reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Buziaki. Dzisiaj denerwuję się bo o 16 wizyta u ginka. Pewnie znowu ciśnienie mi skoczy... a w domu jest 115/66 już tak mam. Cieszę się bo mąż ma 4 dni wolne. Spędzimy ze sobą trochę czasu. Mam nadzieję że jutro będzie pogoda to ogarniemy działkę. Widziałam że już szczypiorek pokazuje się tylko muszę uwolnić go z liści :)

reklama
Inka bedzie dobrze! Mi cisnienie na wizycie tez skacze, zawsze mowie, ze z ekscytacji[emoji38]

Piekna sprawa gdy zielone wyrasta z ziemi...u moich rodzicow krokusy [emoji7]
A szczypiorek mi na swieta wyrosl w choince. Tata dolozyl ziemi z kompostu i sie pojawila cebulcia [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Uwielbiam szczypiorek :) rośnie u mnie przez cały okres wiosenno-jesienny. Zasadziłam 3 cebule jakieś 2 tygodnie temu i już całe obskubane :)
Truskawka, Chrześnica mojego męża to Liliana. Śliczne imię :)

Maziajka zaintrygowalas mnie tymi tytanowymi paznokciami, az musze zobaczyc co to;)

Abed dzieki za pomysl z sokiem pomaranczowym przed zelazem, nie wiedzialam o tym,wyprobuje:)

Aga jak Cie szef bardzo wkurzy to najwyzej pojdziesz na L4 hihi

Powodzenia na wizytach/badaniach dzis!

Morela fajny pomysl z koszyczkami do takiego przewijaka:)

Truskawka Lilka tez bardzo ladne imie:)

Wiosnaaaa!!!:) wreszcie!:):)

Aga km nie daj się w pracy :p!

abed ja na wizycie ostatniej miałam swój rekod.. 90/55 :o

jeśli chodzi o imię to też mamy problem, ale stwierdziliśmy że poczekamy aż samo przyjdzie. Narazie jest Agatka <3 i nie wymyślamy innego tylko się do niego przyzwyczajamy. Co do najpopularniejszych imion.. :D też jestem Kasią i znam tryliard Kaś więc zwróciłam uwagę na ranking i odrzuciłam pierwsze 10 :p chociaż więcej niż osób o imieniu Kasia znam osób o imieniu Ania :D

mi się jakoś dobrze śpi. nie spałam w weekend za dobrze z powodu imprezki i dziś i wczoraj śpię jak zabita nawet jak wyprawię męża. Dziś pobiłam rekord bo spałam do 9:30 :o (od 22 :D z przerwą od 6 do 8).

Mała coś marudzi - mnie kopie, ale jak mąż przyłoży rękę to nie czuje znów :( a 2 razy czuł! szkoda bo się czuje bidok taki niechciany :D

Wczoraj była super pogoda, w końcu nie pizgało, poszliśmy wieczorem na spacer! Dziś jak się nie zepsuje pogoda to pójdziemy na dłuższy żebym mogła ciastko zjeść :D zrobiłam tort oreo, znajomi nie przyszli i mam całą tortownicę :((

miłego dnia dziewuszki

Inka trzymam kciuki, ja ostatnio mialam u doktora 160/100, a w domu mam 120/80, tez bede musiala sobie sama wpisywac w karte ciazy swoje pomiary.

Hej

Tymuniek tak jak dziewczyny piszą jak masz miejsce to kup :)
Sama się nad tym zastanawiałam ale ostatecznie mam komodę z przewijakiem :)

Pola nam też podoba się Tosia ale Antonina juz nie, tak bardzo poważnie. Zostaje Iga :)

Aha to dzisiaj odpoczywaj :)

Ze spaniem po wizycie w WC nie mam problemu ale jak mój wstaje do pracy o 4 to aż nie wyjdzie nie umie zasnąć.

AAggAA super takie zakupy to cieszą :D

Inka będzie dobrze :) powodzenia

Alex ja ananasa uwielbiam właśnie ki smakach zrobiłaś :p

Miłego dnia

Inka - trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę (mam nadzieję, że dzidziol przestanie być tak tajemniczy [emoji6]) [emoji110][emoji110].

Pola - takie mam właśnie podejście do sytuacji... Denerwować się nie zamierzam - tymbardziej, ze wyszło na moje (przed chwilą był u mnie w biurze, i już inna gadka była) [emoji1].

Truskawka - Lilianna, Lila, Lilka - śliczne imię [emoji4]

Chybra - mniammm - może jutro spaghetti zrobię [emoji3]

Aaggaa - choinka ze szczypiorkiem - oryginalnie [emoji3][emoji3][emoji3]

reklama
Do góry