reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Hej Dziewczyny!:)
Gratuluje udanych wizyt!:)

Kylesa super, ze tak dzidzius rosnie jak na drozdzach:) to naprawde malenstwo urodzilas...ile wazyla Twoja coreczka (chyba masz coreczke, prawda?:)) przy porodzie?

Udanych wizyt/badan!:)
Aha trzymaj sie tam na wizycie, bedzie dobrze! I daj koniecznie znac po.

Ola W. Postaraj sie nie nakrecac i nie zafiksowywac, bo to nie ma sensu. A cesarka sie nie martw tez jakby co, nie jest taka zla:)

Ewella wszystkiego najlepszego!:):)

Nie moglam spac w nocy i teraz boli mnie bardzo glowa/oczy, ech..

Pumelova myślisz że za wcześnie na szkołę rodzenia? Bo drugi termin była 6 czerwca ale mi się wydawało że za późno. To jednak 5 tygodni trwa, 2 razy w tygodniu po 1,5 godziny.
Która jeszcze z pierworodek chodzi.
Ewella najlepszego !
Inka też mam takiego pajaca i też sama kupiłam bo mi się bardzo spodobał a w domu patrzę zatrzaski z tylu :/
Liluli gratuluję wizyty.
Kylesa oj Twojemu też współczuję. Mam nadzieję że szybko znajdzie coś dobrego. U mojego męża w pracy jedyny plus to taki że nie mogą cię ot tak zwolnić. To naprawdę daje poczucie stabilizacji. Słuszna linię ma twoje dziecię. Gratuluję.
Aim ja bym chyba wolała dowiedzieć się w ostatniej chwili. Nadal nie wiem co wybrać ale chyba jednak SN. Bo mam podstawy do zaświadczenia od specjalisty, ale chyba chciałabym spróbować chociaż.
Ola ja pralam kocyki we śnie. I szykowałam torbę do szpitala. Tymuniek ja się trzymam z córkami w dzień ale rano ostatnio 100.
Słabo spałam bo dzidź się strasznie wiercil i kopał. Nie lubi skubaniec na boczku spać. Zrobiłam trochę porządków w szafie. Bluzki z nierozciagliwych tkanin i koszule wylądowały w pudle. Jeszcze spódnice bez elastanu muszę przejrzeć. Zwolniłam 36 wieszaków :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej,
Tak na szybko to blizna jest ścieniona na odcinku 1cm poniżej 2mm. Mam nadal odpoczywać i to tyle co mogę zrobić, kolejna wizyta 6 maja. W sumie jestem zadowolona, ale nie do końca mnie jakoś specjalnie ta wizyta uspokoiła. No nic zobaczymy co będzie dalej [emoji5].

Ewella sto lat sto lat , wszystkiego najlepszego [emoji4]

Do później

3jgxhqvkn04csc4c.png

Misia ja chodze do szkoły rodzenia od 24tc. Zostało mi chyba jeszvze 4 zajecia. Ale przedłuża die o tydzien, bo 2 maja nie bedzie zajec

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aha ciesze sie, ze jest w miare ok, ze nie musisz zistawac w szpitalu.

Dziewczyny od dzis jest promocja w rossmanie -49% na kosmetyki do makijazu, a z aplikacja rossne na tel. -55%, musze sie wybrac;)

reklama
Hello [emoji3]

Liluli, Kylesa, aim - gratuluję Wam wspaniałych wizyt [emoji3]

Aim - będzie co będzie. Dobrze, że jesteś uniwersalnie nastawiona do obu wersji porodu.

Aha - powodzenia [emoji110], obyś szybciutko wyszła z tego szpitala.
Aaaa i doczytałam - super! To teraz duuuuuzo i grzecznie odpoczywasz, a wszystko będzie cacy [emoji3][emoji3][emoji3]
P.S. Milutki pokoik, ale na tą chwilę mnie przeraża [emoji6]

Abed - kciuki za glukoze [emoji110]

Inka - dobrze mieć taką osobę, co wyreczy Cie w opowieściach i uformowaniu otoczenia [emoji1].

Ewella - sto lat, sto lat!!! Wszystkiego najnajnajlepszego, samych szczęśliwych i radosnych dni przed Tobą, zdrówka, terminowego i bezproblemowego porodu oraz spełnienia wszelkich marzeń [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Pola - dzięki wielkie [emoji3]

Do góry