reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ja dziś się dotlenilam za wsze czasy... najpierw po śniadaniu zabrałam core na spacer, ona na rowerze ja pieszo z 4 km może zrobilyśmy. Później pojechałam do siory i cały czas na dworku siedzialysmy, jej 3 mies. Synuś spał w wózku. Teraz jestem już w domu, moje dzieci z tatą na zuzlu to mam chwilę dla siebie, siedzę i wcinam paluszki.

reklama
Paninka no to super dzień na świeżym powietrzu spędzony :) my też byliśmy trochę na spacerze a zaraz będzie spacer po tesco ;)

Pumelova bujaczek ładny :)

Tak Megan pisalysmy, że można się spotkać tylko trzeba ustalić szczegóły ;)
Dobrze, że już Ci lepiej :)

Ola W. No tak jak dziewczyny piszą jak lekarz mówi ze jest dobrze, to teraz trzeba czekać a wiadomo myśli same krążą w okół tego ale będzie dobrze :)

AAggAA smacznego ! Dobrze, że zjadłam teraz placki ziemniaczane z mięsem bo mi smaka narobilas :p

Truskawka ja właśnie wybieram się do tesco do FF może coś znajdę ładnego dla małej :)

Moja ma dzień lenia bo jej pukam do brzucha to ledwo sie odzywa,oszalec można ;)

Ola- ja jestem od poczatku na luteinie. Na poczatku wrecz chudlam, bo nie moglam jesc, ale teraz przybieram normalnie.

My tez dzis spacerowo :) w okolicach Poznania jest rezerwat przyrody "Sniezycowy jar", gdzie kwitna teraz przepiekne biale kwiaty. Pojechalismy dzis zobaczyc. Widoki cudo tyle, ze ludzi jak na pielgrzymce. Tlok nie do opisania w srodku lasu ;) Liznelam sloneczka ale sie zmeczylam i teraz funduje sobie lezakowanie :)

Hej wszystkim!
Pumelova super prezent- też taki bujaczek ogladalam:)
Truskawka piękna waga:tak:

Wczoraj odebralysmy alby-na szczęście nie trzeba przerabiac, kupilam od razu rękawiczki a resztę w sklepach się zaopatrze bo wydawało mi się że z cenami przeginali-a poza tym mamy jeszcze niecałe dwa miesiące więc zdążymy:)
I jednak był gril(pojechaliśmy do siostry T.) ale z racji tego że się nie mogli ogarnac (okolo 20-tej zaczeli działać z grilem) to nie byliśmy na powietrzu. Ale dopiero po 1 wróciliśmy do domu a jak tam się uśmiałam-łzy ciurkiem leciały(żartowali że z tego wszystkiego zaraz urodze). Zjadlam mały kawałek sernika i dzidziusie tak zaczęły szaleć w brzuchu że było widać jak faluje-chyba pół godziny tak brykaly;)
Idę robić skrzydełka z kfc bo mój marudzi
Miłego wieczoru i zdrówka życzę

A powiedzcie ile razy dziennie i po ile psiknięć mogę używać tego tantum verde? Niby jest bezpieczny, ale też na pewno trzeba uważać ;-) ;)

A powiedzcie ile razy dziennie i po ile psiknięć mogę używać tego tantum verde? Niby jest bezpieczny, ale też na pewno trzeba uważać ;-) ;)
Pomijając że masz to na ulotce :p to masz to również w internecie :p

Załączniki

• Screenshot_20170326-192214.png
    Screenshot_20170326-192214.png
    28,4 KB · Wyświetleń: 83
Ola W ja luteine odstawiłam dopiero gdzieś 2 wizyty temu a duphaston na ostatniej wizycie. A brałam od 5 tyg i nie tyłam z tego powodu. Zaczęłam przybierać po teście obciążenia glukoza bo dobrze wyszedł to zaczęłam jeść słodkie:D

Truskawka super jest, ma jeszcze taka moskitiere przypinana, melodyjki, ustawienia mocy bujania, może być do prądu i na baterie;)

Megan to super :D

Anita super że wieczór się udal:)))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny mam problem...
Nie mogę zamontować nosidełka na tylnym siedzeniu bo pas jest jakby za krótki. Miała któraś też problem z nosidełkiem?

reklama
Megan a czemu po przerwie musiałaś znowu brać?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wcześniej brałam bo mialam raz plamienie i w szpitalu mi przepisali a lekarz to kontynuowal , pozniej stwierdzil ze po co mam dalej brac skoro jest wszystko dobrze ,ale zaczęła sie stawiać macica i na tym pierwszym badaniu (ręcznie) po odstawieniu lutki , nie spodobało mu sie cos w szyjce i powiedział ze mam na wszelki wypadek brać , nie zaszkodzi a moze pomoc[emoji14]na kolejnej wizycie okazalo sie ze jest wszystko ladnie i ok a ta stawiająca macica jednak szkód na szyjce mi nie robi ale dalej mam brac lutke i magnez[emoji14]mamy nadzieje ze tak zostanie do konca[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry