reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ola W ja luteine odstawiłam dopiero gdzieś 2 wizyty temu a duphaston na ostatniej wizycie. A brałam od 5 tyg i nie tyłam z tego powodu. Zaczęłam przybierać po teście obciążenia glukoza bo dobrze wyszedł to zaczęłam jeść słodkie:D

Truskawka super jest, ma jeszcze taka moskitiere przypinana, melodyjki, ustawienia mocy bujania, może być do prądu i na baterie;)

Megan to super :D

Anita super że wieczór się udal:)))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova [emoji23][emoji23][emoji23] fragment o tyciu, bo glukoza wyszła dobra... [emoji23]
Ale tak prawdę mowiac, to boje sie, ze tez tak zrobie :D pierwsze co to tabliczka czekolady [emoji23]

Megan dzięki :) no ja dostałam
Wlasnie na wszelki 2x2tabletki. Licze na to, ze moja gin z ktora sie widze 7.04 pozwoli mi odstawić.
A to stawianie macicy nie ejst normalne? Czytałam o skurczach przepowiadających (braxtona cos tam) i one mogą buc juz po 20tc.
Mi sie wczoraj tak napięła na chwile, ale nic mnie przy tym nie bolało. Po prostu brzuch twardy na pare sekund

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Inka z tego co słyszałam to fotelik właśnie trzeba wcześniej sprawdzić czy pasuje do auta a później kupić, żeby nie było problemu. A teraz nie wiem co, możesz oddać, wymienić ?

Ola W to jest zgubne haha z tym jedzeniem po teście:p ale zaczęłam wtedy jeść słodkie, białe pieczywo, makarony.. mmmm:D

Inka no właśnie na warsztatach mówili żeby sprawdzić przez zakupem czy pasuje. Ale o pasach t nie wiem, od czego zależy ich długość. Zawsze możesz kupić bazę isofix żeby nie używać pasow:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aim no właśnie taka rozpiętość np od 4 do 8 dawek nic mi nie daje. Dlatego Was pytam jak najlepiej go używać w rzeczywistości.

Ola , tez czytałam ze normalne ale ona mi sie napina bardzo często[emoji14]robi mi sie tak twardy brzuch ze czasami mam wrazenie ze pęknie i tak ciągnie w dół[emoji14]zanim poszlam do lekarza myslalam ze tak sie dzieje, bo mam w miare maly brzuch i sie po prostu wszystko naciąga [emoji23] i np jak klade sie na plecy i wyprostuje nogi to w sekundzie mam taki napięty i twardy brzuch[emoji14]ale masz racje , moze u Ciebie to nie bedzie potrzebne zeby sie faszerować lutką:p ja to teraz sie z nią po prostu czuje pewniej :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mysle, ze moze powinnam raczej brać magnez a noe luteinę.... powieka tez mi drga od jakiegos czasu ;) no ale nic. Przez tydzien pobiorę to chyba nie zaszkodzi. Zobaczymy co powie moja

Moj tez kopie teraz. A oczywiscie wczoraj w szpitalu jak byłam zestresowana tym plamienie to sie nie ruszał. Dopiero pozniej zaczal...

Ja mysle, ze moze powinnam raczej brać magnez a noe luteinę.... powieka tez mi drga od jakiegos czasu ;) no ale nic. Przez tydzien pobiorę to chyba nie zaszkodzi. Zobaczymy co powie moja

Moj tez kopie teraz. A oczywiscie wczoraj w szpitalu jak byłam zestresowana tym plamienie to sie nie ruszał. Dopiero pozniej zaczal...

No mozliwe ze wystarczy tylko magnez[emoji14]ja tam nie czuje poprawy ale tez sie nke pogarsza takze zobaczymy ..

Mój to non stop sie wierci ale wyobrazam sobie twoj stres :o plamienia , brak ruchów ehh na szczescie wszystko jest ok i oby Ci sie juz nic takiego nie powtórzyło[emoji14]

reklama
A teraz życze Wam dobrej nocy :* moj o 23 wychodzi na nocke także moze dzisiaj sie troche wyśpie:) a jutro jak dalej bedzie pojawiać sie ten ból z prawej strony to dzwonie do swojego lekarza , takze dam znac co i jak :) Dobranoc :*

Do góry