reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aniek ja się kompletnie nie znam na kwiatkach -jakby co to skończyłam wydział biologii :) mama chce jechać po bratki ale chyba je potrzyma w piwnicy. Już sporo ma wysadzonych w skrzynki, stoją w domu lub w piwnicy, później je wystawia na dzień na dwór. I jak ludzie sądzą to u nas już są.
Pola zdrowia dla Ciebie, oby zaczęło się i skończyło tylko na gardle.
Tymuniek współczuję, z tego zestawu stawiam na chińczyka jednak. Ja uwielbiam bo mam żołądek jak koza, ale mąż czasem cierpi.
AAggAA fajnie imprezowo w weekend, ale te ryby....nawet nie popiwkujesz. Łap za to słoneczko :)
Pumelova udanych urodzin. Zablokowana szczeka, no musiało to nie być miłe, ale na pewno przekomiczne dla postronnych. Kiedyś znajomej wypadła zuchwa jak ziewala , a miała zepsuta komórkę i jeszcze była na działce. Poszła do sąsiadów z kartka-"wypadła mi szczeka, nie mogę mówić, proszę zadzwonić pod nr telefonu .... do taty."
Abed najlepszego dla synka.
Alex to przesyłam słonko, u nas pieknie, ciepło, ptaki śpiewają. U remont, jak ha się cieszę że u nas już po :)
Inka współczuję przeżyć z siostra, znam z autopsji tyle że z kuzynka mam takie jazdy.
Linoone mój też wraca, już wczoraj posprzątałam ba blysk, dzisiaj poodkurzalam i czekam. Wróci w nocy lub jutro rano. I tak ciepnie bagaże na środek i pewnie z tydzień się będzie wypakowywal, a ja będę prac. No ale w końcu już będzie :) zjaral buźkę na murzyna. Pochwal się bluzeczkami.
Lilith ogólnie to kicia wścieka się jak mały kociak. Nie przepada za małymi , glosnymi dziećmi, cichym daje się głaskać. Ma problemy zdrowotne jak każda kobieta w jej wieku :) drogi moczowe ;) troszkę zolciowe, ale wiem co kiedy jej podać. Nie prasuje bo ogarnęłam na tygodniu tym razem, czekam na mężusia, muszę z maszynka polatać po nogach itp:)
Ja już po zakupach spożywczych, ubraniowych z mamą i kwiatowych. Kupiliśmy 25 bratków. Idę do cioci na kawkę. Potem pościel przebiorę bo od rana na dworku łapie słońce i idę orcować nogi,peeling, naleśnik, maseczkę i czekam na tego mojego chłopa. Na reszcie będzie sex :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Abed wszystkiego najlepszego dla synka [emoji5]

Lilith piekna corcia [emoji2]

Aaggaa super [emoji6]

Pumelova udanej imprezki.

Ja juz posprzatalam,po obiadku i leze na tarasie w sloneczku [emoji3]

No wiec :D
Cukrzycy nie mam! [emoji1319]

Ale za to mam leukocyty w moczu.... i obniżone we krwi, za to pdowyzszone neutroxyty i monocyty.

Moja gin w smsie napisała, ze jesli mnie nic nie piecze i nie boli przy oddawaniu moczu, to sie nie przejmować, bo wszystko w porzadku.
Ale przeczytałam, ze moze to świadczyć o infekcji bakteryjnej albo zatruciu ciążowym...

Nie wiem, co myślicie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Linoone ja z bluzkami myslałam tak samo ;) i też zmienilam zdanie... a uwierz mi że jeszcze po ciaży też chwile pochodzisz bo brzuszek nie chce robić się płaski w godzinę po porodzie ;)
AAggAA88 fajna fota :)
Ola W. myślę że lekarka ma rację, pokażesz jej wyniki na wizycie i dopytasz jeszcze

dzięki dziewczyny za życzenia :) maiał dziś swój dzień :) cały dzień na dworze :) wyciągnął zabawki z piskownicy, dawno nie widział więc był spokój :) później zgodziliśmy się na lody a teraz w wannie leży :) na codzień mu nie pozwalam, tylko prysznic :) ja muszę jeszcze tort przełożyć na jutro i zabwa w kulkowie na szczęście ;)

