reklama
Dziękuje i również gratuluje !!! tak on powiedział że powinno sie to zrobic przed ciążą ale ze ja nie mialam wczesniej robionej to postaral sie to zrobic mega delikatnie i w sumie nic nie czułam i powiedział ze moze pojawic sie plamienie i mam sie nie stresowac ale na szczescie plamien wczesniej nie mialam jak i nie mam[emoji14]Megan szczesliwcu, gratuluję!
Wiecie, że podobno cytologi w ciazy się nie robi na początku? ale co kraj to obyczaj choć powtórzyła się ta teoria na innym wątku gdzie bylam. po cyto i przy nadzerce możesz plamic.
AIM jest to pocieszenie i daje większą nadzieje. babeczka tez mówiła, że moglobyc tak, że ten 'zjadl' tego mniejszego.. ważne, że serduszko jest.. Mój Cud..
Dziękuję Wam! teraz już mogę. powiem wam, że się tam przewetylowalam ze strachu i mnie wypuścić nie chciały bo zcierply mi ręce i nogi.. i trochę słabo wygladalam..tyle stresu..
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje dziewczyny wieczorem doczytam co i jak bo ciągle jestem w biegu[emoji14]
arrow92
Fanka BB :)
Ale zazdroszczę Wam wiedzy ze wszystko jest ok, ze widzialyscie swoje malenstwa na usg..ja oszaleje do tego 29.11 żeby usłyszeć serduszko...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
arrow92
Oczywiście taka zdrowa zazdrość dziewczyny bo cieszę się razem z Wami :*
DobraDziewczyna
i jestem i ja
cześć Dziewczyny
teoretycznie termian mam na 21.07 ale w pon mam wizyte u gin wiec moze sie zmienic
cześć Dziewczyny
teoretycznie termian mam na 21.07 ale w pon mam wizyte u gin wiec moze sie zmienic
Ostatnia edycja:
reklama
Pisze ze na dziewczynke bo na dwoch chlopakow wcinalam slodkie a teraz niekoniecznieWendy na dziewczynke to wlasnie podobno slodkie choc ja w to nie wierze .Kazda ciaza jest inna i tyle...U mnie jest zupelnie inaczej czy bedzie inna plec sie okaze.
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom