reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aniek ja się kompletnie nie znam na kwiatkach -jakby co to skończyłam wydział biologii :) mama chce jechać po bratki ale chyba je potrzyma w piwnicy. Już sporo ma wysadzonych w skrzynki, stoją w domu lub w piwnicy, później je wystawia na dzień na dwór. I jak ludzie sądzą to u nas już są.
Pola zdrowia dla Ciebie, oby zaczęło się i skończyło tylko na gardle.
Tymuniek współczuję, z tego zestawu stawiam na chińczyka jednak. Ja uwielbiam bo mam żołądek jak koza, ale mąż czasem cierpi.
AAggAA fajnie imprezowo w weekend, ale te ryby....nawet nie popiwkujesz. Łap za to słoneczko :)
Pumelova udanych urodzin. Zablokowana szczeka, no musiało to nie być miłe, ale na pewno przekomiczne dla postronnych. Kiedyś znajomej wypadła zuchwa jak ziewala , a miała zepsuta komórkę i jeszcze była na działce. Poszła do sąsiadów z kartka-"wypadła mi szczeka, nie mogę mówić, proszę zadzwonić pod nr telefonu .... do taty."
Abed najlepszego dla synka.
Alex to przesyłam słonko, u nas pieknie, ciepło, ptaki śpiewają. U remont, jak ha się cieszę że u nas już po :)
Inka współczuję przeżyć z siostra, znam z autopsji tyle że z kuzynka mam takie jazdy.
Linoone mój też wraca, już wczoraj posprzątałam ba blysk, dzisiaj poodkurzalam i czekam. Wróci w nocy lub jutro rano. I tak ciepnie bagaże na środek i pewnie z tydzień się będzie wypakowywal, a ja będę prac. No ale w końcu już będzie :) zjaral buźkę na murzyna. Pochwal się bluzeczkami.
Lilith ogólnie to kicia wścieka się jak mały kociak. Nie przepada za małymi , glosnymi dziećmi, cichym daje się głaskać. Ma problemy zdrowotne jak każda kobieta w jej wieku :) drogi moczowe ;) troszkę zolciowe, ale wiem co kiedy jej podać. Nie prasuje bo ogarnęłam na tygodniu tym razem, czekam na mężusia, muszę z maszynka polatać po nogach itp:)
Ja już po zakupach spożywczych, ubraniowych z mamą i kwiatowych. Kupiliśmy 25 bratków. Idę do cioci na kawkę. Potem pościel przebiorę bo od rana na dworku łapie słońce i idę orcować nogi,peeling, naleśnik, maseczkę i czekam na tego mojego chłopa. Na reszcie będzie sex :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Abed wszystkiego najlepszego dla synka [emoji5]

Lilith piekna corcia [emoji2]

Aaggaa super [emoji6]

Pumelova udanej imprezki.

Ja juz posprzatalam,po obiadku i leze na tarasie w sloneczku [emoji3]

No wiec :D
Cukrzycy nie mam! [emoji1319]

Ale za to mam leukocyty w moczu.... i obniżone we krwi, za to pdowyzszone neutroxyty i monocyty.

Moja gin w smsie napisała, ze jesli mnie nic nie piecze i nie boli przy oddawaniu moczu, to sie nie przejmować, bo wszystko w porzadku.
Ale przeczytałam, ze moze to świadczyć o infekcji bakteryjnej albo zatruciu ciążowym...

Nie wiem, co myślicie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Linoone ja z bluzkami myslałam tak samo ;) i też zmienilam zdanie... a uwierz mi że jeszcze po ciaży też chwile pochodzisz bo brzuszek nie chce robić się płaski w godzinę po porodzie ;)
AAggAA88 fajna fota :)
Ola W. myślę że lekarka ma rację, pokażesz jej wyniki na wizycie i dopytasz jeszcze

dzięki dziewczyny za życzenia :) maiał dziś swój dzień :) cały dzień na dworze :) wyciągnął zabawki z piskownicy, dawno nie widział więc był spokój :) później zgodziliśmy się na lody a teraz w wannie leży :) na codzień mu nie pozwalam, tylko prysznic :) ja muszę jeszcze tort przełożyć na jutro i zabwa w kulkowie na szczęście ;)

