reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

ojej jaka szkoda, że nie mam rossmana :( zawsze coś znalazłam, szczególnie lubię Bourjois :D
pumelova uwielbiałam szpileczki:D Ale jak poznałam mojego R 1,5 roku temu to przestałam nosić bo on nie jest za wysoki i dziwnie się czułam będąc prawie na równi hehe wolę czuć się mniejsza :D

reklama
Ewella najlepszego!

Inka kciuki za jutrzejszą wizytę.

Aha trzymam kciuki oby jak najdłużej w dwupaku. Musisz bezwzględnie leżeć czy prowadzić oszczędzający tryb?

Dwa kroki od domu mam Rossmann ale to co się tam działo to nie na.moje nerwy chyba że się idzie po konkretne rzeczy bez zastanawiania.
Kupiłam proszek dzieciecy jelp więc można będzie zacząć pranie. A tymczasem kompletuje swoje szpitalne rzeczy bo ja nie wiem co że mną jest nie tak, jak w zegarku co godzinę te twardnienia brzucha, krótkie są ale jednak. Zastanawiam się czy nie podjechac jutro na ip bo moja gin ma dyżur albo w środę mam genetyczne to może wtedy przy okazji zmierzyli by mi szyjke.

Czy któraś z Was kontaktowała się już z polozną srodowiskowa ktora po porodzie przychodzi do domu? To juz czas czy jeszcze za wczesnie?

Melduje że byłam w szkole rodzenia i w Rossmannie. W szkole miło się zapowiada. Mamy jedna Panią z bliźniakami w 26tc. W Rossmannie tłumy, coś tam kupiłam zapłaciłam 60 a rabat 58. Kolejka 30 osób do kasy ale grzecznie postalam w nagrodę mcwrap :) coś mnie dzisiaj góra brzuszka boli. Taki ucisk jakby.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Karuzela - trzymaj się.
A nie możesz podjechać dzisiaj na IP? Lepiej to jak najszybciej sprawdzić. Bierzesz coś rozkurczowego?
Ja będę po porodzie umawiala się z położna środowiskowa (po założeniu karty (w przychodni) dla Maluszka, ustalany jest termin). Tak przynajmniej miałam z Jaga. Przychodni nie zmienialam, więc pewnie ten sam system obowiązuje.

Inka - mniamm - kurczaczka pieczonego akurat bym wszamala (inne mieska mi nie podchodzą). A Mężowe koszulki są o.k. [emoji3]. Ja swojemu w ciąży z J zabieralam nawet bluzy [emoji6]

U nas tez mega kolejki w rossmanie. Jutro po 20:00 robię kolejne podejść - dzisiaj totalnie odpuścilam.
Lidla też zaliczyłam, ale nie wiele znalazłam, a to co było, nie podeszlo mi.

Karuzela dziękuję :)
Może rzeczywiście jedz dzisiaj sprawdź ?
Ja już miałam kontakt z moją położną mamy się spotkać raz przed porodem jakoś i ustalimy co i jak i się poznamy :)

A ta położna środowiskowa - skąd ja wziąć? Obojętne? Mój rodzinny nie jest moja najbliższą przychodnią, szpital też jest w innym miescie. Ale jeszcze nie zdecydowałam czy to tam będę chodzić z dzieckiem bo się muszę zorientować co do lekarzy

Misia fajnie że jesteś zadowolona ze szkoly:):)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry