Dzięki za miłe słowa, młody przespał całą noc z nami w łóżku, co spowodowało, ze tylko on jest wyspany
bo on to taki Jaś wędrowniczek kiedy śpi.
@Alex_87 mój lekarz powiedział mi ostatnio, że bliźniaki gotowe są już w 36 tygodniu i tak własnie planuje cc, 35-36 tydzień, jest prawie pewny, że będzie to cc bo to ciąża bliźniacza. Chociaż jak byłam ostatnio w szpitalu widziałam kobietę w ciąży bliźniaczej w 40 tygodniu. Była tak wielka, że zastanawiałam się jak my kobiety to robimy, że dajemy radę nosić taki ciężar i kręgosłupy nam nie pękają.
@tea80 ja mojego kulturalnie wypraszam do drugiego pokoju... znaczy się...jak zaczyna chrapać to daję mu kuksańca w bok pod żeberko
i wtedy wie, że musi się wynieść
Czytam i widzę, ze skurcze też wam dokuczają, ja brałam magnez 3 razy dziennie, pomagało, ale lekarz kazał troszkę przystopować, bo nadmiar magnezu powoduje zatwardzenie
teraz mam witaminy dla ciężarnych pregnacare, biorę od wczoraj i i dzisiaj obudziłam się bez skurczu, co było miłym zaskoczeniem
Przeziębienie mnie dopadło w nocy na całego ale teściu dał mi leki które akurat mogę brać i na cale szczęście czuję się lepiej, ale niedługo muszę iść do pracy więc podejrzewam, że wszystko wróci jak tylko zastanie mnie wieczór.
A tym czasem borem lasem, uciekam szykować się do pracy
Miłego dnia wszystkim życzę.