Miałam śmieszna dziś sytuację, jeden z lekarzy tak mnie w przerwie zagadał kiedy mam poród i mówię że połowa lipca a on oczy i że cooo dopiero? Bo on myślał że to już a przecież mój brzuch raczej do gigantycznych nie należy żeby było łatwo się w tę stronę pomylić
reklama
W Warszawie może nie leje ale siąpi. Nigdzie nie wylaze. Wczoraj chyba przecholowalam i mnie brzuch pobolewa.
Chybra super wieści z praca, no i z końcem tego syfu. Oby mąż był zadowolony.
Po ogarnięciu pita muszę dziadom dopłacić 22 PLN :/ ech...
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Chybra super wieści z praca, no i z końcem tego syfu. Oby mąż był zadowolony.
Po ogarnięciu pita muszę dziadom dopłacić 22 PLN :/ ech...
hej Wam
aim a bo chłopy sie nie znają Miesiąc temu kolega mojego R jak mnie zobaczył to powiedział a raczej wykrzyknął: Oh My God!! It is massive!! , no błagam, jaki massive, dopiero 102cm...
Jejku czeka mnie dziś segregowanie tych ciuszków rozmiarami bo mam dwie wielkie torby od 0-3lat,.. nie chce mi się no ale jak tak będę odkładać to w końcu nigdy tego nie zrobię ehh
Widzę, że pokładacie we mnie nadzieję, jesli chodzi o to słońce Ale musiscie wiedzieć, że moje miasto rodzinne jest w połowie drogi między Katowicami a Krakowem, za pozostałe części nie odpowiadam tylko za południe PL
aim a bo chłopy sie nie znają Miesiąc temu kolega mojego R jak mnie zobaczył to powiedział a raczej wykrzyknął: Oh My God!! It is massive!! , no błagam, jaki massive, dopiero 102cm...
Jejku czeka mnie dziś segregowanie tych ciuszków rozmiarami bo mam dwie wielkie torby od 0-3lat,.. nie chce mi się no ale jak tak będę odkładać to w końcu nigdy tego nie zrobię ehh
Widzę, że pokładacie we mnie nadzieję, jesli chodzi o to słońce Ale musiscie wiedzieć, że moje miasto rodzinne jest w połowie drogi między Katowicami a Krakowem, za pozostałe części nie odpowiadam tylko za południe PL
Hej matko co za pogoda oszalec mozna,,,ledwo zipie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cisnienie mega niskie....strasznie slabo i zle mi w taka pogode(((((((((((
Kasia to gdzie ta rodzinna miejscowość bo tereny mi znajome
Chybra super z ta pracą)
Pumelova Evella Bulkasia gratuluje dobrych wiesci!!
Jeju ale mam smaka na jakies ciasto takie czekoladowo orzechowe najlepiej mhmmmmm
Kasia to gdzie ta rodzinna miejscowość bo tereny mi znajome
Chybra super z ta pracą)
Pumelova Evella Bulkasia gratuluje dobrych wiesci!!
Jeju ale mam smaka na jakies ciasto takie czekoladowo orzechowe najlepiej mhmmmmm
ewella90
Fanka BB :)
Pumelova no to już za tydzień fajnie
Chybra dobrze, że mąż znalazł prace
Kasia_831 super to pogoda dla mnie bo jestem z okolic Katowic
Maziajka polecam ze strony MW Link do: Moje Wypieki | Cynamonowe ciasto jogurtowe smakuje jak czekoladowe i jest mega dobre
Albo to będę robiła w piątek Link do: Moje Wypieki | Bezmączne ciasto migdałowe
Chybra dobrze, że mąż znalazł prace
Kasia_831 super to pogoda dla mnie bo jestem z okolic Katowic
Maziajka polecam ze strony MW Link do: Moje Wypieki | Cynamonowe ciasto jogurtowe smakuje jak czekoladowe i jest mega dobre
Albo to będę robiła w piątek Link do: Moje Wypieki | Bezmączne ciasto migdałowe
pumelova
Chybra super że maz dostał te prace)
Aim haha mnie na weselu gdzieś o 23 jakiś gość pytał 'staroscina to już chyba zaraz rodzi,co?' Cóż nie tłumaczyłam że nie tak zaraz bo był pijany
Misia za dużo byś chciała, państwu też się nalezy haha
Kasia831 mi południe wystarczy to kiedy przylatujesz?
Truskawka ja nigdy nie byłam kierowcą na weselach bo zawsze byliśmy dość blisko a teraz i tak był nocleg więc normalnie byśmy się napili może jakby byli moi przyjaciele - to by było na pewno super, a tutaj nikogo nie znałam poza rodzina męża..
Maziajka ja też bym wszamala takie ciacho [emoji173]wczoraj się złamałam i zjedliśmy o 21 czekoladę [emoji173] mimo iż mam dietę bo dziś ważenie ale miałam doła (problemy rodzinne) i chciałam sobie humor poprawić
Ewella ooo obadam przepisy może jakieś łatwe można zamiast migdałow w tym jogurtowym dac coś innego?? Mój mąż jest uczulony
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Aim haha mnie na weselu gdzieś o 23 jakiś gość pytał 'staroscina to już chyba zaraz rodzi,co?' Cóż nie tłumaczyłam że nie tak zaraz bo był pijany
Misia za dużo byś chciała, państwu też się nalezy haha
Kasia831 mi południe wystarczy to kiedy przylatujesz?
Truskawka ja nigdy nie byłam kierowcą na weselach bo zawsze byliśmy dość blisko a teraz i tak był nocleg więc normalnie byśmy się napili może jakby byli moi przyjaciele - to by było na pewno super, a tutaj nikogo nie znałam poza rodzina męża..
Maziajka ja też bym wszamala takie ciacho [emoji173]wczoraj się złamałam i zjedliśmy o 21 czekoladę [emoji173] mimo iż mam dietę bo dziś ważenie ale miałam doła (problemy rodzinne) i chciałam sobie humor poprawić
Ewella ooo obadam przepisy może jakieś łatwe można zamiast migdałow w tym jogurtowym dac coś innego?? Mój mąż jest uczulony
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Karuzela
Pumelova, Ewella gratulacje wizyt!
Bulkasia ciesze się z dobrych informacji, oby tak dalej.
Chybra oby to była fajna, stabilna praca.
Kasia ja też z południa więc wiesz ;-)
Pogoda paskudna, nic tylko spać i jeść, a waga rośnie
Wieczorem ostatnie genetyczne, ciekawe co u bąbelka słychać. A u mnie bez zmian dalej z tymi skurczami chodzę, narazie nieznacznie skróciły szyjkę, ale dalej twarda, zamknięta więc tak ma być. Jeśli będzie planowe cc to zostały mi równo 2 miesiące, ale coś mi się wydaje że synuś zacznie się wcześniej na świat spieszyć.
Bulkasia ciesze się z dobrych informacji, oby tak dalej.
Chybra oby to była fajna, stabilna praca.
Kasia ja też z południa więc wiesz ;-)
Pogoda paskudna, nic tylko spać i jeść, a waga rośnie
Wieczorem ostatnie genetyczne, ciekawe co u bąbelka słychać. A u mnie bez zmian dalej z tymi skurczami chodzę, narazie nieznacznie skróciły szyjkę, ale dalej twarda, zamknięta więc tak ma być. Jeśli będzie planowe cc to zostały mi równo 2 miesiące, ale coś mi się wydaje że synuś zacznie się wcześniej na świat spieszyć.
Maziajka pochodzę z Trzebini koło Chrzanowa
Wiecie co no zaczynam odczuwać presję w związku ztą pogodą, ale się wpakowałam 1 maja wieczorem przylatuje więc to się jeszcze nie liczy hehe
U nas na naszym terenie z tego co się orientuję nie ma państwowych żłobków, tylko prywatne - jedyne 1500zł miesięcznie
Wiecie co no zaczynam odczuwać presję w związku ztą pogodą, ale się wpakowałam 1 maja wieczorem przylatuje więc to się jeszcze nie liczy hehe
U nas na naszym terenie z tego co się orientuję nie ma państwowych żłobków, tylko prywatne - jedyne 1500zł miesięcznie
Tylko że to nie był zwykły chłop co się może nie znać tylko lekarz fakt, nie ginekolog, ale jednak w miarę ogar wydawało mi się że mieć powinienaim a bo chłopy sie nie znają Miesiąc temu kolega mojego R jak mnie zobaczył to powiedział a raczej wykrzyknął: Oh My God!! It is massive!! , no błagam, jaki massive, dopiero 102cm...
reklama
Karuzela kciukasy za wizytę.
Pumelova trochę czekolady nie zaszkodzi. To w końcu roślina nie?
Aim bo te chłopy to jednak chłopy i koniec. Nawet jak ginekolog-poloznik to nigdy kobiety w ciąży nie zrozumie. Wczoraj na szkole rodzenia to panowie takie komentarze rzucali że szkoda gadać. Żony biedne z politowaniem na nich patrzyły.
Znowu tematy ciastowe. Ja nie mogę to sobie wmawiam że nie lubię. Za to pocisnelam z czekolada gorzka , 4kostki wszamalam.
Pumelova trochę czekolady nie zaszkodzi. To w końcu roślina nie?
Aim bo te chłopy to jednak chłopy i koniec. Nawet jak ginekolog-poloznik to nigdy kobiety w ciąży nie zrozumie. Wczoraj na szkole rodzenia to panowie takie komentarze rzucali że szkoda gadać. Żony biedne z politowaniem na nich patrzyły.
Znowu tematy ciastowe. Ja nie mogę to sobie wmawiam że nie lubię. Za to pocisnelam z czekolada gorzka , 4kostki wszamalam.