reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Hej Dziewczyny!:)
Gratuluje udanych wizyt!:)

Kylesa super, ze tak dzidzius rosnie jak na drozdzach:) to naprawde malenstwo urodzilas...ile wazyla Twoja coreczka (chyba masz coreczke, prawda?:)) przy porodzie?

Udanych wizyt/badan!:)
Aha trzymaj sie tam na wizycie, bedzie dobrze! I daj koniecznie znac po.

Ola W. Postaraj sie nie nakrecac i nie zafiksowywac, bo to nie ma sensu. A cesarka sie nie martw tez jakby co, nie jest taka zla:)

Ewella wszystkiego najlepszego!:):)

Nie moglam spac w nocy i teraz boli mnie bardzo glowa/oczy, ech..

Pumelova myślisz że za wcześnie na szkołę rodzenia? Bo drugi termin była 6 czerwca ale mi się wydawało że za późno. To jednak 5 tygodni trwa, 2 razy w tygodniu po 1,5 godziny.
Która jeszcze z pierworodek chodzi.
Ewella najlepszego !
Inka też mam takiego pajaca i też sama kupiłam bo mi się bardzo spodobał a w domu patrzę zatrzaski z tylu :/
Liluli gratuluję wizyty.
Kylesa oj Twojemu też współczuję. Mam nadzieję że szybko znajdzie coś dobrego. U mojego męża w pracy jedyny plus to taki że nie mogą cię ot tak zwolnić. To naprawdę daje poczucie stabilizacji. Słuszna linię ma twoje dziecię. Gratuluję.
Aim ja bym chyba wolała dowiedzieć się w ostatniej chwili. Nadal nie wiem co wybrać ale chyba jednak SN. Bo mam podstawy do zaświadczenia od specjalisty, ale chyba chciałabym spróbować chociaż.
Ola ja pralam kocyki we śnie. I szykowałam torbę do szpitala. Tymuniek ja się trzymam z córkami w dzień ale rano ostatnio 100.
Słabo spałam bo dzidź się strasznie wiercil i kopał. Nie lubi skubaniec na boczku spać. Zrobiłam trochę porządków w szafie. Bluzki z nierozciagliwych tkanin i koszule wylądowały w pudle. Jeszcze spódnice bez elastanu muszę przejrzeć. Zwolniłam 36 wieszaków :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej,
Tak na szybko to blizna jest ścieniona na odcinku 1cm poniżej 2mm. Mam nadal odpoczywać i to tyle co mogę zrobić, kolejna wizyta 6 maja. W sumie jestem zadowolona, ale nie do końca mnie jakoś specjalnie ta wizyta uspokoiła. No nic zobaczymy co będzie dalej [emoji5].

Ewella sto lat sto lat , wszystkiego najlepszego [emoji4]

Do później

3jgxhqvkn04csc4c.png

Misia ja chodze do szkoły rodzenia od 24tc. Zostało mi chyba jeszvze 4 zajecia. Ale przedłuża die o tydzien, bo 2 maja nie bedzie zajec

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aha ciesze sie, ze jest w miare ok, ze nie musisz zistawac w szpitalu.

Dziewczyny od dzis jest promocja w rossmanie -49% na kosmetyki do makijazu, a z aplikacja rossne na tel. -55%, musze sie wybrac;)

reklama
Hello [emoji3]

Liluli, Kylesa, aim - gratuluję Wam wspaniałych wizyt [emoji3]

Aim - będzie co będzie. Dobrze, że jesteś uniwersalnie nastawiona do obu wersji porodu.

Aha - powodzenia [emoji110], obyś szybciutko wyszła z tego szpitala.
Aaaa i doczytałam - super! To teraz duuuuuzo i grzecznie odpoczywasz, a wszystko będzie cacy [emoji3][emoji3][emoji3]
P.S. Milutki pokoik, ale na tą chwilę mnie przeraża [emoji6]

Abed - kciuki za glukoze [emoji110]

Inka - dobrze mieć taką osobę, co wyreczy Cie w opowieściach i uformowaniu otoczenia [emoji1].

Ewella - sto lat, sto lat!!! Wszystkiego najnajnajlepszego, samych szczęśliwych i radosnych dni przed Tobą, zdrówka, terminowego i bezproblemowego porodu oraz spełnienia wszelkich marzeń [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Pola - dzięki wielkie [emoji3]

Do góry