reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Hehe, ja też sobie kupiłam książki, ale jak na razie leżą i się kurzą. Kupiłam je jakoś parę miesięcy temu, ale jakoś nie mam weny, przeraża mnie to wszystko coraz bardziej. Może w weekend coś poczytam, coby nie wyjść na totalną ignorantke w poniedziałek na tych zajęciach [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Linoone miałam to samo podejście ale Ola W bodajże napisała że przeczytała już kilka książek i się zmobilizowalam :D bo w sumie i tak siedzę na zwolnieniu więc skorzystam.. :D

Ewcia przynajmniej będę się czuła psychicznie lepiej bo w tej chwili więcej wiem o psach niż dzieciach;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ewcia, Truskawka, na pewno macie racje. Ale i tak po tych zajęciach będę trochę spokojniejsza. [emoji4]
Pumelova, mam tak samo, dla swojej psychiki wolę coś poczytać. Żeby choć trochę wiedzieć co i jak. Haha, a z tymi psami to mam tak samo! O nich wiem na prawdę sporo, o dzieciach niewiele [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czytałam wiecej o porodzie i połogu niz o samych dzieciach :D wzgledem dzieci czytałam głownie o karmieniu. I wprowadzaniu nowych produktów. Bo ja chce karmić, ale na pewno nie rok. Ogolnie dla mnie max maxow, to 8miesircy, a i tak nastawiam sie na 6. Nie wiecej. Dlatego musiałam poczytać tez o laktatorach itd ;)
A wzgledem dzieci troche czytałam o rozwoju, bo to jets dla mnie ważne no i powiazane z moim wykształceniem i zawodem

Natomiast tez dostałam książki, ktore stoją i sie kurza [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej

Ja tez zadnej ksiazki nie czytalam a pierwsze dziecko uroezilam w wieku 21 lat to sie po prostu wie i czuje ...na pewno wszystkie dacie rade:-)

Kylessa z coreczka ok teraz?

Ewella jak po urodzinach?

U nas chyba w koncu pogoda bedzie!! Od ponad godziny piekne slonce i zero chmur.

Dziewczyny czy Wy tez tak opuchlyscie tam na dole? Ja pierdziu ja mam cale spuchniete wargi i sine w szoku bylam czytalam ze to nornalne ale jakos mnie to obrzydza dobrze ze ciezko mi tam patrzec:D

Tak, to normalne :D

Ja czytam ale właśnie bardziej o dziecku, o porodzie i połogu za przeproszeniem rzygać mi się chce, wystarczy mi że studiów i pracy :p a o dzieciach wiem jakieś wyrywki tylko względnie nieprzydatne a że jednak lubię czuć się dokształcona to czytam :)

reklama
Do góry