reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Megann - gratulacje!!! [emoji126][emoji188][emoji126][emoji525][emoji531][emoji488][emoji509][emoji484][emoji487]
To od jutra odliczamy do "0" [emoji6].
Ja jutro świętuje

P.S. A jak tam ostatnie szlify przedslubne? [emoji6]
Na sobotę mam fryzjera ustawionego także wiesz [emoji6][emoji3]
Hahaha zapraszam pod "pałac" :D przygotowania idą tak , że dalej nie mam butów [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia takie mam właśnie dawkowanie 3x2 zobaczymy jak zadziała. Najgorzej że gorączka w ciągu dnia się pojawiła ale wzięłam apap i czuje, że jest nieco lepiej

Moja studniówka wypada w weekend, może się wylecze do tego czasu i jakoś to poświętuje [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Poszliśmy po 13 na działkę i dopiero teraz wróciliśmy. Wszystko zrobiliśmy no dobra mąż zrobił ☺ ja czytałam książkę. Ziemia przekopana chwasty wyrwane i pograbione. Można sądzić warzywka.
Na obiad zrobiłam 2 dania. Ziemniaki pieczone z mizeria i botwinka ☺
dzień uważam że porządnie wykorzystany. Jutro odwiedza mnie kumpela. Trochę ogarne mieszkanie a jutro resztę.
Co do krocza to i mnie boli ginek ostatnio sprawdzał i jest ok.

Chorowitkom duuzo zdrowka [emoji5]

Tymuniek super duza dziewczynka juz [emoji5]
Jutro ja sie powinnam dowiedziec ile moj maly wazy [emoji6]

Megan22 a dzisia to i ja mialam arbuza [emoji39]
Gratuluje studniowki [emoji3][emoji3]

Aga_k_m Twoja niunka tez juz troche wazy [emoji6]

Co do pomocy to narazie na Mame nie moge liczyc choc bardzo by chciala pomoc,jest po udarze i wraca powoli do zrdowia ale zawsze jest jeszcze siostra i Tato [emoji28] a z tesciowa to wole nie zostawiac,ale zobaczymy z czasem jak to bedzie..

Liluli - też mnie ta waga zaskoczyła, bo ostatnio urodzone w 27 tc wcześniaki miały po 700 g.
Ale patrzę na swoją apke i wagowo się sprawdza
1490723157399.png
1490723171882.jpg

Załączniki

• 1490723157399.png
    1490723157399.png
    175,7 KB · Wyświetleń: 281
  • 1490723171882.jpg
    1490723171882.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 276
Inka - zazdroszczę takiego popołudnia. Ojjj co ja bym teraz dała za takie popołudnie na leżaczku z dobrą książką.
A do tego obiadek miałaś też mniammm [emoji39].
Ja z obiadem poszłam na łatwiznę - zrobiłam schaboszczaki z "pomysłem na" (tak mocno reklamowane ostatnio przez Anię Ibisz) + ziemniaki + buraczki słoikowe od mojej babci.

Megann - e tam nie masz butów ... Nie szukasz bo pewnie masz jakieś w razie "w" [emoji1][emoji6].

Megan gratuluje 100:D
ja mam 100wkę za 2 dni :D

aga km mam tą samą apkę :D

my byliśmy na spacerze i potem robiłam zapiekankę na jutro na obiad. kończę fajną książkę więc pewnie nie wejdę tu już dziś, miłego wieczoru!

Ooo jaka tu impereza studniowkowa sie zaczyna na pare/parenascie dni!!

Inka ale milas dzien na wypasie, ja w sumie podobny tylko troszke bardziej aktywnie :D

reklama
Aga_k_m moze dlatego ze blizniaki.
Ale juz fajnie brzmi odliczanie do 0 [emoji5]

Pumelova co czytasz fajnego?

Tez zrobilam juz obiad na jutro [emoji5] ogorkowa i lazanki [emoji39]

Do góry