reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Arrow92 strasznie Cie rozumiem . Ja mam wizytę na 28 listopada i ze tak brzydko napisze ale pierdolca dostaje, zwłaszcza w pracy bo caly czas musze napierać na brzuch i chyba przez to mam bole . Dzisiaj tyle mi polecialo białego śluzu , że aż się przestraszyłam. Dziewczyny gratuluje wam serduszek <3 . Co do bliźniaków, tez bym chciała odrazu parka i po problemie a szanse na to mam :-) . Widziałam jak się chwaliliście testami mój niestety nie byl taki kolorowy :-( . A co do mojej samej ciąży 4 lata z narzeczonym uprawialiśmy przerywanca 30.10.16 wpadka . 11.11.16 pierwsze dwie kreski , blade bo blade ale byly :-p . 12 dni i wizyta ODLICZAMY :-)

reklama
Arrow92 strasznie Cie rozumiem . Ja mam wizytę na 28 listopada i ze tak brzydko napisze ale pierdolca dostaje, zwłaszcza w pracy bo caly czas musze napierać na brzuch i chyba przez to mam bole . Dzisiaj tyle mi polecialo białego śluzu , że aż się przestraszyłam. Dziewczyny gratuluje wam serduszek <3 . Co do bliźniaków, tez bym chciała odrazu parka i po problemie a szanse na to mam :-) . Widziałam jak się chwaliliście testami mój niestety nie byl taki kolorowy :-( . A co do mojej samej ciąży 4 lata z narzeczonym uprawialiśmy przerywanca 30.10.16 wpadka . 11.11.16 pierwsze dwie kreski , blade bo blade ale byly :-p . 12 dni i wizyta ODLICZAMY :-)
Oja. . Szczesciara z Ciebie [emoji4] to liczymy razem. :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

i jestem i ja
cześć Dziewczyny :)
teoretycznie termian mam na 21.07 ale w pon mam wizyte u gin wiec moze sie zmienic ;)

Ja też według @ mam termin na 21 lipca, a wizyta u ginekologa 23.11 to zobaczę czy będzie tak samo
Ale masz źle ustawiony suwaczek, bo jeżeli termin na 21 lipca to 4 tygodnie i 5 dni, a u Ciebie się wyświetla 4 tygodnie 6 dni.

Lilith ciesze się że wszystko dobrze z maluszkiem :-)
Megan gratulacje serduszka :-)

U mnie samopoczucie coraz gorsze przez te mdłości, jeszcze doszedł ból głowy.
Teraz czekam na męża żeby przejął dzieciaczki :-)

f2w33e3kdaj3n4f0.png

Dobra Dziewczyna : Jakby bylo dwóch chłopaków to zapewne mój by na tym zakończył a bez jego pozwolenia sama nie zdziałam :-p zapewne jakby wyszly dwie córeczki to i by bylo polowanie na Maciusia :-) . Mój ma taka obsesje na temat syna , że aż si boje pomyśleć co wyjdzie jak będzie Marysia :-) . Chociaż i tak dla mnie ta ciaza to jedna wielka niespodzianka :-)

Ja też według @ mam termin na 21 lipca, a wizyta u ginekologa 23.11 to zobaczę czy będzie tak samo
Ale masz źle ustawiony suwaczek, bo jeżeli termin na 21 lipca to 4 tygodnie i 5 dni, a u Ciebie się wyświetla 4 tygodnie 6 dni.
nie moge sie juz doczekac poniedziałku ;/
a co do suwaczka to juz poprawione, dzieki ;)

Dobra Dziewczyna : Jakby bylo dwóch chłopaków to zapewne mój by na tym zakończył a bez jego pozwolenia sama nie zdziałam :-p zapewne jakby wyszly dwie córeczki to i by bylo polowanie na Maciusia :-) . Mój ma taka obsesje na temat syna , że aż si boje pomyśleć co wyjdzie jak będzie Marysia :-) . Chociaż i tak dla mnie ta ciaza to jedna wielka niespodzianka :-)
ja juz synka mam wiec fajnie by było jak by była córka ale to sie dopiero okaze , partner powiedział ze juz teraz moze byc córka jak synka ma wiec mam "wolną"reke ;)

Mam do was pytanie . Co myślicie o tym , czy można zaciazyc podczas końcówki okresu przy długich cyklach . Bo tak się zastanawiam nad sobą moje cykle są długie i nie regularne 33-50 . Wlasnie ostatni byl 50 dniowy . 16.10 przyszla @ . 23 pierwszy pelny stosunek oraz 30 . A 12 dni po ostatnim taka kreska na teście . I tak się zastanawiam czy po 12 dniach od stosunku kolor byłby taki juz wyrazisty.

Załączniki

• WP_20161114_16_10_22_Pro.jpg
    WP_20161114_16_10_22_Pro.jpg
    289 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Aga ja mam synka cudownego i w sumie mi to obojetne z 1 strony tez mi sie marza te sukienusie i wstazeczki a z drugiej braciszek dla synka:p kurde czemu to nie blizniaki.:p.Jeszcze nie dawno strasznie chcialam corke ale teraz mi to obojetne ..najwazniejsze jest zdrowie.

Heh i widze ze ja jem podobnie bo u mnie na sniadanie bulka z maslem i serem nic innego nie jem ewentualnie jeszcze jajecznica.

Z synem tez nie mialam jakis smakow ale wiem ze od slodkiego mnie odrzucilo na pewno bardziej takie konkretne rzeczy chcialam jesc i mleka duzo pilam codziennie platki z mlekiem.Nie mialam mdlosci ani wymiotow.

010igov3fkey3mez.png
Moj mąż to juz ubranka dla chłopca mi wysyła...taki pewny. Ogólnie rzecz biorąc marzy mi się dziewucha ale synusia tak samo bede kochać! I takie tez mam przeczucie. Byle zdrowe bylo!

Do góry