reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hmmm Misia ciężkie pytanie. Ja die bardzo niewiele nowych rzeczy dowiedziałam, ale ja bardzo duzo czytałam książek, w necie, blogów itp. Wiec szlam tam będąc bardzo swiadoma.
Podobnie z ćwiczeniami i oddychaniem. Ćwiczyłam, wiec tez wiedziałam
Co wolno a czego nie.

Najwiecej chyba dowiedziałam soe z pielęgnacji noworodka, bo pokazywała na lalce.
No i dowiedziałam sie ze w moim szpitalu przy nacięciu krocza stosuja dodatkowo znieczulenie miejscowe i pozniej na czas zszywania rownież (niezależnie od zewnatrzoponowego), wiec to mnie uspokoiło, bo myslalam, ze nie robia tego oddzielnie. Chociaz wiadomo-zalezy pewnie od tempa e jakim wsYstko przebiega.
Na pewno moj maz sie duzo dowifdzial, bo nie miał czadu czytac ;)

Ja jestem zwolenniczka czerpania wiedzy z wielu źródeł, nawet jesli ma byc to powtórzenie ;) wiec wydaje mi sie, ze poświęcenie 2h w tygodniu (a nawet 1 jesli nie chodziłabym na zajecia z fizjoterapeuta), to nienjestt duzo i ciezko to nazwać strata czasu
Ale duzo tez pewnie zalezy od szkoły i osob prowadzących.
Fajne jest to, ze tu mozesz zadawać pytania. Czytając książkę czy oglądając film na yt nie masz takiej możliwości :)

Podsumowując- gdybym
Miała sie jeszcze raz decydować wiedząc jak to wyglada, to mimo ze nie uzyskałam wielu nowych inf i tak bym chodziła :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ewella stoo lat :D

Aha ciesze sie, ze zmierzyli i wiesz na czym stoisz

Aim, Kylesa, Liluli gratuluje wizyty,
Aim wiadomo, ze jeszcze ma czas na fikolka, ale jak takiego nie uczyni nie bedziesz chciala przekrecac?

Kylesa, Chybra kciuki dla mezow za rozmowy!

Aga 3 zakiety to i tak duzo :D ja nie mam wcale :D

Ola na zywca to chyba nigdzie nie szyja :D dobrze, ze Cie uspokoili

Śniadanko było pyszne☺ za to obiadek zrobiłam. Ziemniaki z kurczakiem i mizeria.
Już po obiadku i mąż obiecał że przejdziemy się na spacer. Ostatnio chodzę w koszulkach męża. Coś mi podpasowaly. Mam teraz z jakimś klubem ulubionym męża. Patrzy na mnie dziwnie ☺ ale co tam aby było mi wygodnie ☺
jutro o 9 wizyta u ginka a o 18 jadę do znajomych na imprezę. Kurczę coś bym kupiła aby nie iść na krzywy ryj. Tylko co?

Aim wiadomo, ze jeszcze ma czas na fikolka, ale jak takiego nie uczyni nie bedziesz chciala przekrecac?
Może i bym chciała ale musiałabym wiedzieć że ten kto się ma za to zabrać umie to rzeczywiście robić a u nas nie widziałam żeby to było często robione a to z kolei oznacza że raczej nikt nie ma w tym dużej wprawy. Tylko że u mnie to CC lekarka mówi nie tylko na podstawie położenia. Zobaczymy, będę jeszcze w pon poruszać ten temat z drugą lekarka.

Aga_k_m tak mam takie szafy :) PAX IKEA każda z czym innym 5,25 metra. Cała ściana w salonie :)I raptem trzy polki na ubrania typu sweter, spodnie dresowe, dżinsy. W dżinsach oprócz ciazowych to chodzę w dwóch modelach -zimą. Taka garderoba to trochę przymus bo praca, a poza tym w spodniach i ubraniach typu casual wyglądam okropnie. Chociaż uwielbiam kobietki tak ubrane.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Kilka, kasiulka dziękuję :)

Pumelova kupiłam sobie podkład, lakier do paznokci, tusz do rzęs i szczoteczkę do zębów :D
Ale jest tyle kobiet, że masakra... brzuch mnie tylko rozbolal dobrze, że jednak autem pojechałam ;)
Właśnie ja też dawno nie widziałam tych spodow babeczkowych, w kauflandzie kupujesz?

Misia ja też poszłam ze względu na męża bo on nic nie chce czytać jak mu podsyłam z neta jakieś artykuły mówi ze jak pójdzie to posłucha ;) no i słucha :D

Aga km hahah dokładnie tak:D znalazłam te babeczki znów ale na zupełnie innym dziale, w auchanie przy oreo bo tych szukałam:/ i tam znalazłam!

Inka truskawki! Są pyszne ja kupiłam w Lidlu:p

Misia cóż u mnie w pracy wymagają smart casual więc mam głównie żakiety i jeansy :D ale do tego szpileczki:) mam nadzieję że jako matka polka nie porzuce szpilek:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ponoć w części Rossmannów są też podkłady skin 79 - ktoś się z was orientuje czy one też są teraz na promocji?

Do góry