reklama
Napolka - po 1, czytaj o samych pozytywach i czekaj cierpliwie do wizyty u gina i usg.
Każda ciąża jest inna, tak samo jak i my się różnimy :-).
Jeżeli coś by się działo nie tak - wówczas szukaj informacji i odpowiedzi. To jest Twój czas! :-). Nakrecanie sie i wieczne obawy czy oby napewno wszystko ok..to nie ta droga :-).
Wendy - witaj :-). Super, ze rozpoczęłas nowy wątek - warto tam zamieszczać wszelkie aktualne info prawne, które nas dotyczą :-)
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeżeli coś by się działo nie tak - wówczas szukaj informacji i odpowiedzi. To jest Twój czas! :-). Nakrecanie sie i wieczne obawy czy oby napewno wszystko ok..to nie ta droga :-).
Wendy - witaj :-). Super, ze rozpoczęłas nowy wątek - warto tam zamieszczać wszelkie aktualne info prawne, które nas dotyczą :-)
Dorota_87
Fanka BB :)
Cześć
Noc kiepska dla całej rodziny. Mały całą noc nam gorączkował później wymioty i rozwolnienie
Rano dzwonie do przychodni i juz nie ma.miejsc teraz próbuje się dodzwonić do lekarki czy nas przyjmie ale to tez nie jest łatwe :/ ewentualnie po 18 są dyżury nocne to nie będzie problemu .. trzymajcie kciuki..
Mały cały czas dzisiaj na mnie wisi biedny nic nie chce jeść
Dobrze ze chociaż dzisiaj mnie nie mdli..
Maziajka ruszył Ci suwaczek ? Bo widzę ze masz 7t3d.. ja wczoraj się wkurzyłam i zrobiłam sobie własny [emoji14]
Witam nowe mamy
7t [emoji173] (04.07.17)
wizyta 17.11
[emoji65]Franek 01.05.2015 [emoji173]
Noc kiepska dla całej rodziny. Mały całą noc nam gorączkował później wymioty i rozwolnienie
Rano dzwonie do przychodni i juz nie ma.miejsc teraz próbuje się dodzwonić do lekarki czy nas przyjmie ale to tez nie jest łatwe :/ ewentualnie po 18 są dyżury nocne to nie będzie problemu .. trzymajcie kciuki..
Mały cały czas dzisiaj na mnie wisi biedny nic nie chce jeść
Dobrze ze chociaż dzisiaj mnie nie mdli..
Maziajka ruszył Ci suwaczek ? Bo widzę ze masz 7t3d.. ja wczoraj się wkurzyłam i zrobiłam sobie własny [emoji14]
Witam nowe mamy
7t [emoji173] (04.07.17)
wizyta 17.11
[emoji65]Franek 01.05.2015 [emoji173]
Napolka93
Ja i tak nie chciałam po ciąży wracać do niej bo jest okropna.
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Dorota 87 - wirus czy zęby?
Moja przyjaciółka tydzień temu była ze swoim maluchem u lekarza, bo narodził już 2 dzień, źle jadł, wymiotowal... I okazało się, że zęby kolejne idą (młody jest z 20.08.2015)
Moja przyjaciółka tydzień temu była ze swoim maluchem u lekarza, bo narodził już 2 dzień, źle jadł, wymiotowal... I okazało się, że zęby kolejne idą (młody jest z 20.08.2015)
Dorota 87 - wirus czy zęby?
Moja przyjaciółka tydzień temu była ze swoim maluchem u lekarza, bo marudził już 2 dzień, źle jadł, wymiotowal... I okazało się, że zęby kolejne idą (młody jest z 20.08.2015)
Napolka93
Moją siostrę szefowa zwolniła od razu po macierzyńskim jak się skończył miesiąc ochronny a przez ten czas meega ją wykorzystywała
Dorota teraz Rota wszędzie szaleje... Nawadniaj go ile dasz rade. Najlepiej jakbyś wtłoczyła elektrolity. Możesz spróbować te dla dorosłych. Litorsal. Lepiej wchodzą. Jak dziś minie to nie ma co iść do lekarza. Zdrowka
reklama
Napolka93
Dzięki [emoji4] siostra mówi to samo. Chyba w piątek pójde do lekarza rodzinnego i zapytam czy mi da l4Napolka - po 1, czytaj o samych pozytywach i czekaj cierpliwie do wizyty u gina i usg.