Ola, moja jak koleżanka urodzila corke to lekarze panikowali ze moze ma wodoglowie bo glowka byla za duza. Od razu usg bylo robione. No I okazało się, że wszystko jest w porządku tylko taka uroda. Jest więc duża szansa że u was jest podobnie [emoji4]Aim - ciezko pow ja jestem mała, głowę tez mam mała. Urodziłam sie 3,5kg. Maz natomiast urodził sie 2,900 on jest wysoki i jest postawny. Swego czasu był gruby, ale jest z tego typu, ktory nawet jak schudnie to bedzie duży, bo nie jest gruby tak wiesz... ze tłuszcz dookoła itp. Tylko no duży ale co do głowy to sama nie wiem. Do reszty ciała jest proporcjonalna.
Tam jeden wymiar z tej głowy wyprzedza o 2 tyg
Staram sie myslec, ze taka jego uroda i ze wszystko i tak sie wyrówna, ale no troche sie boje... jak nie torbiele, to rozmiar głowy... juz nie mam siły. Wolałabym 3 pierwsze miesiace spędzić nad kiblem i byc non stop zmęczona niz cały drugi trymestr w oczekiwaniu i stresie :/ bo jednak ciezko jest o tym nie nyslec lub myslec tylko pozytywnie :/
Pumelova jest ok. Szyjka długa, zamknięta.
Na IP lekarz powiedział, zebym do czasu wizyty u swojego brała na wszelki luteinę i odpuściła sobie rowerek stacjonarny.
Ale z łożyskiem itd jest ok. Przodujące, bez odklejanie sie itp.
Ja mam nadzerke, ale nie wiem w sumie czy on ją widział. To mogło byc z niej w sumie. Fakt, ze wczoraj byłam bez mocy, wiec niepotrzebnie na sile wsiadłam na ten rowerek. Ale
To nie była żywo czerwona krew tylko sporo śluzu zabarwionego na różowo. I to było przy wypróżnianiu. Jakos bardziej sie napisałam. Potem juz nic nie byloC. No na wzierniku tylko jak badał to jeszcze troche i juz bardziej takie brązowawe.
7.04 mam wizytę u mojej, wiec moze nie kaze mi dalej brać luteiny. Zobaczymy. Pierwszy taz miałam taka syt i tak naprawde czuje sie ok, nie mnie nie bolało, wiec mam nadzieje, ze to jednorazowr i juz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pozdrawiam [emoji4]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom