Potrzebuje papier,żeby lecieć do Polski. Rodzić chcę tutaj. Miałam plan lecieć z córką na tydzień własnie w ten piątek,ale nic z tego ;/ a samochodem czy busem się nie odważę teraz jechać ponad 1500km.Paalinaa 13.09.2017 ? wytrwałości życzę, a potrzebujesz papier od nich żeby móc w Polsce rodzić ?
reklama
aha83
kwietniówka '09
Odnosnie opieki to planuje opiekunkę lub jeśli nie znajdę dobrej z polecenia to zlobek. My w Wawie nie mamy nikogo, rodzinka ba Mazurach,rodzice moi jeszcze pracują, teście na emeryturze, więc w razie żłobka i chorób mam nadzieje, że wspomogą.
Opiekunka jest cholernie droga, a ze planuję wrócić na niepełny etat 4/5 to pewnie co zrobię to oddam,ale co zrobić, na pracy mi zależy.
Opiekunka jest cholernie droga, a ze planuję wrócić na niepełny etat 4/5 to pewnie co zrobię to oddam,ale co zrobić, na pracy mi zależy.
Cześć dziewczyny. Wpadł mi rano telefon pod łóżko z godzinę go wyciągałam próbowałam pity rozliczyć ale coś mi spora doplata wyszła. Muszę jeszcze sprawdzić. Kończy mi się umowa jakoś niedługo po porodzie więc pisze o rok urlopu od razu
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Kylesa - i jak tam? Już po wszystkich kluciach? [emoji6]. Mam nadzieję, że wyniki będą o.k.
Misia - tos Ty kasiasta, jak Ci takie dopłaty wychodzą [emoji6][emoji16]. Internet, ulgi budowlane porozliczalas?
Misia - tos Ty kasiasta, jak Ci takie dopłaty wychodzą [emoji6][emoji16]. Internet, ulgi budowlane porozliczalas?
Hej
Aniek tak-28maja. Jak ktoś mówi że urodze 2miesiace przed terminem to mówię że nie mogę bo córka powiedziała że dopiero po komunii mogą przyjść na swiat
Wczoraj było spotkanie w kosciele-godz siedziałam i tak mnie pupa bolała że ledwo wytrzymałam a co tu mówić o 3godz bo podobno tyle o ile nie więcej będziemy na komunii
A kupna sukienki zazdroszczę ale ja to dopiero za 2-3tyg będę szukała bo mogę się później nie zmiescic
Pumelova super ze imreza udana i długo wytrzymalas.
Ewella powodzenia na wizycie i prenatalnych!
Misia to życzę udanej zabawy! I gratuluję udanej wizyty i wyników!
Kasia powodzenia z położna!
Maniek współczuję tych wyników- ważne że już działają w tym kierunku. Gratuluję dużej wagi dzidziusia!
Aim Tymuniek powodzenia w walce z bakteriami i infekcjami!
Tymuniek przyjemnej podróży i udanej wizyty!
Mamusia_Muminka fajnie ze masz juz 3 za soba- wiesz ze z dzidziem jest ok. A waga przy urodzeniu może być inna niż na usg-nie raz tak było tak więc dzidzis może być większy niż mówią na badaniu-teraz się tym nie przejmuj.
Powodzenia na badaniach i wizytach.
Mam nadzieję że szybko ta pogoda się poprawi bo teraz pochmurno...
Miłego dnia
Aniek tak-28maja. Jak ktoś mówi że urodze 2miesiace przed terminem to mówię że nie mogę bo córka powiedziała że dopiero po komunii mogą przyjść na swiat
Wczoraj było spotkanie w kosciele-godz siedziałam i tak mnie pupa bolała że ledwo wytrzymałam a co tu mówić o 3godz bo podobno tyle o ile nie więcej będziemy na komunii
A kupna sukienki zazdroszczę ale ja to dopiero za 2-3tyg będę szukała bo mogę się później nie zmiescic
Pumelova super ze imreza udana i długo wytrzymalas.
Ewella powodzenia na wizycie i prenatalnych!
Misia to życzę udanej zabawy! I gratuluję udanej wizyty i wyników!
Kasia powodzenia z położna!
Maniek współczuję tych wyników- ważne że już działają w tym kierunku. Gratuluję dużej wagi dzidziusia!
Aim Tymuniek powodzenia w walce z bakteriami i infekcjami!
Tymuniek przyjemnej podróży i udanej wizyty!
Mamusia_Muminka fajnie ze masz juz 3 za soba- wiesz ze z dzidziem jest ok. A waga przy urodzeniu może być inna niż na usg-nie raz tak było tak więc dzidzis może być większy niż mówią na badaniu-teraz się tym nie przejmuj.
Powodzenia na badaniach i wizytach.
Mam nadzieję że szybko ta pogoda się poprawi bo teraz pochmurno...
Miłego dnia
abed moj chodzi do panstwowego i na tych dyzurach puszczaja wlasnie ale nikomu nigdy nic nie mowili...a tak to czasami puszczaja jakas krotka np po obiedzie Reksia albo Bolka i Lolka.A na dyzurach normalne pelnometrazowe bajki typu:Kraina Lodu itp
pumelova
Fanka BB :)
Ewella wzajemnie kciuki
Kylesa oby cukry wyszły dobre
Paalinaa szkoda że masz taki krótki urlop współczuję tych skurczy, tego śluzu bym się obawiała ale widzę że nie masz co liczyć na jakąś pomoc:/
Życzę Ci żeby się dobrze poukładalo:*
Aniek gdzie się przeprowadzacie? Też gdzieś w Pszczynie?
U mnie jest 18 stopni dzisiaj
Co do pogody to my zaprosiliśmy znajomych na niedzielę na grilla Coz.. chyba będzie ciezko pech to pech
Tymuniek lepiej wziąć antybiotyk niż chodzić z infekcja zdrówka!
Aga km nie strasz! ale co zrobić jak nie ma innej opcji? Babcie aktywne zawodowo gdzie tam emerytura, moja mama ma 48 lat.. ja nie mogę sobie pozwolić na wychowawczy, bo mamy taki komfort życia jaki mamy i nie stać nas na połowę zarobków.. najwyżej niania zostanie bo to mniej zarazkow ale żadna znajoma nie poleci bo wszystkie chodzą do żłobka kurde [emoji14]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kylesa oby cukry wyszły dobre
Paalinaa szkoda że masz taki krótki urlop współczuję tych skurczy, tego śluzu bym się obawiała ale widzę że nie masz co liczyć na jakąś pomoc:/
Życzę Ci żeby się dobrze poukładalo:*
Aniek gdzie się przeprowadzacie? Też gdzieś w Pszczynie?
U mnie jest 18 stopni dzisiaj
Co do pogody to my zaprosiliśmy znajomych na niedzielę na grilla Coz.. chyba będzie ciezko pech to pech
Tymuniek lepiej wziąć antybiotyk niż chodzić z infekcja zdrówka!
Aga km nie strasz! ale co zrobić jak nie ma innej opcji? Babcie aktywne zawodowo gdzie tam emerytura, moja mama ma 48 lat.. ja nie mogę sobie pozwolić na wychowawczy, bo mamy taki komfort życia jaki mamy i nie stać nas na połowę zarobków.. najwyżej niania zostanie bo to mniej zarazkow ale żadna znajoma nie poleci bo wszystkie chodzą do żłobka kurde [emoji14]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ewella90
Fanka BB :)
Tymuniek powodzenia z infekcją, z antybiotykiem pójdzie szybko.
Pumelova najwyżej grill na dworze a wy w domu
A ja się właśnie ucieszyłam bo pan hydraulik z administracji sam zadzwonił i powiedział, że może wodę wylać kiedy chce tylko mam wcześniej zadzwonić to przyjdzie wiec mąż przyjdzie z pracy i juz będę go męczyć żeby jutro zacząć remont chociaż pewnie powie ze jak wróci 3 maja ale przynajmniej juz będzie remont, wiem wiem jeszcze nie raz będę narzekać, że brud, syf ale już chce mieć zrobiony pokoik
Pumelova najwyżej grill na dworze a wy w domu
A ja się właśnie ucieszyłam bo pan hydraulik z administracji sam zadzwonił i powiedział, że może wodę wylać kiedy chce tylko mam wcześniej zadzwonić to przyjdzie wiec mąż przyjdzie z pracy i juz będę go męczyć żeby jutro zacząć remont chociaż pewnie powie ze jak wróci 3 maja ale przynajmniej juz będzie remont, wiem wiem jeszcze nie raz będę narzekać, że brud, syf ale już chce mieć zrobiony pokoik