reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Dzień dobry wszystkim! Ja jeszcze leżę choć właściwie od 6tej nie śpię. U nas brzydka pogoda jak zwykle[emoji20]ale mamy do ikei jechać to może jakos to przeżyje.
Ola W. ostatnio oglądałam filmik mamy ginekolog i tam mówiła ze należy być 8 godzin na czczo, ze 12h to stare normy i nowa norma to właśnie 8 godz i 75g glukozy ( kiedyś było 50g). Także nie martw się. Mnie czeka glukoza za 1,5tyg. To dobrze ze piszesz ze nie jest tak źle, może i ja jakos dam radę.

Miłego dnia życzę![emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej wszystkim noc była strssznie przechlapana wymiotowałam coś mi zaszkodziło stawiam na pomidora ze skórą i kakao oraz żarcie z chinczyka:( także ledwo żyłam:(:(

Ewela ten olaplex jak dodaję się do farby to jest słabszy efekt także można sobie np. Zrobić tą kurację między farbowaniem włosów:)

Ewwela jakie odżywki są już wprowadzane na rynek do włosów z OlaPlex?cykniesz foto.

Madzia podobno ta cytrynowa jest lepsza. Nie wiem, bo ta zwykła piłam sto lat temu :)
Ale ja lubie słodkie, wiec tez nie umiem określić :D
Zawrotów głowy nie mam. Jest ok ;) najgorsze-ostatnie pobranie przede mna. Tego sie boje najbardziej, ale mam nadzieje, ze nie wstrzyknie sie w to samo miejsce ;)

Wlasnie nie oglądałam teho, ale tez dostałam 75g. Ogolnie moja gin jest jakos w wieku mamyginekolog, wiec o to w sumie jestem spokojna. Nie wiedzialam tylko z tymi godzinami :)

Madzia podobno ta cytrynowa jest lepsza. Nie wiem, bo ta zwykła piłam sto lat temu :)
Ale ja lubie słodkie, wiec tez nie umiem określić :D
Zawrotów głowy nie mam. Jest ok ;) najgorsze-ostatnie pobranie przede mna. Tego sie boje najbardziej, ale mam nadzieje, ze nie wstrzyknie sie w to samo miejsce ;)

Wlasnie nie oglądałam teho, ale tez dostałam 75g. Ogolnie moja gin jest jakos w wieku mamyginekolog, wiec o to w sumie jestem spokojna. Nie wiedzialam tylko z tymi godzinami :)

No właśnie tam gdzie ja mam robić jest napisane ze można przynieść cytrynę ze sobą to wcisną pare kropelek, tak wiec zrobie[emoji6]
Powodzenie, trzymam kciuki za 3 wkucie, oby było najlzejsze[emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tymuniek one nie sa z olaplex tylko inna firma Ale fryzjerka mówiła mi że byli teraz niedawno na szkoleniu to im to pokazywali i mają to wprowadzać, wiem, że już w niektórych salonach jest to używane :) pięknie pachnie i umnie działa super :) kurcze nie da się zdjęcia wrzucić cały czas pisze, ze za duże wpisz sobie Nashi Argan ja używam szamponu odżywki i olejku :)

Pola życzę Ci zdrowia:)

Ola w miłego siedzenia :D ja nie narzekam to nie było źle, a miałam zwykłą nie cytrynową:p życzę dobrego wyniku. Myślę że te 10-11h też będzie ok no chyba że jadłaś czekoladę to może mieć wpływ według internetów na kolację nie powinno się jeść słodyczy i owoców:p

Ewella haha dobre :D daj znać jak się czuje :D mi jest zawsze szkoda mojego jak ma kaca :D zrób mu dobry koktajl witaminowy[emoji16] i jajko sadzone na śniadanie!

Madziazt udanych zakupów!

Tymuniek biedna współczuję Ci nocy:( pij dużo wody!
A ten olaplex jest sens robić jak się nie farbuje? Mam już połowę naturalnych :>

Pogoda piękna, my na 15 na urodzinki ale w knajpie to na dworze posiedzimy:)

Miłego!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aniek - polezalam i przeszlo. Glodna nie bylam po prostu w ciazy powrocila mi choroba lokomocyjna[emoji4] wychodzi na to, ze bede zmuszona zawsze prowadzic, wtedy nie mam z tym problemu. [emoji8][emoji8][emoji8]

Noc okrutna! Maz chrapal...mala walila rowno! I wez sie czlowieku wyspij.
W dodatku zadowolony wstal po 7...skazanie panskie mam z nim [emoji1]

Jadziem do tesco, po prezenty dla dziewczynek [emoji4] Blanka opiekowalam sie 2 lata wiec prezent musi byc. A urodzinki ma jej mlodsza siostra Pola [emoji4] jutro idziemy imprezowac.

A potem...

Jedziemy lowic z mezem ryby...umre, ale bedzie grill to przynajmniej nie z glodu[emoji1][emoji28]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova powiem Ci, że właśnie wstał i jest normalny :D dobrze się czuje i juz sam ino wstał mówi zabieram się za balkon haha dobre :D ok akurat byłam bo świeże owoce to mu zrobię :)dzięki
Udanych urodzin a jak na dworze to fajnie :)

Tymuniek zdrówka :)

AAggAA weź sobie książkę, leżak i będzie ok :D chyba, że inne panie jadą i będziesz miała towarzystwo :) Miłego

reklama
pumelova ale ty się namęczysz z tym zębem, dobrze że nic nie płaciłaś :)
misia12 piękne :) ja ostatnio pomalowałm na czerwono :D ale nie umywają się do Twoich :)
Tymuniek zdrówka, żeby samo przeszło
Alex_87 ja się im nie dziwię ;) ja często też nie jestem pewna czy to ciąża czy brzuszek ;)
Truskawka89 i co to dla was oznacza?
LILITH piekną masz córkę :)
Pola zdrówka
AAggAA88 udanych łowów :D

u nas piękna pogoda :) wczoraj ograneliśmy dom to dziś mamy czas na ogród :) mąż już robi a ja piekę tort na jutro bo mój syn dziś kończy 5 lat :D kiedy to minęło .... Miłego dnia :)

Do góry