reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aniek bo ja korzystam, póki mogę mieć to noszę długie. W młodości takie miałam tak do końca studiów, potem praca w laboratorium i już się nie dało mieć takich swoich. W 9 miesiącu zrobię już krótkie :)
Tymuniek no zdrowiej dziewczyno, bo co ty będziesz w tej sypialni robić?, chorować? Lepiej robić coś innego :)
Właśnie posprzątałam łazienkę i salon. Jutro sypialnię skończę i przeleci podłogi. Jadę jutro rano z mama po kwiatki do ogródka przed domem, bo tata jedzie działkę szykować do sezonu. No i czeka na męża, gdzieś za 3 godziny ruszają z Francji. Będą jechać do Kielc, a potem jeszcze do domku. Pewnie dojedzie w niedziele.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia super paznokcie :) Ja też mam zestaw i lakiery ale mi coś to nieidzie..

Tymuniek zdrówka życzę..

Aga88 współczuję choroby ale najważniejsze że jakoś sobie z nią radzisz :*

Dziewczyny mnie spotkała dziś taka trochę śmieszna sytuacja..Od niedawna na dworze piękna wiosna więc i ubrania wierzchnie się pozmieniały a co za tym idzie brzuszek można bardziej dostrzec..Od kilku dni jak prowadzam synka do szkoly czy jak go odbieram, przygląda mi się uważnie grupka mam, które znam z widzenia..każda prowadza i odbiera swoje dziecko..A że kurtka która noszę nieopina się na brzuszku a lekko starczy..owe panie musiały mieć niezłą zagwozdkę czy to brzuszek ciazowy, czy tylko kurtka się tak układa a może przez zimę mi się utyło..Czółam na sobie często ich spojrzenia..ale co mi tam przecież być w ciąży to nie grzech a tłumaczyć się nikomu nie muszę..Dziś jak przyszłam odebrać synka owa grupka pan czekających na swoje dzieci, dziwnym trafem rozsiadly się blisko miejsca gdzie ja zawsze stoję, gdzie czekam na syna..Gdy przechodziłam obok nich usłyszałam pytanie " jesteś w ciąży?" Odpowiedziałam tak jestem w ciąży na to posypały się pytania "w którym miesiacu" i " jaka płeć dziecka"..Może nic w tym dziwnego ale śmieszy mnie taka ciekawość ludzka..która wzięła górę..i choć raczej nieodzywały się do mnie ( bo ja jestem ta przyjezdna) to dziś w końcu zaspokoiły swoją ciekawość.. ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Misia - perfekcyjne pazurki! Zazdroszczę i długości i tego, że sama umiesz je rąk pięknie ogarnąć [emoji5].
Czytam o tym Twoim sprzątaniu i..ze wstydu malutka się robię [emoji15]. Nie w głowie mi teraz porządki. Dzisiaj ledwo do domu się doczlapalam, więc w weekend stawiam na relax w syfie (najwyżej soczewki ściągnę co by za dużo nie widzieć [emoji6]).

Tymuniek - nie no... Sypialnię trzeba ochrzczcic - więc może mężowy Ci jakieś potowki zrobi (wyciągnie chorobę a i przyjemnie będzie [emoji6]). Zdrowiej Kochana [emoji3].

Oglądałam tego pudrowego Roana, ładny, ale kolorek totalnie nie pod nas [emoji6]. Nie wiem czg rzeczywiście nie dam się namówić na 3 Bobo... Więc nie chciałabym stresować się kolorystycznie. Zresztą ja kocham szarości, granaty, więc w tym kierunku raczej pójdę [emoji6]

Alex - a to wscibskie baby [emoji1][emoji1][emoji1]. No cóż - wygląda na to, że będziesz miała nowe koleżanki [emoji6]
Jak tak testy próbne?

Alex no przecież muszą o czymś rozmawiać :)
Aga_k_m dobra taktyka z soczewkami. Sprzątam bo mogę, jak nie będę mogła to też zdejmę soczewki, przy moich -4 niewiele dojrze. Poza tym ja nie pracuje już przecież.

Aga_k_m a dziękuję że pytasz..Testy próbne zaliczone..W każdym tygodniu piszę nowe..to są wszystkie z zeszłych lat..Jednak to zupełnie co innego od takiego już prawdziwego zaliczenia..które czeka mnie 29 i 30 maja..mam nadzieję że stres mnie niezje i to zalicze..A wtedy już ze spokojem będę czekać na maleństwo.. :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

misia cudne paznokcie. uwielbiam takie długie migdałki. nie mogę się doczekać aż sobie zrobię na jesień :)

Monti nie wiedziałam że food trucki są gdzieś znane poza śląskiem bo na fb mam polubiony tylko fanpage SK :D smacznego! co lubisz na food truckach? ja jestem fanką burgerów :) i langoszy :p

Aniek prawdziwa pani domu :D odpocznij sobie teraz ;)

Tymuniek cieszę się z Twojej nowej sypialni :D ja sobie kupiłam parę dodatków do mieszkania, cotton ballsy i nie mogę się napatrzeć na komodę w salonie jaka piękna jest <3 ilez radosci :D robilas wczesniej olaplex? nigdy się tym nie interesowałam muszę poczytać. na długo to starcza? daje efekt wyprostowanych włosów? czy tylko regeneruje?

alex babska ciekawość :D

aga km już myślałam że tylko ja dziś nie sprzątałam :D:D:D kurze wytarłam i puściłam zmywarkę, nic więcej mi się nie chce.. :D

truskawka i co teraz? będziesz brała jakieś leki żeby unormować bicie serca dzidziola?

pumelova no a co więcej mozna robić w domu? dzieci nie mamy jak inne dziewczyny to możemy się lenić :) ja też tylko pranie zrobiłam i poodkurzałam:) ostatnio uwielbiam robić pranie bo mam nowy proszek i pieknie pachnie i się nim zaciągam :D wącham i wącham :D tzn nie wciagam go sobie żeby nie było :p po prostu uwielbiam ten zapach :D

Truskawka a to może być przez twoje ewentualne zaburzenia hormonalne i dlatego ten endokrynokog? Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, serduszko będzie piękne i zdrowe.
Umiem prawa reka, gorzej lewą i dla tego nie robię, no i jeszcze strasznie mi się długo schodzi i pod koniec plecy mnie bolą i już mi się nie chce :)
Pumelova food tracki są w Warszawie od lat. Nawet na moim osiedlu jest na stałe z burgerami.

Aniek ja juz dawno to pisałam i nie mieszkam w pl od 10 lat :p wiec faktycznie mogłaś nie czytać, nie pomyślałam.

Misia mam wrażenie, że ona jak kot z ogrodu wygląda, dokładnie hihi. Ile już ma?? Ona z tych gadajacych? Mnie to czasem irytuje niestety..
Z córa i w poprzednich ciazach robiłam tak samo, musiałam wszystko przerwać by podotykac :p

Curran cudne są!! Fotki świetne, gratuluję udanej wizyty :) i zdrówka dla Daveya!

Alex 2 są tymczasowo. Ale już to trwa ponad rok..
Odkurzamy minimum raz dziennie lub dwa i koty są długowłose w przewadze wiec trzeba..
Psy miałam kiedyś :) zawsze też króliki czy szczury do nich.
Teraz mamy terra jeszcze :)
Jadam sporadycznie bo uwielbiam.

Jenny niby tak, tzn zrobili krew jak zawsze plus badania bo jest i krew i śluz alenie wiadomo..

Aga oj te skurcze bidulo. Fajnie w sumie jakby coś wykazało bo taka niewiadomą jest najgorsza..

Truskawka z wymiotami niestety tak jest..masz trawkę posadzona?? Nasze nauczone, że rzygać na ziemię i nie drapac. Tylko my je dziwnie wychowujemy.. Mało jak koty :p

Haha Misia u nas przy wejściu rolki i na gorze są :p mamy dużo czarnych ubrań a biały kot najgorszy..
Włosy cuudo! Córce często tak robię :) tu jak mała była.
314308_1856306227673_628689058_n.jpg

Aga jaka masz dawkę magnezu i w jakiej formie??

Kasia dobrze słyszeć, że nie masz wiejszych dolegliwości. A jedzonko oychaa, misko zawsze apetycznie dla mnie brzmi mniam.

Mój też chrapie to wale pod zebro, ma krzywa lrzegrode.. Ale korki? Jak dziecko wola to jak s,yszycie??

Misia jak zawsze cudeńka :)

Alex nie przepadam za takimi lydzmi.. Jeszcze jakby kontakt choć mijimalny był, to co innego..

Załączniki

• 314308_1856306227673_628689058_n.jpg
    314308_1856306227673_628689058_n.jpg
    64 KB · Wyświetleń: 335
reklama
Kasia 831 dzięki za pocieszenie :D w sumie nie ściągnąłem prania z suszarki ale mąż lada chwila wróci więc nie będę ściemniać że coś zrobiłam:D

Misia że w Warszawie to wiem bo langosze przyjeżdżają z wawy:p

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry