reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Arrow super!
Tak lekarz na usg określi tydzień ciąży po wielkości dziecka. U mnie tez jest spory rozjad pomiędzy terminem z OM s USG. Okazuje sie ze milam hiper szybko owulacje. Pózniej wiek z USG ma mniejsze znaczenie, bo to ze dziecko duże nie znaczy ze poród będzie szybszy, a dziecko starsze ;) Moja koleżanka urodziła dużego wcześniaka z 35 tc i nic z tego ze miał ponad 3,400 jak nie był rozwinięty i nie potrafił samodzielnie oddychać. Podobno najbardziej wiarygodne jest usg w 12-13 tc

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny. Ja pierwsza wizyte mam pod koniec miesiaca. Ogolnie czuje sie ok. Ale bola mnie pieersi, brzuch i mi nie dobrze. Poza tym mialam jedenn dzien lekkie plamienie. Ale juz ok.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Arrow ale ja dalej nie wiem w którym tygodniu jestem ;) 29.10 ostatnia @, a w 21 dc bardzo mocne dwie krechy. Wg Om 7/8 tydzień a USG 10.Poczekam na USG pierwszego trymestru moze będzie coś więcej

Ostatnia edycja:
Aga ja tez nic innego nie jem ale lepszy ser jak pasztet bo w 1 ciazy mialam.faze na paszter haha:D

Kasiulka chyba 29.09:p ja mialam ostatnia 24.09 termin mam na 1.07 i wg Om i wg Usg

010igov3fkey3mez.png

A mnie pokaralo za te wczorajsze frytkowe grzeszki i dziś cierpię :(
Od rana przytulanki z kibelkiem.. ledwo doszłam do przychodni na badania z synem na szczęście powietrze dotrze zrobiło.. do tego doszedł ból głowy.. dlatego teraz idę na małą drzemkę z synkiem :)

Wizytujace dziewczyny dajcie znać :)

Witam nowe mamy

Nath dziękuję za rady. Ja to tez często miałam zapalenie pęcherza na szczęście po porodzie miałam ostatni raz i od tego czasu minelo 1.5 roku i cisza :))

Miłego dnia:*

-------------------
7t 1d [emoji173] wizyta 17.11

[emoji65]Franek 01.05.2015 [emoji173]

reklama
Zgadza sie. Biorę euthyrox25 1,5 tabletki dziennie.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Oh jak dobrze, że mam jakiegoś towarzysza w tym temacie, bo już myślałam że jestem sama.
Ja biorę aktualnie 75 ale w pierwszych tygodniach mój organizm oszalał i tsh tak mi spadało że prawie w nadczynnosc wpadłam. Dziś jadę właśnie do endokrynologa żeby ustabilizował mnie.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry