reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Linoone ja mam jednego dużego psa[emoji16] dlatego mój mąż ciągle sprząta, bo lepiej częściej odkurzac niż np raz w tyg bo wtedy masakra z włosami. Przy dziecku bardziej się obawiam tego że mój pies WSZYSTKO JE i że bedzie zjadał zabawki małej :(

Aga km irobot nie ogarnął takiej sierści z psa. A poza tym mój lubi odkurzac. Swoją drogą mój pies by zawału dostał, on się wszystkiego boi co samo się poruszy. A co do przepuszczania wszystko super jak jest się pewnym że ktoś jest w ciąży, nasz dobry przyjaciel puścił Panią która jednak w ciąży nie była i teraz już nie przepuszcza [emoji23] udanego shoppingu![emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Linoone ja mam jednego dużego psa[emoji16] dlatego mój mąż ciągle sprząta, bo lepiej częściej odkurzac niż np raz w tyg bo wtedy masakra z włosami. Przy dziecku bardziej się obawiam tego że mój pies WSZYSTKO JE i że bedzie zjadał zabawki małej :(
ja też się tego obawiam, tzn. jeden pies ładnie się bawi swoimi zabawkami, za to drugi od razu niszczy i boję się że to samo będzie z dziecięcymi zabawkami. Będę musiała pilnować ;)

Aga, udanego shoppingu :)

Mnie jeszcze nikt nie przepuścił w kolejce, ale szczerze mówiąc byłoby mi tak głuuupio jakby ktoś to zrobił. Tak samo z ustępowaniem miejsca. Jak ustąpi ktoś to spoko, a jak nie to też spoko. Na razie się trzymam. Jak wsiadam do tramwaju czy metra to jak jest miejsce to od razu siadam i mam w nosie stare babska :p

Witam. Sobota mija mi leniwie, a wam? Trochę posprzątałam, prasowanie przełożyłam na jutro, a zamiast tego zrobiłam sobie paznokcie ;)
1489858932-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Abed dziękuję :) uczę się robić. Odkąd przestałam pracować w laboratorium to hoduje. Wzmocnione żelem są i na to hybryda. Cudowne wynalazki, można nimi tapetę że ścian skrobac. Jeszcze kilka miesięcy zanim skroce :)

misia12 maluję hybrydą ale takie piękne mi nie wychodzą :) jestem zadowolona że nic mi nie odpryskuje przez dwa tygodnie i muszę zmienić bo mam odrosty ;) ja nie mogę mieć odprysków ;) ale na przed porodem ściągam bo nie można mieć pomalowanych paznokci

No właściwie dlaczego nie można? Saturacje da się zmierzyć z nimi, a ewentualne zasinienie na stopach.
Muszę się pochwalić, dziś dzidź kopnął mnie w rękę, pierwszy raz poczułam go od zewnątrz, aż się zdziwiłam bo jakby na wysokości pępka. Przecudowne uczucie.

Misia piękne i dlugie-tak jak pisała abed:)
Też w tamtym roku robiłam sama hybryde ale jakoś mi przeszlo-może gdybym kupiła ta szybką lampę to pewnie bym teraz innym robila a tak to mnie szlag trafiał z czasem i wszystko leży a jak jeszcze czytałam że do szpitala nie można mieć pomalowanych-a nie wiadomo czy nie trafię wcześniej...

Miłego wieczoru :)

Ozesz Misia, ja mam na maksa marne paznokcie od zawsze, czasami mam przedluzane czyms :p
Ja nie wiem czy to dalej nie mozna miec pomalowanych... to chodzi w pzypadku cc, po paznokciach widac kondycje rodzacej. Po zasinieniu widac jak sie ma jej krazenie, ale ja nie wiem czy teraz patrza na te paznokcie czy na monitor i dane :D

reklama
O rany, nie wyobrażam sobie u siebie dnia bez odkurzania i mycia podłóg a co dopiero 3.. U nas odkurzanie minimum raz dziennie, plus wszystkie leżaczki, drapaki, maty, dywaniki, sofa i łóżka i półki te materiałowe z Ikei. I tak dzień rano zaczynam, dopiero kawa bo bym chyba zwariowala w klakach..
Mamy miela c3 do zwierząt, każda sierść zdejmie. Teściowej rainbow działam pod tym względem tak samo a komu chce się to napełniać tyle razy.. I ciagac za sobą.. Schody do odkurzenia i naścienne łóżka kocie to tez dramat :)

Misia cudne paznokcie, kolor bardzo mi się podoba.

Rolady były przepyszne.
No tego mam ogarnieta całkowicie sypialnie i pokój syna.
Jutro przenoszenie drapaka jednego i wieszaków z przedpokoi, plus przygotowanie do malowania i łazienka to góra będzie ogarnieta :)

Zmęczona jestem.. Zaraz zwierzaki i w końcu luz na dziś :)

Kasiulka u nas nie można do cc mieć pomalowanych :)

Do góry