reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Hehe, ja też sobie kupiłam książki, ale jak na razie leżą i się kurzą. Kupiłam je jakoś parę miesięcy temu, ale jakoś nie mam weny, przeraża mnie to wszystko coraz bardziej. Może w weekend coś poczytam, coby nie wyjść na totalną ignorantke w poniedziałek na tych zajęciach [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Linoone miałam to samo podejście ale Ola W bodajże napisała że przeczytała już kilka książek i się zmobilizowalam :D bo w sumie i tak siedzę na zwolnieniu więc skorzystam.. :D

Ewcia przynajmniej będę się czuła psychicznie lepiej bo w tej chwili więcej wiem o psach niż dzieciach;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ewcia, Truskawka, na pewno macie racje. Ale i tak po tych zajęciach będę trochę spokojniejsza. [emoji4]
Pumelova, mam tak samo, dla swojej psychiki wolę coś poczytać. Żeby choć trochę wiedzieć co i jak. Haha, a z tymi psami to mam tak samo! O nich wiem na prawdę sporo, o dzieciach niewiele [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czytałam wiecej o porodzie i połogu niz o samych dzieciach :D wzgledem dzieci czytałam głownie o karmieniu. I wprowadzaniu nowych produktów. Bo ja chce karmić, ale na pewno nie rok. Ogolnie dla mnie max maxow, to 8miesircy, a i tak nastawiam sie na 6. Nie wiecej. Dlatego musiałam poczytać tez o laktatorach itd ;)
A wzgledem dzieci troche czytałam o rozwoju, bo to jets dla mnie ważne no i powiazane z moim wykształceniem i zawodem

Natomiast tez dostałam książki, ktore stoją i sie kurza [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej

Ja tez zadnej ksiazki nie czytalam a pierwsze dziecko uroezilam w wieku 21 lat to sie po prostu wie i czuje ...na pewno wszystkie dacie rade:-)

Kylessa z coreczka ok teraz?

Ewella jak po urodzinach?

U nas chyba w koncu pogoda bedzie!! Od ponad godziny piekne slonce i zero chmur.

Dziewczyny czy Wy tez tak opuchlyscie tam na dole? Ja pierdziu ja mam cale spuchniete wargi i sine w szoku bylam czytalam ze to nornalne ale jakos mnie to obrzydza dobrze ze ciezko mi tam patrzec:D

Tak, to normalne :D

Ja czytam ale właśnie bardziej o dziecku, o porodzie i połogu za przeproszeniem rzygać mi się chce, wystarczy mi że studiów i pracy :p a o dzieciach wiem jakieś wyrywki tylko względnie nieprzydatne a że jednak lubię czuć się dokształcona to czytam :)

reklama
Do góry