reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Cześć Dziewczyny.
Strasznie zalatana jestem i muszę Was znowu nadrobić. Wczoraj porobilam wszystkie badania. Przede wszystkim test obciążenie glukoza wyszedł mi w normie, bo na czczo 73 mg/dl, po godzinie 99 mg/dl, a po dwóch 81mg/ml, wiec bardzo się cieszę.
Inne wyniki niektóre obniżowe, niektóre podwyższone, ale to juz moja gin powie co dalej. Póki co strasznie puchną mi nogi, ale to pewnie po siedzeniu w pracy po 8 godzin, no i po podróży.
A i najważniejsze z moja córeczka[emoji173]wszystko dobrze, dobrze się rozwija i wazy 743g. Wiec w końcu płeć rozpoznana - bedzie dziewczynka[emoji4] [emoji171]Maja[emoji5]
Życzę miłego dnia!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witam!!!
Monti powodzonka na glukozie....
wczoraj po wizycie nie miałam sił na nic... poleciałam tylko do home&you po parę ozdóbek świątecznych bo na nowym nic nie mam.... dzidzia rośnie prawidłowo, 900g już ma ;) następna wizyta po weekendzie majowym.
Świąteczne przygotowania daleko w tyle... chlebuś dziś kupiłam zamrożę bo do miasta jutro już nie pojadę :) dziś w pracy krócej chwilę, muszę nadrobić pranie i porządki...

Buziaki dla Was. W planie mam ogarnąć mieszkanie i umyć okna w salonie. Jutro jedziemy do moich rodziców. Bobas szalał w nocy aż obudziłam się ☺☺☺ był problem z ponownym zaśnięciem.

Aniek ja się muszę codziennie ważyć inaczej bym zwariowała:p lubię mieć kontrolę;)

Maniek udanych świąt u rodziców:*

Chybra fajnie że chce Ci się ćwiczyć! Mnie nikt nie zmusi[emoji16]

Pola haha rozumiem wieszak ważna rzecz :D

Madziazt super wyniki oby wszystkie były dobre:)) gratuluje dziewczynki!!! [emoji106][emoji173][emoji173][emoji173] a czułaś że będzie ona?

Monti powodzenia na glukozie;)

Paninka cieszę się że wizyta udana:))

Inka miłego sprzątania:)

Ja zaraz wkraczam do kuchni bo robimy urodziny męża:) wczoraj o 21 dzwonilismy po znajomych czy może być szynka w salatkach bo przecież post jest :D ale nikt się nie sprzeciwiał;) miłego dnia!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pola ale z Ciebie cwaniak, tam męża nabrać.
Madziazt gratulacje, super glukoza, no i córcia :)
Monti nie podchodź zbyt blisko, żeby pazurem nie dostać, lub laską :)
Paninka gratuluję udanej wizyty.
Aniek ja mam opcje z samochodem, ale przecież ktoś może iść piechotą, wózkiem, czy coś.
Melduje że katar był o dziwo jednodniowy. Dziś jest dobrze. Za to boli mnie podbrzusze po lewej stronie :/ nie jakoś mocno ale takimi jakby małymi skurczami. Trochę się martwię.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny.. :)

U nas malowanie dobiegło końca..na szczęście..jeszcze trochę porządków i piec ciasta trzeba.
Szczerze wymeczyło mnie to wszystko..Krocze boli brzuch się spina..a tu jeszcze w maju nas czeka sypialnia..Sporo roboty przy takich remontach..za to w domu jak później pięknie i czysto..

Dostałam już od mojej ubezpieczalni pakiet z rzeczami potrzebnymi do porodu i po porodzie..(ubezpieczalnie wysyłają takie pakiety bo tu większość w domu rodzi) Także w razie co jestem przygotowana ;) i żaden porod mi już niestraszny ;)

Próbowałam was odczytać ale niedalam rady..cały dzień w biegu a wieczorami padam..

Miłego dnia bąbelki :*

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Madziat gratuluję dziewczynki i dobrych wyników :)

Monti dobrych wyników życzę :)

Pola no to ładnie a mąż pewnie pomyślał że sami poodpoczywacie a tu taka niespodzianka ;)

Paninka gratuluję udanej wizyty :)

Inka ja też zaraz kończę wczorajsze sprzątanie ;)

Alex nie przemeczaj się :)

Pumelova chyba dobrze pamiętam, dzisiaj urodziny męża ? To Wszystkiego najlepszego dla niego :) i udanego wieczoru ze znajomymi :)
Hmm..szynkę właśnie zjadłam na śniadanie bo mi się bardzo chciało ;)

Miłego dnia dziewczyny :)

Dobrze wiedziec, ze z tymi humorami, rozczulaniem sie i wahaniami nie jestem sama ;) Pola- Ciebie z rownowagi wyprowadzil zepsuty wieszak, a mnie wczoraj to, ze moj G. czyszczac rower w przedpokoju nie pozamiatal idealnie i znalazlam na podlodze kilka okruszkow zeschnietego blota. Taaaak sie zdenerwowalam, a ten jeszcze na mnie patrzy i sie smieje. Normalnie jakbym jakiejs fazy dostala ;)

No i ten rower- moj G. z moim tata startuja amatorsko na rowerach w wyscigach mtb. Rower jest wazniejszy niz auto i.... musi byc w domu, zeby go co chwile rozkrecac, czyscic, przerabiac itp. Ostatnio kupil sobie taki stojak w Lidlu na rower i zostalam uszczesliwiona rozlozonym na podlodze stojakiem i zawieszonym na nim rowerze, ktory zajmuje pol przedpokoju... fajnie, ze ma pasje itp... ale czasem mam ochote skopac ten rower ;pppp

No to ponarzekalam ;)

Koncze pakowanie, odpoczne troche, a jak moj G wroci z pracy- wyruszamy w droge. Nie wiem czy zdolam sie oprzec i ominiemy mcdonalda ;) frytki to moja milosc w tej ciazy :)

Udanych przygotowan kobietki :)

reklama
Hej dziewczyny
Ja tez dzis wolne, bo przedszkole zamkniete i siedzimy w domu z synkiem. Super mi dzis zrobił niespodzianke, bo wstał o 5 rano....ale bawił sie sam w pokoju, sprawdzał tylko co jakis czas czy juz wstałam hahaha i sila rzeczy zwlekłam sie o 7.30 z lozka :D

Madziazt super, ze wszystko ok i kolejna cora w drodze :D
Truskawka moja tez w domu bo przedszkole zamknięte ale wstała o 8 i mnie o 9.30 obudziła ,że burczy jej w brzuchu [emoji14] normalnie opieka społeczna jakby się dowiedziała haha

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry