reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Tymuniek śliczna lalka. A jak to echo, rozumiem że wszystko dobrze. O już widzę że dobrze. Super.
Pumelova no zdrowiej zdechlaku bo kieckę masz szałową, kiepsko żebyś ja psula czerwonym nosem.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam po świętach!
Anita gratuluję zakupu !
My też mamy brązowo- żółty, na dodatek wygląda kosmicznie :pwłaśnie chciałam neutralny i mam to gdzieś czy komuś się podoba.

Chybra zazdroszczę bardzo tego zapału i energi do ćwiczeń.

Przyszła mamusia fajny zestawik:) też udało mi się coś kupić, mimo że robiłam 2 podejścia, bo ilość i zachowanie ludzi mnie przeraziło.

Truskawka nie chodzę na masaże, ale chętnie bym poszła. Od dwóch tyg.strasznie boli mnie kręgosłup. Ciekawe czy ten masaż faktycznie pomaga?

Kasiulka gratuluję 8 miesiąca! Jejku, ty już masz tak blisko spotkania z maleństwem..

Ewella trzymam kciuki za glukozę!

Kasia opinią innych, a szczególnie teściowej nie ma co się przejmować. To Wasze maleństwo i co komu do tego, kogo za chrzestnych wybierzecie? Szkoda Twoich nerwów.

Misia dziękuję, palec cały:wink: paznokcie muszę zrobić, a ostatnio strasznie mi się już nie chce tyle godzin siedzieć.
Moja waga właśnie też taka jak przed świętami, to postanowiłam teraz kawałek serniczka zjeść.

Tymuniek gratuluję, piękności małe!

Linoone do czwartku dojdziesz do siebie;)

Pumelova ja też nie przepadam za wodą z solą:no:
To w sobotę znów masz obżarstwo? Ale pewnie wytańczysz. Obyś wyzdrowiała.

Inka wszędzie dobrze, ale w domku najlepiej. A facet siostry dziś jest, a jutro może go nie być, skoro już tyle razy się rozstawali.

Byłam dziś robić stopy u kosmetyczki. Są już do sandałków :biggrin2: pytałam o tę maskę złuszczającą. Pani powiedziała, że można robić tylko może nie za często. Napisane jest na opakowaniu, że nie wskazane w czasie ciąży, bo tak naprawdę nie ma przeprowadzonych badań na ciężarnych. Produkt jednak nie przenika do krwiobiegu, działa wyłącznie miejscowo na skórę.

Pumelova maskra u mnie rowniez.. Teraz leze ledwo zipie wszystkie miesnie bola;-(

Dziewczyny zdjecia zakupow wrzucajcie na watek zakupowy po to go mamy:-)

Ja po świętach 1kg do przodu :) w jednej rodzinie podstawowym hasłem świąt było "to ty jeszcze pracujesz" a w drugiej "za mało przytyłaś", także było zabawnie sto razy przerabiać to samo ;)
Jutro masa badań i USG to duże :) ciekawe jak tam moja anemia i ile już młody waży.

Dzoniłam po te wyniki i co się okazuje, o 9:00 była bakteria w moczu, a o 11:00 już jej nie było, magia!
Jutro usg i wizyta, to zobaczymy co mi powiedzą ,co oni znaleźli w moich siuśkach i krwi ;)
Mojemu M też tłumaczę,że ja na wakacje muszę,bo mi witaminy D brakuje :p że wakacje, słońce i masaż D..upy :p powinno pomóc :D

Jeeeeeezu teściowe i ich extra życiowe rady ! BO RODZINA najważniejsza. Ale która, ta za zdjęcia? Bo w zasięgu ręki nikogo.......
Moja teściowa prawie się nie wtrąca. Czasem ma jakiś tekst,ale to bardziej z tego względu,że w Holandii to czy tamto robi się inaczej, a ja chcę po swojemu ;) ale powiedziałam jej już,że ja będę sama przeciwko nim wszystkim i mam nadzieję,że będą brali na poważnie moje zdanie,bo nie zamierzam nic zmieniać, bo jedno dziecko urodziłam i wychowywałam w Polsce i nie zamierzam zmieniać podejścia i zdania w pewnych kwestiach tylko dlatego,że to jest Holandia ;) i że moje dziecko i moje zdanie ma być uszanowane. Chyba dotarło :p

Maziajka zdrówka życzę!

Aim, Paalinaa udanych wizyt i samych dobrych wieści!

Aim za to moja teściowa w święta mi powiedziała "strasznie ci ten brzuch wywaliło!" chociaż od początku mam 3kg.do przodu. No trudno, w ciąży, to raczej normalne, że brzuch wywala...chyba? Aaa no i jeszcze hasło miesiąca " ty wcale nie zbrzydłaś, chyba jednak urodzisz chłopca":baffled::crazy:

ewella idziemy równiutko z wizytami :D ja się tak ważę codziennie od zawsze ;)

misia dzięki :D mam dobrą makijażystkę, nie będzie widać czerwonego nosa :D aczkolwiek jeszcze walczę żeby tego kataru nie mieć! :D

Aniek mam nadzieję że wytańczę, ale po kilku godzinach siedzenia na krześle mogę nie potrafić tańczyć :D jakiś taki wstręt mam ostatnio do pijanych starych chopów więc będę uciekać :p na trzeźwo świat nie jest już taki sam hahaha
gratuluję udanych zakupów :D aaa i uwielbiam te teksty o brzydnięciu. zamiast ciotka powiedzieć że wyglądam pięknie to rzuca tekstem 'nie wyglądasz na dziewczynkę' :D no to ja jej delikatnie 'tak tak, wszyscy mi mówią że wyglądam ślicznie w ciąży' :D

Maziajka mnie mięśnie nie bolą, a masz gorączkę? może leć do lekarza albo łyknij paracetamol. ja nie mam więc mam nadzieję że to tylko przeziębienie..

aim kciuki za jutrzejsze badania! ciekawe jaka waga skoro w końcu 'urosłaś' :D

Paalinaa najważniejsze że trzymasz się własnego zdania :)

nie dajmy się zwariować! :D

kurczę mój mąż dziś wrócił o 10 do domu i pracował z domu - musiałam wstać o 10 i sprzątać cały dzień żeby nie było że się opierdzielam przed tv :D

reklama
Do góry