reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Dzień dobry wszystkim! Ja jeszcze leżę choć właściwie od 6tej nie śpię. U nas brzydka pogoda jak zwykle[emoji20]ale mamy do ikei jechać to może jakos to przeżyje.
Ola W. ostatnio oglądałam filmik mamy ginekolog i tam mówiła ze należy być 8 godzin na czczo, ze 12h to stare normy i nowa norma to właśnie 8 godz i 75g glukozy ( kiedyś było 50g). Także nie martw się. Mnie czeka glukoza za 1,5tyg. To dobrze ze piszesz ze nie jest tak źle, może i ja jakos dam radę.

Miłego dnia życzę![emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej wszystkim noc była strssznie przechlapana wymiotowałam coś mi zaszkodziło stawiam na pomidora ze skórą i kakao oraz żarcie z chinczyka:( także ledwo żyłam:(:(

Ewela ten olaplex jak dodaję się do farby to jest słabszy efekt także można sobie np. Zrobić tą kurację między farbowaniem włosów:)

Ewwela jakie odżywki są już wprowadzane na rynek do włosów z OlaPlex?cykniesz foto.

Madzia podobno ta cytrynowa jest lepsza. Nie wiem, bo ta zwykła piłam sto lat temu :)
Ale ja lubie słodkie, wiec tez nie umiem określić :D
Zawrotów głowy nie mam. Jest ok ;) najgorsze-ostatnie pobranie przede mna. Tego sie boje najbardziej, ale mam nadzieje, ze nie wstrzyknie sie w to samo miejsce ;)

Wlasnie nie oglądałam teho, ale tez dostałam 75g. Ogolnie moja gin jest jakos w wieku mamyginekolog, wiec o to w sumie jestem spokojna. Nie wiedzialam tylko z tymi godzinami :)

Madzia podobno ta cytrynowa jest lepsza. Nie wiem, bo ta zwykła piłam sto lat temu :)
Ale ja lubie słodkie, wiec tez nie umiem określić :D
Zawrotów głowy nie mam. Jest ok ;) najgorsze-ostatnie pobranie przede mna. Tego sie boje najbardziej, ale mam nadzieje, ze nie wstrzyknie sie w to samo miejsce ;)

Wlasnie nie oglądałam teho, ale tez dostałam 75g. Ogolnie moja gin jest jakos w wieku mamyginekolog, wiec o to w sumie jestem spokojna. Nie wiedzialam tylko z tymi godzinami :)

No właśnie tam gdzie ja mam robić jest napisane ze można przynieść cytrynę ze sobą to wcisną pare kropelek, tak wiec zrobie[emoji6]
Powodzenie, trzymam kciuki za 3 wkucie, oby było najlzejsze[emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tymuniek one nie sa z olaplex tylko inna firma Ale fryzjerka mówiła mi że byli teraz niedawno na szkoleniu to im to pokazywali i mają to wprowadzać, wiem, że już w niektórych salonach jest to używane :) pięknie pachnie i umnie działa super :) kurcze nie da się zdjęcia wrzucić cały czas pisze, ze za duże wpisz sobie Nashi Argan ja używam szamponu odżywki i olejku :)

Pola życzę Ci zdrowia:)

Ola w miłego siedzenia :D ja nie narzekam to nie było źle, a miałam zwykłą nie cytrynową:p życzę dobrego wyniku. Myślę że te 10-11h też będzie ok no chyba że jadłaś czekoladę to może mieć wpływ według internetów na kolację nie powinno się jeść słodyczy i owoców:p

Ewella haha dobre :D daj znać jak się czuje :D mi jest zawsze szkoda mojego jak ma kaca :D zrób mu dobry koktajl witaminowy[emoji16] i jajko sadzone na śniadanie!

Madziazt udanych zakupów!

Tymuniek biedna współczuję Ci nocy:( pij dużo wody!
A ten olaplex jest sens robić jak się nie farbuje? Mam już połowę naturalnych :>

Pogoda piękna, my na 15 na urodzinki ale w knajpie to na dworze posiedzimy:)

Miłego!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aniek - polezalam i przeszlo. Glodna nie bylam po prostu w ciazy powrocila mi choroba lokomocyjna[emoji4] wychodzi na to, ze bede zmuszona zawsze prowadzic, wtedy nie mam z tym problemu. [emoji8][emoji8][emoji8]

Noc okrutna! Maz chrapal...mala walila rowno! I wez sie czlowieku wyspij.
W dodatku zadowolony wstal po 7...skazanie panskie mam z nim [emoji1]

Jadziem do tesco, po prezenty dla dziewczynek [emoji4] Blanka opiekowalam sie 2 lata wiec prezent musi byc. A urodzinki ma jej mlodsza siostra Pola [emoji4] jutro idziemy imprezowac.

A potem...

Jedziemy lowic z mezem ryby...umre, ale bedzie grill to przynajmniej nie z glodu[emoji1][emoji28]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova powiem Ci, że właśnie wstał i jest normalny :D dobrze się czuje i juz sam ino wstał mówi zabieram się za balkon haha dobre :D ok akurat byłam bo świeże owoce to mu zrobię :)dzięki
Udanych urodzin a jak na dworze to fajnie :)

Tymuniek zdrówka :)

AAggAA weź sobie książkę, leżak i będzie ok :D chyba, że inne panie jadą i będziesz miała towarzystwo :) Miłego

reklama
pumelova ale ty się namęczysz z tym zębem, dobrze że nic nie płaciłaś :)
misia12 piękne :) ja ostatnio pomalowałm na czerwono :D ale nie umywają się do Twoich :)
Tymuniek zdrówka, żeby samo przeszło
Alex_87 ja się im nie dziwię ;) ja często też nie jestem pewna czy to ciąża czy brzuszek ;)
Truskawka89 i co to dla was oznacza?
LILITH piekną masz córkę :)
Pola zdrówka
AAggAA88 udanych łowów :D

u nas piękna pogoda :) wczoraj ograneliśmy dom to dziś mamy czas na ogród :) mąż już robi a ja piekę tort na jutro bo mój syn dziś kończy 5 lat :D kiedy to minęło .... Miłego dnia :)

Do góry