oh My God!! It is massive!! , no błagam, jaki massive, dopiero 102cm...
Tylko że to nie był zwykły chłop co się może nie znać tylko lekarz :p fakt, nie ginekolog, ale jednak w miarę ogar wydawało mi się że mieć powinien :p

reklama
Karuzela kciukasy za wizytę.
Pumelova trochę czekolady nie zaszkodzi. To w końcu roślina nie? :)
Aim bo te chłopy to jednak chłopy i koniec. Nawet jak ginekolog-poloznik to nigdy kobiety w ciąży nie zrozumie. Wczoraj na szkole rodzenia to panowie takie komentarze rzucali że szkoda gadać. Żony biedne z politowaniem na nich patrzyły.
Znowu tematy ciastowe. Ja nie mogę to sobie wmawiam że nie lubię. Za to pocisnelam z czekolada gorzka , 4kostki wszamalam. :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry