reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Monti endokrynolog powiedziała mi że nie mam niedoczynności tylko biorę eutyrox na ustabilizowanie hormonu tarczycy

reklama
ja od razu wiedziałam jak zaszłam w 1sza ciaze ze bedzie syn, od razu mi sie to przysniło i tak jakos czułam. Teraz nie mam zadnych przeczuc.

Kolejna "czarownica" [emoji1]

Wiesz co.. Z tymi bliźniakach u mnie to było tak.. Ze jak Jagoda się urodziła, to dziękowałam Bogu, że jest tylko 1[emoji23]

Teraz tez wolałabym chyba 1.. Za mało cierpliwości mam teraz przy 1 (moja 7-latka od roku postawiła sobie za cel wykończyć mnie), a jak przypomnę sobie pobudki co 2-3h, nocki w ogóle na ostro.. I cyc przez 15 miesięcy... To przy nowej dwójce boję się, że nie dałabym rady. Także nie będę zachlanna w tym temacie[emoji6] [emoji1]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

W poprzedniej ciąży Tsh miałam na poziomie 1,5 i to podobno jest bardzo doby wynik. Tym bardziej, że wcześniej przez długi czas nie mogłam zejść poniżej 4 :)
arrow92 to będzie zacny klub ;)

Hej kobitki :) od niedzieli nie mam sił na pisanie .. Po prostu jak sie cieszyłam ze nic mi nie jest tak teraz non stop coś mi wiruje na żołądku.. Mam ochote zmywiotować i oczywiscie odruch wymiotny jest ale nic poza tym ehh jeszcze dzisiaj ta wizyta o 14.15 wiec doszedł stres ale bardziej sie chyba stresuje na jakiego ginekologa trafie i ze jest to moja pierwsza od 4 lat wizyta takze masakra .. Po wizycie sie odezwe ;p mam nadzieje że jakoś dożyje .. kciuki za wszystkie również dzisiaj i jutro wizytujące [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kobitki :) od niedzieli nie mam sił na pisanie .. Po prostu jak sie cieszyłam ze nic mi nie jest tak teraz non stop coś mi wiruje na żołądku.. Mam ochote zmywiotować i oczywiscie odruch wymiotny jest ale nic poza tym ehh jeszcze dzisiaj ta wizyta o 14.15 wiec doszedł stres ale bardziej sie chyba stresuje na jakiego ginekologa trafie i ze jest to moja pierwsza od 4 lat wizyta takze masakra .. Po wizycie sie odezwe ;p mam nadzieje że jakoś dożyje .. kciuki za wszystkie również dzisiaj i jutro wizytujące [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj się :)
trzymam kciuki za wizyte :)

Megan to trzymam kciuki!!

A jak tam.nasze dziewczyny juz po wizytach Lilith Ty mialas rano mam nadzieje ze oki!!

Truskawka ja z Jasiem to samo od razu wiedzialam ze chlopak.nawet usg mi potrzebne nie bylo:p teraz mi sie snila Jagodka jakos zaraz po @ juz tak z 2 latka miala.A ostatnio tez mi sie snilo ze mialam CC i ze bedzie dziewczynka.Zobaczymy po ciazy biochemicznej wszystko mi jedno.Jeszcze ta moja endometrioza jestem szczesliwa ze w ogole jestem w ciazy!!!!!

Kasiulka o kurde jakim cudem ten Twoj dzidz taki duzy! Moze ta ostatnia @ to.nie @ byla no szok!!

010igov3fkey3mez.png

reklama
Do góry