reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ja dziś się dotlenilam za wsze czasy... najpierw po śniadaniu zabrałam core na spacer, ona na rowerze ja pieszo z 4 km może zrobilyśmy. Później pojechałam do siory i cały czas na dworku siedzialysmy, jej 3 mies. Synuś spał w wózku. Teraz jestem już w domu, moje dzieci z tatą na zuzlu to mam chwilę dla siebie, siedzę i wcinam paluszki.

reklama
Paninka no to super dzień na świeżym powietrzu spędzony :) my też byliśmy trochę na spacerze a zaraz będzie spacer po tesco ;)

Pumelova bujaczek ładny :)

Tak Megan pisalysmy, że można się spotkać tylko trzeba ustalić szczegóły ;)
Dobrze, że już Ci lepiej :)

Ola W. No tak jak dziewczyny piszą jak lekarz mówi ze jest dobrze, to teraz trzeba czekać a wiadomo myśli same krążą w okół tego ale będzie dobrze :)

AAggAA smacznego ! Dobrze, że zjadłam teraz placki ziemniaczane z mięsem bo mi smaka narobilas :p

Truskawka ja właśnie wybieram się do tesco do FF może coś znajdę ładnego dla małej :)

Moja ma dzień lenia bo jej pukam do brzucha to ledwo sie odzywa,oszalec można ;)

Ola- ja jestem od poczatku na luteinie. Na poczatku wrecz chudlam, bo nie moglam jesc, ale teraz przybieram normalnie.

My tez dzis spacerowo :) w okolicach Poznania jest rezerwat przyrody "Sniezycowy jar", gdzie kwitna teraz przepiekne biale kwiaty. Pojechalismy dzis zobaczyc. Widoki cudo tyle, ze ludzi jak na pielgrzymce. Tlok nie do opisania w srodku lasu ;) Liznelam sloneczka ale sie zmeczylam i teraz funduje sobie lezakowanie :)

Hej wszystkim!
Pumelova super prezent- też taki bujaczek ogladalam:)
Truskawka piękna waga:tak:

Wczoraj odebralysmy alby-na szczęście nie trzeba przerabiac, kupilam od razu rękawiczki a resztę w sklepach się zaopatrze bo wydawało mi się że z cenami przeginali-a poza tym mamy jeszcze niecałe dwa miesiące więc zdążymy:)
I jednak był gril(pojechaliśmy do siostry T.) ale z racji tego że się nie mogli ogarnac (okolo 20-tej zaczeli działać z grilem) to nie byliśmy na powietrzu. Ale dopiero po 1 wróciliśmy do domu a jak tam się uśmiałam-łzy ciurkiem leciały(żartowali że z tego wszystkiego zaraz urodze). Zjadlam mały kawałek sernika i dzidziusie tak zaczęły szaleć w brzuchu że było widać jak faluje-chyba pół godziny tak brykaly;)
Idę robić skrzydełka z kfc bo mój marudzi
Miłego wieczoru i zdrówka życzę

A powiedzcie ile razy dziennie i po ile psiknięć mogę używać tego tantum verde? Niby jest bezpieczny, ale też na pewno trzeba uważać ;-) ;)

A powiedzcie ile razy dziennie i po ile psiknięć mogę używać tego tantum verde? Niby jest bezpieczny, ale też na pewno trzeba uważać ;-) ;)
Pomijając że masz to na ulotce :p to masz to również w internecie :p

Załączniki

• Screenshot_20170326-192214.png
    Screenshot_20170326-192214.png
    28,4 KB · Wyświetleń: 89
Ola W ja luteine odstawiłam dopiero gdzieś 2 wizyty temu a duphaston na ostatniej wizycie. A brałam od 5 tyg i nie tyłam z tego powodu. Zaczęłam przybierać po teście obciążenia glukoza bo dobrze wyszedł to zaczęłam jeść słodkie:D

Truskawka super jest, ma jeszcze taka moskitiere przypinana, melodyjki, ustawienia mocy bujania, może być do prądu i na baterie;)

Megan to super :D

Anita super że wieczór się udal:)))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny mam problem...
Nie mogę zamontować nosidełka na tylnym siedzeniu bo pas jest jakby za krótki. Miała któraś też problem z nosidełkiem?

reklama
Megan a czemu po przerwie musiałaś znowu brać?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wcześniej brałam bo mialam raz plamienie i w szpitalu mi przepisali a lekarz to kontynuowal , pozniej stwierdzil ze po co mam dalej brac skoro jest wszystko dobrze ,ale zaczęła sie stawiać macica i na tym pierwszym badaniu (ręcznie) po odstawieniu lutki , nie spodobało mu sie cos w szyjce i powiedział ze mam na wszelki wypadek brać , nie zaszkodzi a moze pomoc[emoji14]na kolejnej wizycie okazalo sie ze jest wszystko ladnie i ok a ta stawiająca macica jednak szkód na szyjce mi nie robi ale dalej mam brac lutke i magnez[emoji14]mamy nadzieje ze tak zostanie do konca[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry