reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Cześć Dziewczyny.
Strasznie zalatana jestem i muszę Was znowu nadrobić. Wczoraj porobilam wszystkie badania. Przede wszystkim test obciążenie glukoza wyszedł mi w normie, bo na czczo 73 mg/dl, po godzinie 99 mg/dl, a po dwóch 81mg/ml, wiec bardzo się cieszę.
Inne wyniki niektóre obniżowe, niektóre podwyższone, ale to juz moja gin powie co dalej. Póki co strasznie puchną mi nogi, ale to pewnie po siedzeniu w pracy po 8 godzin, no i po podróży.
A i najważniejsze z moja córeczka[emoji173]wszystko dobrze, dobrze się rozwija i wazy 743g. Wiec w końcu płeć rozpoznana - bedzie dziewczynka[emoji4] [emoji171]Maja[emoji5]
Życzę miłego dnia!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witam!!!
Monti powodzonka na glukozie....
wczoraj po wizycie nie miałam sił na nic... poleciałam tylko do home&you po parę ozdóbek świątecznych bo na nowym nic nie mam.... dzidzia rośnie prawidłowo, 900g już ma ;) następna wizyta po weekendzie majowym.
Świąteczne przygotowania daleko w tyle... chlebuś dziś kupiłam zamrożę bo do miasta jutro już nie pojadę :) dziś w pracy krócej chwilę, muszę nadrobić pranie i porządki...

Buziaki dla Was. W planie mam ogarnąć mieszkanie i umyć okna w salonie. Jutro jedziemy do moich rodziców. Bobas szalał w nocy aż obudziłam się ☺☺☺ był problem z ponownym zaśnięciem.

Aniek ja się muszę codziennie ważyć inaczej bym zwariowała:p lubię mieć kontrolę;)

Maniek udanych świąt u rodziców:*

Chybra fajnie że chce Ci się ćwiczyć! Mnie nikt nie zmusi[emoji16]

Pola haha rozumiem wieszak ważna rzecz :D

Madziazt super wyniki oby wszystkie były dobre:)) gratuluje dziewczynki!!! [emoji106][emoji173][emoji173][emoji173] a czułaś że będzie ona?

Monti powodzenia na glukozie;)

Paninka cieszę się że wizyta udana:))

Inka miłego sprzątania:)

Ja zaraz wkraczam do kuchni bo robimy urodziny męża:) wczoraj o 21 dzwonilismy po znajomych czy może być szynka w salatkach bo przecież post jest :D ale nikt się nie sprzeciwiał;) miłego dnia!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pola ale z Ciebie cwaniak, tam męża nabrać.
Madziazt gratulacje, super glukoza, no i córcia :)
Monti nie podchodź zbyt blisko, żeby pazurem nie dostać, lub laską :)
Paninka gratuluję udanej wizyty.
Aniek ja mam opcje z samochodem, ale przecież ktoś może iść piechotą, wózkiem, czy coś.
Melduje że katar był o dziwo jednodniowy. Dziś jest dobrze. Za to boli mnie podbrzusze po lewej stronie :/ nie jakoś mocno ale takimi jakby małymi skurczami. Trochę się martwię.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny.. :)

U nas malowanie dobiegło końca..na szczęście..jeszcze trochę porządków i piec ciasta trzeba.
Szczerze wymeczyło mnie to wszystko..Krocze boli brzuch się spina..a tu jeszcze w maju nas czeka sypialnia..Sporo roboty przy takich remontach..za to w domu jak później pięknie i czysto..

Dostałam już od mojej ubezpieczalni pakiet z rzeczami potrzebnymi do porodu i po porodzie..(ubezpieczalnie wysyłają takie pakiety bo tu większość w domu rodzi) Także w razie co jestem przygotowana ;) i żaden porod mi już niestraszny ;)

Próbowałam was odczytać ale niedalam rady..cały dzień w biegu a wieczorami padam..

Miłego dnia bąbelki :*

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Madziat gratuluję dziewczynki i dobrych wyników :)

Monti dobrych wyników życzę :)

Pola no to ładnie a mąż pewnie pomyślał że sami poodpoczywacie a tu taka niespodzianka ;)

Paninka gratuluję udanej wizyty :)

Inka ja też zaraz kończę wczorajsze sprzątanie ;)

Alex nie przemeczaj się :)

Pumelova chyba dobrze pamiętam, dzisiaj urodziny męża ? To Wszystkiego najlepszego dla niego :) i udanego wieczoru ze znajomymi :)
Hmm..szynkę właśnie zjadłam na śniadanie bo mi się bardzo chciało ;)

Miłego dnia dziewczyny :)

Dobrze wiedziec, ze z tymi humorami, rozczulaniem sie i wahaniami nie jestem sama ;) Pola- Ciebie z rownowagi wyprowadzil zepsuty wieszak, a mnie wczoraj to, ze moj G. czyszczac rower w przedpokoju nie pozamiatal idealnie i znalazlam na podlodze kilka okruszkow zeschnietego blota. Taaaak sie zdenerwowalam, a ten jeszcze na mnie patrzy i sie smieje. Normalnie jakbym jakiejs fazy dostala ;)

No i ten rower- moj G. z moim tata startuja amatorsko na rowerach w wyscigach mtb. Rower jest wazniejszy niz auto i.... musi byc w domu, zeby go co chwile rozkrecac, czyscic, przerabiac itp. Ostatnio kupil sobie taki stojak w Lidlu na rower i zostalam uszczesliwiona rozlozonym na podlodze stojakiem i zawieszonym na nim rowerze, ktory zajmuje pol przedpokoju... fajnie, ze ma pasje itp... ale czasem mam ochote skopac ten rower ;pppp

No to ponarzekalam ;)

Koncze pakowanie, odpoczne troche, a jak moj G wroci z pracy- wyruszamy w droge. Nie wiem czy zdolam sie oprzec i ominiemy mcdonalda ;) frytki to moja milosc w tej ciazy :)

Udanych przygotowan kobietki :)

reklama
Hej dziewczyny
Ja tez dzis wolne, bo przedszkole zamkniete i siedzimy w domu z synkiem. Super mi dzis zrobił niespodzianke, bo wstał o 5 rano....ale bawił sie sam w pokoju, sprawdzał tylko co jakis czas czy juz wstałam hahaha i sila rzeczy zwlekłam sie o 7.30 z lozka :D

Madziazt super, ze wszystko ok i kolejna cora w drodze :D
Truskawka moja tez w domu bo przedszkole zamknięte ale wstała o 8 i mnie o 9.30 obudziła ,że burczy jej w brzuchu [emoji14] normalnie opieka społeczna jakby się dowiedziała haha

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry