reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej

Pola super, że urodzinki udane, zdrówka dla córki :)

Truskawka gratuluję udanej wizyty, daj znać po echu serca jak tam.

Pumelova wydaje mi się, że w Tychach nie ma nigdzie tych fotelików, chyba musisz szukać w bardziej zaopatrzonych sklepach, tu większość sklepów jest małych i takiego wyboru nie ma, pewnie na zamówienie ale jak chcesz zobaczyć to w nas raczej nie będzie gdzie ;)

Misia powodzenia na wizytach :)

Abed ja też już bym chciała mieć remont z głowy, ale dopóki kaloryferów nie wylacza nie mam co robić bo sezon grzewczy trwa a my musimy ściągnąć kaloryfer...ehh

Nic idę niedługo do administracji zaniesc pismo, żeby pozwolili na zdjęcie grzejnika, to i juz spacer zalicze choć pewnie zimno jest ale tyle dobrze, że słońce świeci.
Mąż wyjeżdża z pracy na 4 dni w piątek, sama bym pojechała nad morze ale w aucie bym tyle nie wysiedziala wiem to...
Jutro prenatalne i wizyta juz doczekać się nie umie :D

Miłego dnia :)

reklama
Tea... szczerze nie wiem. Ogolnie raczej liczy sie skonczone tygodnie. Czyli jak masz np 38+1 to dopiero masz skonczony 38 tc. Mysle ze patrzac na siatki zwlaszcza z USG to tylko mocno orientacyjnie. Waga z USG moze byc nawet o pol kg inna

Dzień dobry:)
Jenny podaję linka do eleganckich sukieneczek - moja koleżanka w nim pracuje w Chrzanowie (jakbyś miała niedaleko) Link do: Anellokids - Sklepy z odzieżą dziecięcą, sklep internetowy - Mayoral - Jaworzno, Chrzanów no albo zakupy przez neta :)

pumelova dokładnie, jak nie masz uczulenia na miód to pij ile wlezie ale na gardło słabo pomaga, mnie też jeszcze cały czas drapie jak wstaję rano ale dzięki mojemu pysznemy syropkowi powoli przestaje:)

Ja też bardzo lubię samochodem jezdzić :D Wogóle mnie to nie męczy i przyjmuję najodpowiedniejszą pozycję, w domu wierce się non stop, nie mogę sobie znależć pozycji

Wczoraj dostaliśmy paczki z Polski ale juz po 15 min byłam zmęczona rozpakowywaniem i się poddałam - zrobię to w tym tygodniu. Jutro mam położną, mam nadzieję, że da mi pozwolenie na lot :D Wogóle jestem ciekawa jak oni teraz będą mnie prowadzić, powiedziała, że teraz bedą mnie tylko mierzyć no ale skąd będzie wiedziała, że mała rośnie prawidłowo? Chciałabym to wiedzieć, pod tym względem to mnie denerwuje, że już nie mam tutaj więcej skanów - umówię się na skan w Polsce i koniec kropka.

Dzięki ewella:) przejedziemy się spowrotem do katowic. Też się już jutra nie mogę doczekać :D

Idę na 15 do rodzinnego bo czuje się coraz gorzej.. zeby mi chociaż sprawdził czy nie mam nic na oskrzelach. Przy okazji spytam o ta położna:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Abed no tez bym nie chciała nikogo pytać tylko ściągnąć kaloryfer i juz, bo niby jeszcze trochę czasu zostało ale ja już bym chciała mieć skończone ;)

Pumelova no Katowice Ci zostają albo gdzieś jeszcze okolicach :)
No to zdrówka :) no w przychodni na pewno powiedzą Ci o położnej :)

dziewczyny - wiecie gdzie mozna kupić jakieś eleganckie sukienki dla dziewczynek ..niestey tym razem ani HM ani Coocordrilo nic nie ma ...co by mi sie spoobao. Maciej jakis sprawdzone inne sklepy ?

Jenny - ja Jagodzie sporo sukienek kupiłam w 5-10-15.
Mam też kilka takich elegantniejszych z Reserved i next.

Pumelova - dałaś czadu Kobieto na tym weselichu - SZACUN [emoji122][emoji3]

Tea - brawo za opanowanie cukrów. Wierzę, że brakuje Ci sił na wszystko... A za niedługo będzie jeszcze "weselej", ale i lżej, także.. Będzie dobrze [emoji6]

Lilith - Ojjj nie pytaj o spojenie . Ja się już od kilku tygodni nie nadaje na długie spacery, a i po długim siedzeniu głupie wstanie sprawia ból.
Pocieszające jest to, że większość z Nas przez to przechodzi, więc troszkę mi raźniej [emoji6]

Inka - wowww - piszalalas z Mamą [emoji3]. A siostra to już pomoc Wam nie mogła [emoji6]?

Ja jeszcze nie odpalam pralki na dzidziowe ciuszki. Za miesiąc się dopiero do tego przymierzam.

Hejka:)

Pumelova tak jak pisala Ewella w Tychach to raczej kapa z takim rzeczami ale wczoraj bylam w Agacie w Katowicach i na dole byl sklep z wozkami i fotelikami taki dosc duży ale czy tam byly cybexy tego nie wiem bo tam nie wchodzilam nawet;P

Inka masz 26tc wiec teoretycznie sporo czasu przed Toba ja ponad miesiac jestem do przodu wzgledem Ciebie i zamierzam prac dopiero za miesiac.

Aniek pochwal sie kiecurka:)

U nas tez pogoda w kratke oszalec mozna.....Posciel sie suszy potem wyprasuje i zmienie bo wczoraj kupilam nowe komplety w Agacie:).

reklama
Do góry