reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Lilith o matuchno ale śliczna. Jak prawdziwa laleczka :) szczerze to wcale się kotem nie denerwuje. Myślę że kicia będzie się do łóżka małemu pakować i mruczeć. Na początku muszę trochę pilnować a później niech sobie chlopak radzi, w końcu kicia to niecałe 4 kilo :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj Lilith będzie Twój mąż miał ręce pełne roboty jak się zaczną chłopcy kręcić obok córki. Ślicznota absolutna, i te oczyyyyyy [emoji7]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam ciążę obumarla. W 3 poprzednich brałam luteine a w tej dodatkowo acard.

Żeby tylko taki Aniołek pozostał, teraz to istna diablica :p

Tymuniek, kupiłam dwupaki zwykłych gładkich bluzek, chyba jest czarna, szara, granatowa i biała. Plus dwa topy, różowy taki żarówiasty i czarny. Przymierzalam też tą w serduszka i taką śliczna różową, ta była do karmienia. Ale na razie odpuściłam, jak będę miała niedosyt to znów coś sobie dokupię [emoji4]

Współczuję dziewczyny przeżyć..
Patuszka trzymaj się, oby już było tylko dobrze

Lilith, cudna malutka, oczka ma prześliczne [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Inka znam ten typ kobiet które muszą mieć kogoś i nawet jak nie będą szczęśliwe to nie odejdą. Szkoda gadać.

Linoone też będę musiała kupić parę bluzek w hm- też się już źle czuje w zwykłych. Szkoda że tak mały wybór jest e hm, wszystkie ciężarówki będą chodzily w tym samym :D fajna kiecke kupiłam w pepco granatowa za 40zl a jest cała obcisla przez co ładnie widać brzuszek

Aaggaa haha super fota[emoji16][emoji16]

Misia tak przekomicznie to dobrze powiedziane, ostatni raz 3 lata temu ziewlam w pracy ... mój szef że mną pojechał do szpitala nastawiac - do teraz to opowiadają nowym pracownikom[emoji16]
Udanego witania męża![emoji6]

Ola gratuluje dobrego cukru. Z moczem nie pomogę:*

Ewella mmm super leżaczek miłego odpoczywania[emoji16]

Patuszka to grzecznie rób zastrzyki!!:*

Lilith cudna cora[emoji7]

Ankus ja miałam 2 razy obumarla i dopiero za 3 razem po teście dzwoniłam do gina i dostałam od razu leki - luteine duphaston fraxyparyne

Imprezka udana, Agatka kopala bo same pyszności były i dziś dieta bo w czwartek wizyta:( buziaki!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie. Czy ktoraś z Was miała pierwszą ciążę obumarłą? Cy lekarz w drugiej ciąży dał jakieś leki od samego początku? Zaszłam teraz w ciążę po ciąży obumarłej i z wizytą czekam do 7 tygodnia, żeby zobaczyć na usg. Nie wiem czy dobrze robię? Będę wdzięczna za odpowiedzi.
Ja dostałam od razu duphaston, do chyba 12-13 tygodnia i tyle.

reklama
Pumelova, no niestety, wyboru za dużego nie ma ale co zrobić. I tak kocham hm :D
Ja też się zastanawiam nad jakimiś kieckami na wiosnę/lato. Na szczęście tu wystarczy że wezmę taką odcinaną pod biustem + ew. wstążka i jest git. Bo w takiej maksymalnie opinającej ciało bym chyba zwariowała. Mimo, że bardzo mi się to podoba na kimś :)
Ale historia z tym ziewaniem, uśmiałam się jak to sobie wyobraziłam :p chociaż tobie wtedy na pewno nie było do śmiechu..
Super, że imprezka się udała. Hehe, mam tak samo, też ok. tydzień przed wizytą trzymam wzorową dietkę ;) a po wizycie zawsze jem coś słodkiego!

Dziś planowałam się wyspać i poleżeć dłużej w łóżku, ale gdzie tam. Mimo że budzik na 9.40, obudziłam się o 6.40! Trochę poleżałam i wstałam. Także chyba skorzystam i pojadę sobie umyć i zatankować autko, wybiegam psy, a potem na zakupki jedzeniowe, bo mąż wraca wieczorem i zażyczył sobie rosołku :o muszę też zakupić arbuza bo mam mega ochotę. Wrzucę go do lodówki to do wieczorem akurat będzie przyjemnie schłodzony.

Miłej niedzieli brzuszki! :)

Do góry