reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Misia, przepiękne pazurki i kolorek boski :)

Współczuję wam dziewczyny problemów ze spaniem..

Przyszła Mamusia, ja miałam wczoraj pobierane trzy razy z tej samej ręki, ale na szczęście mnie nic nie boli, nie drętwieje. Nie wiedziałam że można raz z jednej raz z drugiej ręki..

Moje wyniki wczoraj przyszły, na szczęście wszystko ok, cukier w normie. Z tego wszystkiego poszliśmy na pizze, potem zakupy jedzeniowe i na kolacje zjadłam lody i krówki :D
A dziś mamy w planach kolejne wyrzucanie zbędnych rzeczy z domu.

A teraz wybywam na spacerek z psami, chociaż pogoda średnio zachęcająca

reklama
Misia piękne paznokcie:) szacun że sobie tak długie potrafisz tak ładnie wypilowac. Ja miałam mega odrosty i próbowałam pilowac moje żele i wyglądały tragicznie [emoji16] a uwielbiam długie więc było co pilować (sciagnelam sobie w końcu sama bo mi przepadły terminy u mojej). 4 lata robiłam i teraz nie mam, masakra [emoji17][emoji17][emoji17] ale za miesiąc idę sobie zrobić hybrydy na wesele [emoji173]

Lilith no niestety w normalnym życiu pracujemy oboje więc nie jestem w stanie codziennie odkurzac [emoji2] ale Ty masz więcej zwierząt więc się nie dziwię [emoji16]

Tea trochę pewnie potrwa jak trafisz na takie jedzenie które Ci nie szkodzi ;) [emoji9]

Paninka ja też chcę wiosny! Słońce pięknie świeci ale na termometrze 2 stopnie[emoji17]

Linoone gratuluje dobrych wyników:))

U mnie siedziały koleżanki do 2 w nocy, pies o 6 postanowił iść na dwór i tak o to spałam 4h[emoji16] uciekam teraz do kauflandu po siano dla krolika.

Miłej niedzieli!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej babolki :)
Wczoraj pojechałam sobie na zakupki, kupiłam szlafroczek i kosmetyczkę na wyprzedaży do szpitala, kupiłam tez 3 pary nowych butów na wiosnę :D dawno sie tak nie odkupiłam :)

My dzis leniwy dzień, jedziemy na pizzę na obiad bo nie chce mi sie nic gotować

Misia śliczne pazurki, ja bym chyba w takich długich nie dała rady nic robić, ale hybrydki tez sobie robię. To niestety prawda ze w szpitalu sie czepiają pomalowanych pazurów, mi przy cc pielęgniarka sie bardzo czepiała a miałam tylko jedna warstwę bezbarwnej odzywki :/ teraz koło 34 tc juz nie bede w ogóle malować

Witam w niedzielę :)

Wczoraj deszczowy dzień a nawet popołudnie burzowe było, mąż był w pracy cały dzień ja z siostra w pepco byłyśmy ale wszystkie ubranka mieli dopiero od 80 nie wiem dlaczego..popołudnie z serialem spędziłam ;)

Misia piękne paznokcie, sama nigdy bym takich nie zrobiła, mam koleżankę co mi zawsze robiła ale teraz już nie robie narazie :) na cieplejsza wiosnę u stóp będę robić :)

Linoone gratuluję dobrych wyników :)

Pumelova to pospalas nie mógł sam iść na spacer :p ;) ale spotkanie pewnie udane :)

Tea powodzenia dasz rade z ogarnieciem tego jedzenia :)

Truskawka no super zakupy zrobiłaś :) tyle butów :D ja ostatnio swój szlafrok skrocilam i juz wyprany mam ;)

My dzisiaj musimy zakupy ogarnąć spożywcze, na cmentarz jedziemy i popołudnie mamy odpoczywać ;) dzisiaj stwierdziłam, że nic nie gotuje i mój myśli ze żartuje a ja naprawdę nic nie mam hihi postanowiłam ze gdzieś na mieście zjemy ;)

Milej niedzieli :)

Witam sie niedzielnie [emoji6]

Podczytuje caly czas,ale czasu ostatnio malo mialam.
Poprawie sie [emoji2]

Obiadek na dzis zrobiony,a pozniej jak bedzie nam sie chcialo to moze na zakupy pojedziemy.

Dzień dobry w niedziele. W Warszawie wieje przeokropnie.
Aga_k_m lejesz miód na moje serce bo odkąd kupiłam lampę jak poszłam na zwolnienie to robię tylko sobie więc to ok 10 raz.
Linoone super że ten cukier dobrze wyszedł.
Truskawka spytam na najbliższej wizycie jak to jest z tymi paznokciami. Jak byłam na kardiologii też coś wspominali że nie wolno, ja miałam i było ok. Lekarz w trakcie zabiegu nie narzekał.
Dziś pospałam długo bo późno zasnęłam. Mąż dojechał na narty po 31 godzinach drogi. Mieli jechać 24 ale był objazd bo w górach drogi zamknięte.
Dzisiaj w planach basen i to nieszczęsne prasowanie :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawka cudowne zakupy [emoji7][emoji7]

Ewella noo ale była burza aż mi prąd wywaliło na ulicy na chwilę [emoji16] spotkanie udane, to jest tak że nasi Panowie ogłaszają męski wieczór więc my wtedy mamy swój babski i siedzimy tak długo żeby ich potem porozwozic :D w końcu się nagadalam o pierdolach :)
Oglądaliśmy film zanim się pojawiłes w roli głównej brwi Emilii Clark[emoji108]

Misia powodzenia w prasowaniu :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova - fajne takie spotkanka z podziałem na plcie i miejscówki [emoji3].

Truskawka to poszalas zakupowo [emoji3].
Baleriny mam, ale chyba wsuwane tenisowki sobie kupię [emoji6]

Truskawka wow tyle butkow na raz, zakupy na pewno udane :)

Misia powodzenia z prasowaniem, sama dalej prania robie od wczoraj ech.

My też dziś nie wyspani.. Mąż juz przedpokój robi a mnie znowu na wymioty zbiera a myslakam, że po wczorajszych juz lepiej :(

reklama
Lilith - biedna Ty Kochana jesteś :-(. Duuuuuzo sił i zdrówka Ci życzę :-*

Ja leżę. Mąż pojechał na budowę, Jaga zakatarzona obok się położyła (a i na gardło zaczęła się uzalac), także po ostatnich maratonach spacerowych jakie wykonalam - dzisiaj odpoczywam. W końcu jutro powrót do pracy mnie czeka :-/

Do góry