reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Kurde laski - wyprobujeee! Dzieki!!!! Ale kawka i tak [emoji4]

Ewella - pogoda dopisze takze tylko pichcic! [emoji7]

Lech pomaranczowy wyszedl...[emoji21] moja mama mi tu smaka robi buuu

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Ohhhhh takie ziemniutkie cytrusowe piwko bym wypiła [emoji38]
U mnie w weekend food tracki będzie uczta [emoji6]
Czekam na wizytę u gina. Jak z wagą nie będzie za dużego przyrostu to i z deserami poszaleje tam [emoji5]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

hmm ciekawe ile ważę..ostatnio ważono mnie końcem stycznia i od tego czasu nie wiem:) co do piweczka to łyczka się napiłam wczoraj ale ono była pół na pół z lemoniadą, jejku, jakie dobre

Hej dziewczyny, pogoda cudowna, 23 stopnie, siedzimy sobie na działeczce z pieskiem a jak wiatr zawiewa to pachnie fiołkami, które rosną na trawie. W weekend też ma być taka świetna pogoda. Ja sobie odebrałam adapter do pasów, bo pasy już trochę ściskają więc sobie zamówiłam. A przed świętami zamawiam taką szafę mniejszą na ubranka i trzeba zacząć zamawiać. Tylko tą płeć żeby już wiedzieć na stówkę. Pozdro dla wszystkich.
:)

Truskawka ja nie umiem sobie kręcić prostownica:(

Aaggaa zaspokoilas moja ciekawość:) fajnie że masz to ogarnięte!:* placuszki[emoji7]

Ewella udanego spaceru, jest pięknie!

Monti skąd Ty jesteś? Wiem że w Mikołowie są, czyżbyś była że Śląska?:D pewnie są jeszcze gdzieś indziej :D
Powodzenia na wizycie!

Przyszła mamusia udanego spaceru:)

Ja wróciłam od dentysty, dalej mam kanalowke ale nie płaciłam o dziwo - ale to może jeszcze gwarancja na zęba bo też u niej robiłam kanał, bo tam nie ma nfz. Chyba że mają jakąś politykę dla kobiet w ciazy. Nie pytam tylko uciekam jak nie każą płacić:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawka a to ty masz tachykardie czy dzidzia bo się pogubiłam?
Dziś robiłam pazury, bo potem nowe na święta. Dochodzę powoli do w prawy w kształcie z profilu. No i w czasie, już schodzę poniżej 3 godzin.
1490969051-aaaaaa.jpeg

1490969062-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny padam.
Ogarnęłam lekko mieszkanie, ugotowałam obiad i 1,5 godz. sprzątałam po zimie w ogrodzie. Teraz mam dwa ogrody do ogarnięcia, tak że po trochę każdego dnia...
Co do chrapania, mój mąż też chrapał, bardzo. Od kąd udało mu się schudnąć (sporo) to mam raczej spokój. Wiadomo chrapanie ma różne przyczyny.

Monti udanej wizyty.

Misia piękne, fajny kształt i kolor. Ja też robię sobie sama, ale zdecydowanie krótsze.

reklama
Misia szalejesz odważny kolorek pazurków:)
Jestem po kuracji OlaPlex jest ok moja fryzjerka powiedziała że nawet gdybym się uparła to by mi tego prostowania kreatynowego nie zrobiła musiałabym sobie szukać fryza innego znamy się kupe lat także jej ufam:) i wiem że ona chcę dobrze:)
Rozkłada mnie coraz to bardziej chyba się wściekne na maksa żałuję że nie zachaczyłam dziś o lekarza boję się żeby angina się do mnie nie przykleiła bo ja podatna na nią jestem ech....
Pod koniec kwietnia mam prenatalne te na 30tydzień powiem mu żeby dobrze zobaczył czy to Nelcia bo wózek chcę zamówić

Z pozytywnych fajnych rzeczy to leżę w swojej nowej sypialni:) i jest ekstra:)

Do góry