No to z ciążą idziemy równiutko , ja też już nie mogę doczekac się środy następnej, a dłuży się strasznie. A kiedy miałaś @, ja 14 października. Masz jakieś objawy już?nie moge sie juz doczekac poniedziałku ;/
a co do suwaczka to juz poprawione, dzieki
reklama
Ja miałam taką bladą kreskę w 26 dc, w 28 dc, bardzo ciemna była dopiero 33 dcMam do was pytanie . Co myślicie o tym , czy można zaciazyc podczas końcówki okresu przy długich cyklach . Bo tak się zastanawiam nad sobą moje cykle są długie i nie regularne 33-50 . Wlasnie ostatni byl 50 dniowy . 16.10 przyszla @ . 23 pierwszy pelny stosunek oraz 30 . A 12 dni po ostatnim taka kreska na teście . I tak się zastanawiam czy po 12 dniach od stosunku kolor byłby taki juz wyrazisty.
DobraDziewczyna
Fanka BB :)
ja miałam 13 jakies takie cos dziwne a 14 dopiero jakis konkret ;/ a co do objawów to tak , szybko się mecze niestetyNo to z ciążą idziemy równiutko , ja też już nie mogę doczekac się środy następnej, a dłuży się strasznie. A kiedy miałaś @, ja 14 października. Masz jakieś objawy już?
Napolka93
W poniedziałek zrobiłam betę wyszło 1780 dziś wyszlo 596 @ nie mam. Nawet brzuch mnie nie boli. Nie wiem co sie dzieje
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
DobraDziewczyna
ja niestety tez pracuje ostatnie dwa tyg miałam same ranki i po 2-3h juz miałam dość a gdzie jeszcze z dwa miesiace ? ;/Dobradziewczyno na temat zmęczenia tez sie mogę wypowiedzieć po 4h pracy ja juz padam na twarz a musze jeszcze raz tyle wytrzymac . Caly czas jestem spiaca glodna i obolala .
dobre pytanie , ważne jest aby robić w tym samym labolatoriumNapolka93 a robilas w tym samym laboratorium ?
Napolka93
W innym ale mówili że mają te same idczynniki. Zakres ma tabeli taki sam
reklama
A robiłaś w tych samych laboratoriach? Może idź do ginekologa szybciej?W poniedziałek zrobiłam betę wyszło 1780 dziś wyszlo 596 @ nie mam. Nawet brzuch mnie nie boli. Nie wiem co sie dzieje