reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ja nie miałam dziś glukozy :) wczoraj dopiero dostałam skierowanie na to a pójdę pod koniec kwietnia, myślę że po świętach żeby jak by co to się nie martwić z jedzeniem w święta ;)

reklama
Pumelova, Megan tez wiem gdzie to ;) pasuje mi :D

Maziajka u mnie placek był w niedzielę dzisiaj pomidorowa ;)
Fajnie, moja mama kończy prace kolo 17, myślę że jak będę potrzebowała pomocy to przyjdzie :) a teściowa właśnie jest taka, że umie niby zająć się takim malutkim dzieckiem ale najpierw gada o boże o boże a jak coś się stanie... no to ja już wolę nie ;)

Patuszka to dla Ciebie również życzę dużo zdrowia.
Oj widać że delikatne jesteście dziewczyny, do tego pogoda zdradliwa. W październiku jak jest 15 stopni to zimowe kurtki się wyciąga a w marcu przy 15 to w krótkim rękawku :)
A ja sobie poleguje a syn kopie. Jeny jakie to przyjemne :) był pan od pieca do wody, nabrudzil strasznie więc posprzątałam łazienkę i leniuchuje. W planach prasowanie i rozliczenie pita w końcu :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

1490713288370.png

A ja sie chwale ,tak jak wczoraj pisałam :D dzisiaj studniówka [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1490713288370.png
    1490713288370.png
    29,6 KB · Wyświetleń: 283
Anita - haha no to ta wladza wlasnie sie zmieni[emoji1]

Kylesa - no to mialas przejscia...[emoji21]

Pola - w ciazy zawsze sniadanie przed wyjsciem! Biedaku! [emoji8]

Misia takie smootie chce! Pychaaa!

Monti zdrowia!!

Lilith haha, jaki sympatyczny suwaczek

Tymuniek gratulacje! Kilo szczescia[emoji4]

Placki po wegiersku, arbus...odczepcie sieee! Ja mialam dzis grillka

Zobaczymy jak moi rodzice i tescie sie sprawdza w pomocy. Byleby nie przesadzali...tesciowie...bo moge byc nie mila[emoji39]

Patuszka mnie zaraz tez czeka napoj bogiń ciezarnych...[emoji5]

Megan jak studiowka to wskakuj w kiece i na parkiet poloneza dajesz! [emoji1]

Piekna pogoda...z ziemi wyrasta juz coraz wiecej [emoji7]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Megann - gratulacje!!! [emoji126][emoji188][emoji126][emoji525][emoji531][emoji488][emoji509][emoji484][emoji487]
To od jutra odliczamy do "0" [emoji6].
Ja jutro świętuje

P.S. A jak tam ostatnie szlify przedslubne? [emoji6]
Na sobotę mam fryzjera ustawionego także wiesz [emoji6][emoji3]

reklama
Do góry