AAggAA super :) świetnie wyglądasz :)

Ja juz wróciłam z działki fajnie tak na powietrzu pół dnia posiedzieć :) poszlysmy jeszcze na lody ale kolejka była tak duża, że siły nie miałam stać i zajadam się truskawkami ;)
Melduje, że balkon błyszczy ;) można leżaczek stawiać :D

Cześć Dziewczynki [emoji4]

Lilith - jejku jaka śliczna Dziewuszka [emoji7][emoji7][emoji7]. Te oczy, te usta, te włosy!!! Ojjj miejcie się na baczności - zieciowie będą do Was wbijali wszelkimi możliwymi wejściami [emoji16].

Aaggaa - o kurcze.. To miałaś wczoraj niezłą jazdę. Za dużo wrażeń i aktywności tak na raz. Mam nadzieję, że dzisiaj jest już wszystko w porządku?

Ewella - i jak tam dzisiejszy/wczorajszy małżonek?

Ola - no proszę jakie bohaterskie podejście do glukozy [emoji16]. Trzymam kciuki za świetne wyniki [emoji110]
Edit: mam nadzieję, że jest tak jak mówi lekarka - ale zawsze można też skonsultować te wyniki z innym lekarzem.

Abed - najlepszosci dla Synka [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Aaggaa - zazdroszczę tego lezakowania nad jeziorkiem. I grilla w takim otoczeniu [emoji5].
Zdjęcie 1 klasa [emoji106][emoji1][emoji1][emoji3]
(Z Jaga miałam takowe zrobione nad rzeką 3 tyg przed porodem - matko... wyglądałam niczym walen wyrzucony na brzeg [emoji1][emoji23]. Tym razem zdecydowanie szybciej sobie takie ujęcia porobie [emoji6][emoji3])

Ola, super z tą cukrzycą! Co do badań nie pomogę, ja się zwykle słucham lekarza. Ufam mu i nie szukam info po internetach, bo bym chyba oszalała że stresu [emoji6]
Abed, fajnie że urodzinki się udały [emoji4]
Misia, jeśli chodzi o zakupy, to nic szczególnego nie kupiłam, tylko zwykłe bluzki z krótkim rękawem i bez rękawów, w sam raz na lato. [emoji4]

Kupiłam sobie tę płytę Lewandowskiej, ćwiczenia w ciąży i wypróbowałam jeden program. Muszę przyznać że całkiem przyjemnie się to ćwiczyło. Takie lekkie cardio, akurat na poprawienie kondycji [emoji4]
Ale powiem wam, że właśnie zmieniłam pościel i bardziej się zmachałam to robiąc niż ćwicząc [emoji12]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzieki Laski!
Wrocilam jakie 1,5h temu. Po drodze skoczylam do biedrony po skladniki na placuszki z owocami na kolacje[emoji4] jakis mily, pachnacy chlopak przepuscil mnie w kolejce do kasy [emoji1] mowie: paaaanie ale pan masz tylko jedna rzecz...on: nie szkodzi, kobiety maja pierszenstwo.
Mysle sobie, czy to ten outfit rybny tak dobrze dziala? Brzuch zasloniety wiec odpada[emoji1] kurde warto chodzic na menela do sklepu[emoji4]

Powiem Wam, ze niby nuda na tych rybach, ale czas z mezem sam na sam sobie cenie. Dojrzal dzisiaj wreszcie ruchy na brzuchu, po kielbasce z grilla [emoji28]

Trzasnelismy sobie jednorazowego...chociaz mam zle doswiadczenia. Kiedys na innym lowisku na chwile zostalam z grillem sama i zaczal sie jarac tak ze musialam go gasic woda ze stawu zeby nie zapalil sie pomost o sucha trawa...kielbasy sie porozwalaly w pizdziet i tyle z tego zostalo...[emoji16]

Ola - jesli lekarz mowi tak, to nie uciekaj sie do internetu, nie ma to sensu[emoji4]

Ewellka no to skoro balkon blyszczy to zimne piwko i lezaczek...
Kurde...wroc! Zimne mleko i lezaczek [emoji1]

Misia wlasnie tez gole nogi [emoji1] haha! Udanego...ten tego [emoji1][emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry