Hej, hej [emoji5]
Linoone - oby czas pomiędzy kluciami szybko mijał [emoji5]. U mnie kryzys był po godzinie. Jak wstałam i ruszylam pod gabinet na klucie po 1h to było mi mega słabo, i zaczęło mi się odbijać ta glukoza. Na szczęście można wziąść parę lyczkow wody - to pomaga [emoji5]
Tea - trzymam mocno kciukasy za Ciebie [emoji5]. Wspólnymi siłami (z mężowym) napewno się uda! Zastanawiam się czy też na taką dietke nie przejść (w poniedziałek odbieram wyniki, i nie zależnie od tego co tam będzie, warto będzie zmienić nawyki żywieniowe) - z pewnością nie zaszkodzi [emoji6]
Kika - polecam babkę majonezowa z Winiary (wiem, wiem - majonez... Ale to raptem 4 łyżki i w ogóle jego nie czuć [emoji5]) - zawsze można do części ciasta dodać kakao, i wyjdzie Ci zebra jak ta lala [emoji6].
Bądź na kisielach - poprzez zastosowanie różnych kolorów/smaków całkiem ciekawie wygląda w przekroju [emoji5]
Aha - bidulko, o której usnęłas?
Jaka decyzja odnośnie dalszego L4? Ja wracam w poniedziałek - i chciałabym do końca kwietnia popracować, a od maja pełen spoczynek zawodowy [emoji5]
aim - a Ty gdzie? Coś Cię ostatnio mało widać..