reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam,
Podczytuje Was od samego początku ale jakoś czasu mi brakuje aby się ujawnić . Jestem Mamą 2 dziewczynek i 3 w drodze Termin mam na 29.06 ale moje dziewczyny po terminie się urodziły więc tym razem obawiam się że też nie mam co liczyć na wcześniejsze rozwiązanie. Chciałam się Was poradzić... Od około 1,5 mc pojawia mi się wypuklosc na wysokości lewego jajnika. Jak siedzę albo leżę to nie mam tego ale jak już chodZę albo stoję to się pojawia. Gołym okiem tego nie widać ale czuć pod ręką kulkę wielkości orzecha. Na lewym sromie mam też małego zylaka. Czasami czuję jakbym miała ciężkie krocze. WIzytę mam w środę po Świętach i zastanawiam się czy spróbować przełożyć na wcześniej. Miała może któraś coś podobnego? Nie chcę panikowac ale trochę się martwię zwłaszcza że na święta jedziemy na domki i założenie jest takie że będzie dużo atrakcji dla dzieci co wiąże się z dużą ilością ruchu.
Miłego dnia

reklama
Cześć Kobietki [emoji4]

Maziajka - kciukasy za dzisiejszą wizytę [emoji110][emoji110]

Patuszka - cieszę się, że ostatnia wizyta przyniosła tyle radości [emoji5]. Piękna waga córeczki [emoji4]
Zakupki też super udane - i to za taką kasę - nic tylko brać [emoji3]

Tymuniek - współczuję bezsenności, ja mogłabym teraz spać i spać - ale niestety.. Praca.
Ból krocza i ja na maxa odczuwam, do tego zaczęłam puchnac [emoji19]

Pola - zdrówka dla Karolinki! Trzymam kciuki za lekkie podejście sadystki/dentystki, no i braku dziur w zabkach młodej [emoji6]

Misia - kto rano wstaje temu... [emoji6]. Wykorzystaj dzień - od jutra ma być już brzydziej pogodowo [emoji5]

Megan kciuki za wizytę!
Ja wizytuję w czwartek i już się doczekać nie mogę jak tam baby urosło :-)

Przyszła Mamusia zdrówka, łykaj antybiotyk i oby szybko przeszło.

Wróciłam z badań krwi, czas się brać do pracy. Skończyliśmy remont/odświeżanie mieszkania, większość już posprzątane teraz pozostaje segregowanie i układanie rzeczy.

Miłego słonecznego dnia bo jutro podobno znowu powrót ochłodzenia.

Maziajka trzymam kciuki :*

Madzik87 tutaj Patuszka miała zapalenie żyły powierzchniowej - może masz coś takiego? Nie pamiętam szczegółów, ja bym się skontaktowała z lekarzem w dzien w ktorym mi to wyskoczyło ale ja szybko panikuje ;) ale skoro 1,5mca Cie to nie wystraszyło to poczekaj do wizyty ;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka trzymam kciuki :*

Madzik87 tutaj Patuszka miała zapalenie żyły powierzchniowej - może masz coś takiego? Nie pamiętam szczegółów, ja bym się skontaktowała z lekarzem w dzien w ktorym mi to wyskoczyło ale ja szybko panikuje ;) ale skoro 1,5mca Cie to nie wystraszyło to poczekaj do wizyty ;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję pumelova ☺ W sumie to mnie przestraszylas z tą zakrzepica ... zaraz zadzwonię do gina.

A tak jeszcze się zapytam,Mogę zostać z Wami?

Maziajka kciukasy za wizyte.
Aga_k_m no wstałam bo nie dane było mi pospać jak się skapnęłam to po 30 minutach telefon :/
Kasiulka wychodzi ok. Cukier przez noc nie ma wachan. Trochę wiadomo spada. Ogólnie jak zapisuje wszystko i mierze to chyba bardziej podświadomie się ograniczam i cukry są ładne takie 120, 115, max 140- to po McDonald's łącznie z lodem. No i skutek uboczny już tylko 1,5 na plusie od wagi wyjściowej :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki za kciuki przydadza sie :)

Kasiulka ide na 13.30 :-)

Magda witamy:-)

Misia no i przeczytalam lody z mc donalds ....moglabym jesc i jesc przepadlam.

reklama
Witam sie i ja

Troche mnie niebylo.Remont kuchnia plus ladna pogoda i caly dzien poza domem.dzisiaj M konczy malowac Jeszcze fronty i bedzie gotowe.

Nienadrabiam was bo tyle tego jest.
Gratuluje tym ktore wizytowaly.rosna te nasze dzieciaczki.trzymam kciuki za dzisiejsze wizyzy i glukozy

f2w3flw15r2h1ssa.png

Do góry