reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Tak korzystam z apki:) a suwaczek a raczej link do niego wkleilam w miejsce gdzie wyswietlała sie wczesniej nazwa telefonu[emoji14]

34bw43r8u37t3olj.png

Dzieki dziewczyny mam nadzieje na blizniaczki maz tez:-) heh nawet kiedys czytalismy jak zrobic blizniaki ale przepisow nie bylo:D

Ja widze tylko suwaczek Megan a moj widac bo ja swoj widze:D

Co do grupy na fb nie widze takiej potrzeby tutaj jest rownie latwo w obsludze jak na FB a przynajmniej anonimowo:-)

ganngov3fn22v8nj.png

Dzieki dziewczyny mam nadzieje na blizniaczki maz tez:-) heh nawet kiedys czytalismy jak zrobic blizniaki ale przepisow nie bylo:D

Co do grupy na fb nie widze takiej potrzeby tutaj jest rownie latwo w obsludze jak na FB a przynajmniej anonimowo:-)

ganngov3fn22v8nj.png
My tez bysmy sie nieobrazili. Ciezko by napewno bylo Bo niemamy Tutaj nikogo Bo rodzice, tesciowie i rodzenstwo w polsce ale dalibysmy rady.
Ja widze twoj suwaczek.weszlam teraz przez apke moze sie cos zmieni

Napisane na SM-A700F w aplikacji Forum BabyBoom

ganngov3fn22v8nj.png
Ja też widze twój suwaczek [emoji41] ja sie troche boje mysli ze moglyby byc blizniaki:) oczywiscie moja ciocia ma 18miesięczne bliźniaczki i są kochane , słodkie itd ale no przeraża mnie to :D

34bw43r8u37t3olj.png

Dziewczyny w jakim wieku jesteście. ja mam skończone 35, trochę wiek mnie przeraża :-) przestaje czytać głupoty o ciąży w tym wieku bo się będę tylko denerwować. :-)

Olisiaa chciałabym mieć córkę :-) ale ufam swojemu przeczuciu :-)
Maziajka, Karo to życzę wam żeby bliźniaki były :-)
Karolina ja mam 28 lat, na pewno wszystko będzie dobrze i lepiej nie czytać nic na temat wieku :-)

Ja w styczniu kończę 30 lat , nie czytaj nie ma sensu a człowiek tylko się denerwuje a to nam w obecnym stanie nie służy :)
Ja też czuje ze znów będzie chłopak. I jak Siwa88 po cichu marze o córce - zobaczymy :)

0d1y3e3k2cpieijs.png

reklama
Hej

Ja mam 27 lat:-) .

Dorota ja czuje dziewczynke.mam.juz synka i nie pogniewalabym sie aczkolwiek chlopak tez bylby super bo siostra rodzi w styczniu i bedzie wlasnie chlopak wiec byli by jak takie blizniaki:) razem do przedszkola, szkoly, komunii:-)

ganngov3fn22v8nj.png

Do góry