AAggAA super :) świetnie wyglądasz :)

Ja juz wróciłam z działki fajnie tak na powietrzu pół dnia posiedzieć :) poszlysmy jeszcze na lody ale kolejka była tak duża, że siły nie miałam stać i zajadam się truskawkami ;)
Melduje, że balkon błyszczy ;) można leżaczek stawiać :D

Cześć Dziewczynki [emoji4]

Lilith - jejku jaka śliczna Dziewuszka [emoji7][emoji7][emoji7]. Te oczy, te usta, te włosy!!! Ojjj miejcie się na baczności - zieciowie będą do Was wbijali wszelkimi możliwymi wejściami [emoji16].

Aaggaa - o kurcze.. To miałaś wczoraj niezłą jazdę. Za dużo wrażeń i aktywności tak na raz. Mam nadzieję, że dzisiaj jest już wszystko w porządku?

Ewella - i jak tam dzisiejszy/wczorajszy małżonek?

Ola - no proszę jakie bohaterskie podejście do glukozy [emoji16]. Trzymam kciuki za świetne wyniki [emoji110]
Edit: mam nadzieję, że jest tak jak mówi lekarka - ale zawsze można też skonsultować te wyniki z innym lekarzem.

Abed - najlepszosci dla Synka [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Aaggaa - zazdroszczę tego lezakowania nad jeziorkiem. I grilla w takim otoczeniu [emoji5].
Zdjęcie 1 klasa [emoji106][emoji1][emoji1][emoji3]
(Z Jaga miałam takowe zrobione nad rzeką 3 tyg przed porodem - matko... wyglądałam niczym walen wyrzucony na brzeg [emoji1][emoji23]. Tym razem zdecydowanie szybciej sobie takie ujęcia porobie [emoji6][emoji3])

Ola, super z tą cukrzycą! Co do badań nie pomogę, ja się zwykle słucham lekarza. Ufam mu i nie szukam info po internetach, bo bym chyba oszalała że stresu [emoji6]
Abed, fajnie że urodzinki się udały [emoji4]
Misia, jeśli chodzi o zakupy, to nic szczególnego nie kupiłam, tylko zwykłe bluzki z krótkim rękawem i bez rękawów, w sam raz na lato. [emoji4]

Kupiłam sobie tę płytę Lewandowskiej, ćwiczenia w ciąży i wypróbowałam jeden program. Muszę przyznać że całkiem przyjemnie się to ćwiczyło. Takie lekkie cardio, akurat na poprawienie kondycji [emoji4]
Ale powiem wam, że właśnie zmieniłam pościel i bardziej się zmachałam to robiąc niż ćwicząc [emoji12]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzieki Laski!
Wrocilam jakie 1,5h temu. Po drodze skoczylam do biedrony po skladniki na placuszki z owocami na kolacje[emoji4] jakis mily, pachnacy chlopak przepuscil mnie w kolejce do kasy [emoji1] mowie: paaaanie ale pan masz tylko jedna rzecz...on: nie szkodzi, kobiety maja pierszenstwo.
Mysle sobie, czy to ten outfit rybny tak dobrze dziala? Brzuch zasloniety wiec odpada[emoji1] kurde warto chodzic na menela do sklepu[emoji4]

Powiem Wam, ze niby nuda na tych rybach, ale czas z mezem sam na sam sobie cenie. Dojrzal dzisiaj wreszcie ruchy na brzuchu, po kielbasce z grilla [emoji28]

Trzasnelismy sobie jednorazowego...chociaz mam zle doswiadczenia. Kiedys na innym lowisku na chwile zostalam z grillem sama i zaczal sie jarac tak ze musialam go gasic woda ze stawu zeby nie zapalil sie pomost o sucha trawa...kielbasy sie porozwalaly w pizdziet i tyle z tego zostalo...[emoji16]

Ola - jesli lekarz mowi tak, to nie uciekaj sie do internetu, nie ma to sensu[emoji4]

Ewellka no to skoro balkon blyszczy to zimne piwko i lezaczek...
Kurde...wroc! Zimne mleko i lezaczek [emoji1]

Misia wlasnie tez gole nogi [emoji1] haha! Udanego...ten tego [emoji1][emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry