reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Misia - Uuuu ale szponixy! Piekne!

Alex - no typowe pierdusnice! [emoji1] tyle czasu trzymaly sie same w niepewnosci[emoji28]

Lil - no jaka mala gwiazdaaaa! Super Dziewuszka!

Wrocilam na stare smieci do bloku, do meza [emoji38] mimo, ze zostalabym tam o wiele dluzej [emoji4]
Ten dom moich rodzicow ma jakas moc. Plery bola od roboty w ogrodzie ale papa sie smieje[emoji4]
Poki co jeszcze nie moga tam mieszkac na stale, bo pracuja, czekaja na eme...

Jechalam ponad godzine w aucie i tak mi sie niedobrze zrobilo, ze bylam na skraju rzygu...[emoji21]
Zielona wylazlam z auta. Dobrze, ze maz przyszedl po bagaz...ufff
Teraz leze, dochodze do siebie...a mala robi impreze [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova pierwszy raz to robiłam włosy są wygładzone miękkie na jak długo to się okaże ale super kuracja zobaczymy czy będę proste dłużej różne są opinie trzeba się przekonać na sobie ja mam grube włosy i jest ich od groma...mają być lepsze po tym do ujarzmienia.

Alex miały czego się domyślać teraz sobie pogadaja. .eh nie lubię takich ludzi..

Tymuniek tez ostatnio jak robiłam kolor to ten olaplex używała, ja mam bardzo grube i dużo włosów juz po jedynie myciu były takie jak zawsze niestety nie widzę różnicy. Oby u Ciebie było inaczej :) mam w domu odżywki teraz co dopiero wprowadzają do salonów fryzjerskich i jest o wiele lepsze :)

AAggAA ja teraz tez jechałam godzinę autem ale mnie z tego plecy bolą,
szukałam męża bo poszedł z kolegami na obiad po pracy i dzwonił żebym przyjechała ale nie wie gdzie jest :D na szczęście szybko się odnalazł i juz śpi w domu..
No nic z kacem podobno lepiej sprzątanie idzie hihi a miał na jutro dużo zaplanowane wiec nie omieszkam mu przypomnieć :p

Dobranoc :)

Pumelova no co TY food tracki w całej Polsce się pojawiają. Mi burgery się przejadły, za dużo ich wszędzie. Ale lubię mięcho i chętnie próbuje nowych mięsnych wynalazków [emoji38]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith u mnie jest 6 lat a wcześniej kto to wie. Weterynarz skłaniał się między 5 a 8. Czyli między 11a14 taka starsza Pani z niej. Miauczy sporo. Najbardziej jak szaleje że skarpetkami lub jak przynosi prezenty. A teraz mnie maltretuje, kizia się caly czas i pcha na kolana. Może czuję odmienny stan :)
Córka ślicznie wygląda jak Merida tylko inny kolor włosów.
Ewella no dobrego masz męża :) dobrze że znalazłaś. Będzie miał chłopak jutro ciężko. Proponuje odkurzacz mu włączyć koło łóżka z samego rana.
AAggAA u mnie też impreza się zaczyna :)
Co do cukru to coś że stresem chyba jest. Zjadłam mało a później się strasznie wkurzyłam i miałam wysoki cukier.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Tymuniek skoro fryzjerka tak mówi, to pewnie wie co może. Grunt, że jesteś zadowolona.
Kurcze, nie ciekawie z tą chorobą, może spróbuj wyleżeć?
Gratuluję sypialni. Lecz się, bo tak głupio jest leżeć choremu w nowej sypialni....

Misia masz rację, korzystaj jak jeszcze możesz.
Myślisz, że już można kwiaty? Nie za wcześnie? Też się zastanawiałam, może chociaż bratki kupię.

Alex nie kiedy ludzie właśnie tak dziwnie patrzą i pewnie się zastanawiają, czy gratulować, czy kupić karnet do siłownię? Śmieszne... Ciekawość ludzka nie zna granic.

Pumelova wstyd się przyznać, ale ja właśnie nie jestem i nie lubię być perfekcyjną panią domu. Zazdroszczę i zastanawiam się jak nie które kobiety to robią, że o której nie wejdziesz, to idealny porządek, jakby nikt tam nie mieszkał.

Kasia co to za proszek do prania tak pięknie pachnie?

Lolith no to by się zgadzało, że mogłam nie doczytać...ale szkoda, że jednak nie jesteśmy sąsiadkami.

AAggAA może głodna byłaś, że się tak źle poczułaś, albo ze zmęczenia? Lepiej już?

Ewella mój mąż też "musiał" dziś opić jakąś skończoną pracę na budowie i musiałam go odebrać. Na szczęście nie zdarza mu się to za często, to nie złościłam się.

Tymuniek ciekawa sprawa, daj znać za jakiś czas jak efekt:)

Ewella haha dobry mąż:D na kaca najlepsza praca! Mama mi tak mówiła[emoji16]

Monti ja zawsze kończę na tym samym[emoji38]

Aniek też podziwiam takie kobiety;)

Miłego dnia!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Miłego dnia Dziewczyny, dziś na być piękna pogoda!:) A mnie męczy bolące gardło (wczoraj się zaczęło) i spać przez to nie mogę..

A ja wlasnie na glukozie. Nie wiem na co wszyscy narzekają-moja była smaczna :D cytrynowa ;D i wypiłam z łatwością! Jedyne co, to to siedzenie i.... 3 wkłucia! [emoji33]tak to super :)

No i troche sie zmartwiłam, bo kurczę wyczytałam, ze nalezy byc na czczo 12h, a ja sie obawiam, ze ostatni posiłek jadłam 10-11h przed badaniem [emoji848] no ale nic, moze nie zafałszuje mi. Nawet nie pamietam co i o ktorej jadłam [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej :)

Misia tak odkurzacz juz stoi na przedpokoju :D

Aniek42 mój też rzadko pije a nawet wcale, ale zaczął nową pracę przeszedł pewien etap i musiał zaprosić na obiad paru ludzi :) ja też zła nie byłam tylko od siedzenia w aucie, że mi już było nie wygodnie a on się odnaleźć nie umiał :D

Pumelova tak właśnie też napisałam na naszej tablicy kredowej w kuchni na kaca najlepsza praca :D żeby zauważył jak wstanie ;)

Ola W dobrych wyników i żeby szybko minęły te 3h :)

Tak słońce już od rana ładnie świeci :) musze iść tylko na zakupy i później jadę na działkę odpoczywać :)

Miłego weekendu odpoczywajcie :)

Do góry