reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Maziajka znowu widzd dobrze, juz następny dzień doszedł. dziwne to..

Kotek dopiero miałam zrobić ale nikt nie komentował to olalam.

Sarat, czasem tak.. ale w tej ciazy juz zupełnie inaczej podchodzę do objawów.. to normalne..

Ooo krew. juz się boje

reklama
Dzięki dziewczyny.
Mogą to być zęby ostatnie 5tki ale zawsze płakał jak mu wychodziły slinil się i pchal wszystko do buzi. A teraz nic dlatego czuje ze to jakiś wirus. Lekarka nie odbiera. Ale mąż zaraz do niej podjedzie na chwile urwie się z pracy bo ja nie chce z nim wychodzić. Reaguje na leki itd ale jest osowialy normalnie to wulkan energii.. a jeszcze wczoraj tak się cieszyłam ze nam nie choruje i mam :/
Kasiulka tak cały czas daje mu coś do picia elektrolity tez mamy

Miłego dnia życzę :)

7t [emoji173]
wizyta 17.11

[emoji65]Franek 01.05.2015 [emoji173]

Szczerze powiedziawszy na wirusy nic za bardzo nie działa, można tylko nawadniac dziecko, zeby sie nie odwodniło, ale np. moj syn nie cierpi smecty ani tego typu płynów. Tez przechodziliśmy wszyscy jelitówke dokładnie tydzień temu, z czego ja najgorzej. Trzeba to po prostu przetrwac.

Juz, zaraz po kurtaske jedziemy.

Tymuniek..przeczucie i własne odczucia są bardzo ważne.. jeśli czujesz taka potrzebę, dobrze by było skontrolować się wcześniej.

Kasiulka w sumie późno genetyke będziesz miała. to będzie 14 tc?? Moja genetyka 22.12.. juz się nie mogę doczekać. myślę, że w międzyczasie pójdę na dodatkowy scan początkiem grudnia.

Dorota kciuki zacisniete!
Aa doczytalam, dobrze że się udało z wizytą!!

Ewella gratki.
Kotek tak już może być widać. U mojego 1 malucha widać było 5+2.

Dorota zdrowka dla synka:-) oby lekarz cos pomogl.A suwaczka nie poprawialam ale ja widze caly czas 7 tc wtf...

Aninek to rzeczyeiscie nieciekawie z praca a bedziesz potem miala jakies swiadcsenia mimo ze nie pracujesz??

Ja dzis zaliczylam 1 rzig ogolnie znow troche gorzej mi dzisiaj a wczoraj bylo tak fajnie!!
Zaraz zjem obiad mimo wszystko zmuszam sie do jedzenia bo i tak mi zle wiec co mi szkodzi a zawsze cos w zoladku zostaje:p

010igov3fkey3mez.png

Juz, zaraz po kurtaske jedziemy.

Tymuniek..przeczucie i własne odczucia są bardzo ważne.. jeśli czujesz taka potrzebę, dobrze by było skontrolować się wcześniej.

Kasiulka w sumie późno genetyke będziesz miała. to będzie 14 tc?? Moja genetyka 22.12.. juz się nie mogę doczekać. myślę, że w międzyczasie pójdę na dodatkowy scan początkiem grudnia.

Dorota kciuki zacisniete!
Aa doczytalam, dobrze że się udało z wizytą!!

Ewella gratki.
Kotek tak już może być widać. U mojego 1 malucha widać było 5+2.
To mam nadzieję że zobaczę serduszko w czwartek to będzie 6 tydz 1 dzień wg usg a wg OM 5 tydz. 3 dz.

Dziwczyny mogę stworzyć taka tabelkę z terminami wizyt.
Więc piszcie nick data nast. wizyty, termin porodu, które dziecko

hej :) jestem nowa tutaj :) mam termin na 11.07, wczoraj byłam na pierwszym usg, wyszło 5t4d widać było bijące serduszko. Leżę już w domu na l4, pierwszą ciążę straciłam w lutym dlatego teraz bardziej się boje.. ale wiem że będzie dobrze ! :)
Ale szybko zobaczyłaś serduszko :) Ja będę u lekarza jak będzie 5t 5d to może też usłyszę. :) :)

reklama
Napolka - po 1, czytaj o samych pozytywach i czekaj cierpliwie do wizyty u gina i usg.
Każda ciąża jest inna, tak samo jak i my się różnimy :-).
Jeżeli coś by się działo nie tak - wówczas szukaj informacji i odpowiedzi. To jest Twój czas! :-). Nakrecanie sie i wieczne obawy czy oby napewno wszystko ok..to nie ta droga :-).

Wendy - witaj :-). Super, ze rozpoczęłas nowy wątek - warto tam zamieszczać wszelkie aktualne info prawne, które nas dotyczą :-)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze to ten watek zrobilam przypadkiem bo chcialam.tego linka wkleic wam w tym watku a zrobil sie nowy i nie umiem go usunac
[emoji13][emoji12]
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry