reklama
Tymuniek
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
MISIA pazurki ładne ale długi przy moich czynnościach życiowych nie dały by rady
Tea u mnie cukier po godz nie przekracza normy czyli 140 zazwyczaj jest od 111 do 133
Wczoraj był fajny wieczór odwiedziłam kol po czym poszłyśmy na pizze i do kawiarni taka moja dieta ale raz na jakiś czas...
Dziś mam gości zrobiłam ciacho biszkopt przełożony masą krówkową na to bitą śmietaną z serkiem mascarpone i starta czekolada gorzka na noc siedział w lodówie i czekamy na konsumpcję później okaże się jaki poziom cukru
MISIA pazurki ładne ale długi przy moich czynnościach życiowych nie dały by rady
Tea u mnie cukier po godz nie przekracza normy czyli 140 zazwyczaj jest od 111 do 133
Wczoraj był fajny wieczór odwiedziłam kol po czym poszłyśmy na pizze i do kawiarni taka moja dieta ale raz na jakiś czas...
Dziś mam gości zrobiłam ciacho biszkopt przełożony masą krówkową na to bitą śmietaną z serkiem mascarpone i starta czekolada gorzka na noc siedział w lodówie i czekamy na konsumpcję później okaże się jaki poziom cukru
pumelova
Aga km polecam sposób spędzania wolnego czasu robienie co tydzień domowek nie wszystkim pasuje a męski wieczór to są wydarzenia planowane z miesięcznym wyprzedzeniem[emoji16]
Miłego odpoczywania :*
Lilith nie daj się!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Miłego odpoczywania :*
Lilith nie daj się!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova u nas w towarzystwie sporo dzieciatych, a nikt nie ma na miejscu nikogo by mogl dzieci zostawic. Takze u nas przynjamniej raz w tyg ja lub maz wychodzimy. Zwykle to kino bo mamy wejsciowiki, ale wczesniej idziemy ze znajomymi na jakies jedzenie.
Aga zdrowka dla Jagodki
Lilth znowu ? ;(
Tymuniek od czasu do czasu wyskoki cukru moga byc, wazne zeby ogolnie byl ok. Ja pamietam w pierwszej ciazy na wakacjach zjadlam jakis normlany - malo dietetyczny obiad, a pozniej gofra i byli moj rekord 240!
Aga zdrowka dla Jagodki
Lilth znowu ? ;(
Tymuniek od czasu do czasu wyskoki cukru moga byc, wazne zeby ogolnie byl ok. Ja pamietam w pierwszej ciazy na wakacjach zjadlam jakis normlany - malo dietetyczny obiad, a pozniej gofra i byli moj rekord 240!
Lilith - nastawienie do pracy mam średnie. Na skrzydłach to raczej tam nie lecę. Ale to ostatni miesiąc, więc zależy mi na tym aby wyprowadzić wszystko na cacy i ze spokojem ducha cieszyć się z ostatnich tyg ciąży [emoji5].
Dziękuję dziewczynki za życzenia zdrowia dla Jagi. Już kiedyś pisałam - Ją zazwyczaj "bierze" na przełomie wiosny/lata.
Lilith - zastosowałam wobec niej domowe sposoby: herbatka z cytryną i miodem, i aromaterapia. Jeżeli nie ma zaostrzenia chorobowego zależy mi na tym aby organizm sam walczył z infekcją.
Kasiulka - takie spotkanka z dziećmi też są super [emoji3]. 3 grupy, w których każda zajmuje się sobą [emoji3].
Tych wejściówek do kina zazdroszczę [emoji6]
Pumelova - rzuciłas fajny pomysł z tym podziałem na obozy babskie i męskie. najczęściej spotykaliśmy się wszyscy razem, bądź umawialam siw z koleżankami, a faceci w domach (każdy swoim), bądź na odwrót [emoji6]
Tymuniek - ale fajny miałaś wczorajszy dzionek [emoji3]. Raz na jakiś czas odstępstwa dietowe nie są złe - grunt, ze masz wszystko pod kontrolą.
* Dzisiaj robiłam surówke z kapusty kwaszonej i myślałam o Tobie [emoji5]
No nic... Obiadek uklecony (a miałam nie robić - bo był plan jak u Ewelli - wieczorne wyjście gdzieś w Ryneczek [emoji6]), dziec przygotowany do szkoły, i zaraz zaczniemy kręcić kwiatki na wianek wiosenny [emoji4]
Miłej niedzieli Babolki [emoji8]
Dziękuję dziewczynki za życzenia zdrowia dla Jagi. Już kiedyś pisałam - Ją zazwyczaj "bierze" na przełomie wiosny/lata.
Lilith - zastosowałam wobec niej domowe sposoby: herbatka z cytryną i miodem, i aromaterapia. Jeżeli nie ma zaostrzenia chorobowego zależy mi na tym aby organizm sam walczył z infekcją.
Kasiulka - takie spotkanka z dziećmi też są super [emoji3]. 3 grupy, w których każda zajmuje się sobą [emoji3].
Tych wejściówek do kina zazdroszczę [emoji6]
Pumelova - rzuciłas fajny pomysł z tym podziałem na obozy babskie i męskie. najczęściej spotykaliśmy się wszyscy razem, bądź umawialam siw z koleżankami, a faceci w domach (każdy swoim), bądź na odwrót [emoji6]
Tymuniek - ale fajny miałaś wczorajszy dzionek [emoji3]. Raz na jakiś czas odstępstwa dietowe nie są złe - grunt, ze masz wszystko pod kontrolą.
* Dzisiaj robiłam surówke z kapusty kwaszonej i myślałam o Tobie [emoji5]
No nic... Obiadek uklecony (a miałam nie robić - bo był plan jak u Ewelli - wieczorne wyjście gdzieś w Ryneczek [emoji6]), dziec przygotowany do szkoły, i zaraz zaczniemy kręcić kwiatki na wianek wiosenny [emoji4]
Miłej niedzieli Babolki [emoji8]
Wiesz Aga u nas w ekipie sa sami zbyt energiczni chlopcy. Oni robia tyle halasu, bija sie niby dla zabawy, ale zawsze ktorys za mocno. Po 2h gdzie jest 8 chłopców stesknionych za soba mozna sobie strzelic
Zabawa dziewczynek to zupelnie inny wymiar. Ja wiem ze tez czasami potrafia strzelic foszki i sie zloscic, ale porownania nie ma to zywiol-tajfun
Zabawa dziewczynek to zupelnie inny wymiar. Ja wiem ze tez czasami potrafia strzelic foszki i sie zloscic, ale porownania nie ma to zywiol-tajfun
Kasiulka - u nas jest mieszanka dzieciowa (zazwyczaj 2-3 dziewczynki na 4-5 chłopców). Moja Jaga od mala miała zabawki dziewczęce i chłopięce (miała warsztat z FP, wiertarki, młotki, teraz ma 2 sterowane autka, itd). Do 4 roku życia mieszkałam blisko mojej przyjaciółki. Ona ma Synka o 5m-cy starszego od Jagi, więc dla mojej J zabawy z chłopcami nie stwarzaly problemów. Ale masz rację z tym ujednoliceniem płci - chłopcy prędzej czy później się pobija, a dziewuchy poobrazaja się na siebie i co chwila, któraś z fochem będzie przychodziła na skargę [emoji1].
Ostatnia edycja:
Hehe ja jeszcze nie miałam takich problemów bo nie mam jeszcze dzieci. Zazwyczaj wszędzie chodzę z mężem, czasem spotykam się z koleżankami a on z kolegami, ale to inne towarzystwa
No i poprasowalam, ale przez to siedzenie przy desce zaczął mnie ciągnąć brzuszek i nie idę na basen. Jeszcze z kimś to bym poszła ale sama się boję trochę. To poleżę i poczytam
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
No i poprasowalam, ale przez to siedzenie przy desce zaczął mnie ciągnąć brzuszek i nie idę na basen. Jeszcze z kimś to bym poszła ale sama się boję trochę. To poleżę i poczytam
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Inka1985
Witam Was. Miałam dzisiaj oglądać x landera używanego ale coś nie mam dzisiaj mocy. Ugotowałam tylko obiadek i cały dzień przelezalam i momentami nawet spałam. Bobas cały dzień szaleje w brzuchu.
A paznokcie to robiłam bo jak już wspominałam pracuję fizycznie i często spotykam się ze smarem i ciężko to wyczyścić. Paznokcie wyglądają ochydnie. A zrobione to już nic nie widać i jest ok. U mnie tylko trzyma się żel. Hybryda odpada na drugi dzień. W ciąży podobno żel jest szkodliwy więc teraz nie robię paznokci.
A paznokcie to robiłam bo jak już wspominałam pracuję fizycznie i często spotykam się ze smarem i ciężko to wyczyścić. Paznokcie wyglądają ochydnie. A zrobione to już nic nie widać i jest ok. U mnie tylko trzyma się żel. Hybryda odpada na drugi dzień. W ciąży podobno żel jest szkodliwy więc teraz nie robię paznokci.