reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Lilith o matuchno ale śliczna. Jak prawdziwa laleczka :) szczerze to wcale się kotem nie denerwuje. Myślę że kicia będzie się do łóżka małemu pakować i mruczeć. Na początku muszę trochę pilnować a później niech sobie chlopak radzi, w końcu kicia to niecałe 4 kilo :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj Lilith będzie Twój mąż miał ręce pełne roboty jak się zaczną chłopcy kręcić obok córki. Ślicznota absolutna, i te oczyyyyyy [emoji7]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam ciążę obumarla. W 3 poprzednich brałam luteine a w tej dodatkowo acard.

Żeby tylko taki Aniołek pozostał, teraz to istna diablica :p

Tymuniek, kupiłam dwupaki zwykłych gładkich bluzek, chyba jest czarna, szara, granatowa i biała. Plus dwa topy, różowy taki żarówiasty i czarny. Przymierzalam też tą w serduszka i taką śliczna różową, ta była do karmienia. Ale na razie odpuściłam, jak będę miała niedosyt to znów coś sobie dokupię [emoji4]

Współczuję dziewczyny przeżyć..
Patuszka trzymaj się, oby już było tylko dobrze

Lilith, cudna malutka, oczka ma prześliczne [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Inka znam ten typ kobiet które muszą mieć kogoś i nawet jak nie będą szczęśliwe to nie odejdą. Szkoda gadać.

Linoone też będę musiała kupić parę bluzek w hm- też się już źle czuje w zwykłych. Szkoda że tak mały wybór jest e hm, wszystkie ciężarówki będą chodzily w tym samym :D fajna kiecke kupiłam w pepco granatowa za 40zl a jest cała obcisla przez co ładnie widać brzuszek

Aaggaa haha super fota[emoji16][emoji16]

Misia tak przekomicznie to dobrze powiedziane, ostatni raz 3 lata temu ziewlam w pracy ... mój szef że mną pojechał do szpitala nastawiac - do teraz to opowiadają nowym pracownikom[emoji16]
Udanego witania męża![emoji6]

Ola gratuluje dobrego cukru. Z moczem nie pomogę:*

Ewella mmm super leżaczek miłego odpoczywania[emoji16]

Patuszka to grzecznie rób zastrzyki!!:*

Lilith cudna cora[emoji7]

Ankus ja miałam 2 razy obumarla i dopiero za 3 razem po teście dzwoniłam do gina i dostałam od razu leki - luteine duphaston fraxyparyne

Imprezka udana, Agatka kopala bo same pyszności były i dziś dieta bo w czwartek wizyta:( buziaki!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie. Czy ktoraś z Was miała pierwszą ciążę obumarłą? Cy lekarz w drugiej ciąży dał jakieś leki od samego początku? Zaszłam teraz w ciążę po ciąży obumarłej i z wizytą czekam do 7 tygodnia, żeby zobaczyć na usg. Nie wiem czy dobrze robię? Będę wdzięczna za odpowiedzi.
Ja dostałam od razu duphaston, do chyba 12-13 tygodnia i tyle.

reklama
Pumelova, no niestety, wyboru za dużego nie ma ale co zrobić. I tak kocham hm :D
Ja też się zastanawiam nad jakimiś kieckami na wiosnę/lato. Na szczęście tu wystarczy że wezmę taką odcinaną pod biustem + ew. wstążka i jest git. Bo w takiej maksymalnie opinającej ciało bym chyba zwariowała. Mimo, że bardzo mi się to podoba na kimś :)
Ale historia z tym ziewaniem, uśmiałam się jak to sobie wyobraziłam :p chociaż tobie wtedy na pewno nie było do śmiechu..
Super, że imprezka się udała. Hehe, mam tak samo, też ok. tydzień przed wizytą trzymam wzorową dietkę ;) a po wizycie zawsze jem coś słodkiego!

Dziś planowałam się wyspać i poleżeć dłużej w łóżku, ale gdzie tam. Mimo że budzik na 9.40, obudziłam się o 6.40! Trochę poleżałam i wstałam. Także chyba skorzystam i pojadę sobie umyć i zatankować autko, wybiegam psy, a potem na zakupki jedzeniowe, bo mąż wraca wieczorem i zażyczył sobie rosołku :o muszę też zakupić arbuza bo mam mega ochotę. Wrzucę go do lodówki to do wieczorem akurat będzie przyjemnie schłodzony.

Miłej niedzieli brzuszki! :)

Do góry